Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג הראלי הבלגי פרנסואה דובאל יעשה בסוף השבוע הקרוב את הצעדים הראשונים שלו במדי קבוצת פורד ויהיה זה שינסה לעצור את הדהירה של סבסטיאן לואב לאליפות העולם בראלי.

 

יצליח או לא ?

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בוקר טוב

 

אני מניח שהרעיון אליו אתה מתכוון הוא הבאת נהגים שמתמחים בסוגי משטחים שונים.

ברור שהמטרה הינה אליפות היצרנים ולו רק מכיוון שנהגים אלו לא ינהגו בכל השנה ולא יצברו ניקוד בכל התחרויות במהלך העונה.

אגב- הרעיון היה מקובל מאד בעבר כאשר במרוצי הראלי האפריקאיים - ראלי ספארי בקניה וראלי חוף השנהב - היו הקבוצות משתפות נהגים מקומיים או בעלי ידע מקומי, נהגים ששהו באפריקה הרבה חודשים בשנה למטרת אימוני ראלי בתנאי הבוץ והגשם של אפריקה .

בנוסף - כמו שעושה פורד עם דובאל לגבי האספלט עשתה גם פיג'ו הגדולה בעונת 1986 עם ברונו סאבי למשל בראלי האספלט של קורסיקה , אותו ראלי אומלל שבו נהרגו טויבונן וקרסטו וסאבי זכה בניצחון שיעדיף לשכוח.

 

בשנה הבאה סובארו מתכננים להכניס קבוצה נוספת ואולי זו הזדמנות טובה להם ולפורד לחשוב על הרעיון הזה.

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הרעיון של הכנסת נהגים מומחים אכן היה מקובל בעבר, וזכור לי שבשנות ה 80 הנושא היה מאוד פופולארי.

 

ולגבי הנושא הספציפי לשמו התכנסנו, אני מתקשה מאוד לראות את דובאל מצליח לעמוד בקצב של לואב, ולא כיוון שהוא אינו טוב מספיק , אלא כיוון שלואב הוא פשוט נהג ברמה גבוהה יותר, הוא מצוי בתוך הסבב ומודע ליכולתיו , ולצורך שלו להשיג תוצאה טובה עבורו ועבור הקבוצה כך שלעניות דעתי הוא פשוט ברמת מחויבות גבוהה יותר מזו של דובאל.

 

מעבר לזאת לואב הוא גם טקטיקן ונהג בחסד עליון, הוא מסוגל לשבת מאחורי המוביל , בפער קטן אך עיקבי, לתת את התחושה שהוא לא מספיק מהיר ואו הרכב לא בדיוק מספק את הסחורה, ואז במספר מקצים פשוט להמריא ולשפר זמנים באופן מדהים, זה פשוט שובר מנטאלית את המתחרים אשר פשוט אינם מבינים מהיכן מגיעים הזמנים הללו..

 

מלך הלואב הזה, מלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

×
×
  • תוכן חדש...