Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לחברי הפורום רציתי לדעת איזה רכב נותן תמורה יותר טובה באופן ספורטיבי,איזה רכב יותר מהנה לנהיגה?

התשובה טמונה בגוף השאלה.

יאריס T-SPORT

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אתה מדבר על מזדה MPS ?

איך אתה בכלל משווה אותו ליאריס ?

מדובר על רכב ספורט לכל דבר עם מנוע 2.3 טורבו, 6 שניות מאפס למאה ו250 קמ"ש ..

יש כאלה בארץ?

אתה כנראה מדבר על דגם ה5 דלתות של המזדה 3 שבינו לבין המילה "ספורט" אין קשר בכלל.....

במקרה כזה התשובה שלך תהיה היאריס T שמרגישה מהודקת ובעלת ניהוג ספורטיבי יותר..

פורסם

על היאריס לא נהגתי. אבל המזדה אכן מרגישה קשיחה ודיי כיפית. הגה לא מתקשר בעליל ועדיין רחוקה שנות אור מלענות להגדרה של רכב ספורט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מכיר אנשים שיעדיפו את ה-3 בגרסת 2.0 ל' על פני היאריס, אבל זה עניין סובייקטיבי. שתיהן מהנות לנהיגה, כל אחת בדרכה (עבור כלי רכב לא באמת ספורטיביים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יחסית למשפחתומטית(לא יוקרתית!) המאזדה 3 2.0 הכי מתקרבת להגדרה של "ספורטיבית"(הגם שהיא לא באמת ספורטיבית).לא נראה לי שיש משפחתית יותר מהנה ומערבת שמתנהגת כמו ה-3 2.0(גם לא הפוקוס 2.0 עם הגיר המסרס שארוך כמו נצח ומקלקל הכל).

היאריס הקלילה מתנהגת מעולה אפשר לקרוא לה סמי-ספורטיבית,הבעיה היא שהיא חלשה יחסית (בכל זאת 106 כ"ס-מה שירגיש נמרץ בקמ"ש נמוך יהפוך במהרה להרגיש כמו סתם משפחתומטית בקמ"ש גבוה יותר),חסכונית מאוד,בידוד רעשים על הפרצוף,ונוחות נסיעה לקויה,שם מעולה,אמינות טובה.

היאריס(גם ה-T וגם הרגילה) היא גם ככל הנראה המכונית עם שמירת הערך הכי טובה בשוק.

(תכונה שמאוד חשובה למר ישראלי).

עוד דבר שמפריע לי עם ה-T זה שבזמן האחרון אני רואה יותר מדי נשים מבוגרות שנוהגות על רכב זה-ככה שמבחינתי

היא עוברת לצד השמאלי ביותר של הלוח מה שנקרא "UNCOOL"

turboy

פורסם
אז אני מבין שהיאריס יותר זריזה מהמאזדה...

מרשים שהצלחת להבין את זה למרות שאף אחד לא כתב את זה. כל הכבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
יחסית למשפחתומטית(לא יוקרתית!) המאזדה 3 2.0 הכי מתקרבת להגדרה של "ספורטיבית"(הגם שהיא לא באמת ספורטיבית).לא נראה לי שיש משפחתית יותר מהנה ומערבת שמתנהגת כמו ה-3 2.0(גם לא הפוקוס 2.0 עם הגיר המסרס שארוך כמו נצח ומקלקל הכל).

היאריס הקלילה מתנהגת מעולה אפשר לקרוא לה סמי-ספורטיבית,הבעיה היא שהיא חלשה יחסית (בכל זאת 106 כ"ס-מה שירגיש נמרץ בקמ"ש נמוך יהפוך במהרה להרגיש כמו סתם משפחתומטית בקמ"ש גבוה יותר),חסכונית מאוד,בידוד רעשים על הפרצוף,ונוחות נסיעה לקויה,שם מעולה,אמינות טובה.

היאריס(גם ה-T וגם הרגילה) היא גם ככל הנראה המכונית עם שמירת הערך הכי טובה בשוק.

(תכונה שמאוד חשובה למר ישראלי).

עוד דבר שמפריע לי עם ה-T זה שבזמן האחרון אני רואה יותר מדי נשים מבוגרות שנוהגות על רכב זה-ככה שמבחינתי

היא עוברת לצד השמאלי ביותר של הלוח מה שנקרא "UNCOOL"

רוני תקרא טוב טוב בין השורות...

ומה רע שנשים מבוגרות נוהגות ברכב הזה

זה רק נותן לנו את האופציה למצוא אחת שמורה כשנגיע למשבר אמצע החיים... :-)

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

המאזדה לא אוטומטית?

בתור בעלים של יאריס TS אני משוחד.

אני אישית מאד אוהב אותה מהסיבה שהיא באמת דיי ספורטיבית בהרגשה, חסכונית מאד, עם שוק חם בטירוף (5-10 מעל המחירון) ואמינה וקטנה. :)

טעם וריח מה מה להתווכח.

המאזדה יותר משפחתית.. וסביר להניח שגם שתיינית גדולה יותר.

בהצלחה.

תודה רבה,

Hybrid

פורסם
רוני תקרא טוב טוב בין השורות...

נו? אז יאריס מרגישה נמרצת במהירות נמוכה ופחות נמרצת במהירות גבוהה. זה נכון. אבל הוא לא השווה אותה למאזדה וגם תכלס - לא יודע מי תהיה מהירה יותר (לא שזה משנה כי זו לא מטרת השרשור, אני מקווה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...