Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

אני צריך עצה לגבי רכב יד שנייה. יש שתי אפשרויות ואני מנסה לקבל החלטה במהלך היום.

1- פורד פיאסטה 2001, בערך 100K ק"מ (קצת פחות), ידנית, יש תאונות קטנות מקדימה ומאחורה (ירידה בערך) עם כיפוף בקורה (אגב, לא הצלחתי להבין--- מה זה ואיפה זה ברכב? תשובה תתקבל בברכה), בעיה כלשהי בגיר ובמנוע (כלומר, יש טיפולים שצריך לעשות). הרכב לא נלקח עדיין לבדיקה במכון (אני לא רוצה להוציא סתם 400 ש"ח אם עדיפה מראש האופציה השניה). יד ראשונה - השכרה. המוכר רוצה עליה כ-19,000 ש"ח.

2- דייהטסו שרייד 97, 125K ק"מ, ידנית, יש תאונה מקדימה ומאחורה (ירידה בערך), בעיות שדורשות טיפול (בערך 3000 ש"ח). יד ראשונה- גם כן השכרה. המוכר רוצה 16,000.

א- האם הבדל השנים הוא שמכריע?

ב- איזה מבין 2 הרכבים נחשב אמין יותר, חסכוני יותר (מדובר בנסיעות מהשרון לב"ש 1-2 פעמים בשבוע)?

ג- כשארצה למכור את הרכב (בתור יד 3), האם יש עדיפות לאחת מהן?

ברור לי שמה שתענו הוא בגדר המלצה בלבד ולא משהו מחייב. אבל אני מנסה לשמוע כמה דעות. כמובן שהתייעצתי גם עם מוסכניק, אפילו שניים. אחד אמר דייהטסו, שני אמר פיאסטה. מה אתם אומרים?

פורסם

שלום,

אם אתה לא מבין בקניית רכבים כדאי מאוד שתתיעץ עם מישהו שבאמת מבין בעניין.

רכב שהיה בבעלות חברת השכרה ועבר תאונות ויש לו בעיות מכניות שונות לא הייתי קונה בשום מחיר.

אני ממליץ לך להתרחק מ 2 הרכבים שציינת .

הם עברו תאונות קשות,היו בבעלות חברת השכרה,ויש להם בעיות מכניות - כל הסיבות למה לא לגעת ברכבים האלה.

אם אתה מאיזור השרון,אתה יכול לפנות אליי בהודעה פרטית ואני יכול למצוא עבורך רכב טוב

(יד ראשונה פרטית, עם היסטוריית טיפולים מסודרת )

פורסם

משום מה היום משתמשים חושבים ששרשורים שלהם הכי דחופים ושרשורים של משתמשים אחרים לא דחופים. :evil:

אני ממליץ לצוא שרייד במצב טוב ללא תאונות ומידיים פרטיות.

גם תוסיף לרשימה את פונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
משום מה היום משתמשים חושבים ששרשורים שלהם הכי דחופים ושרשורים של משתמשים אחרים לא דחופים. :evil:

אני ממליץ לצוא שרייד במצב טוב ללא תאונות ומידיים פרטיות.

גם תוסיף לרשימה את פונטו.

הדחיפות היא בגלל שמדובר על החלטה ביום-יומיים הקרובים. לא צריך להתעצבן.

פורסם

לא קונים אוטו "בדחיפות" וקניה צריכה להעשות בכובד ראש.

גם הפיאסטה וגם השרייד (ומי שהזכיר גם הפונטו) הן בחירות מצויינות לרכב משומש בקטגוריית הסופר מיני.

השוק הוא שוק של קונים וההיצע עולה על הביקוש.

חפש רכב שלא דורש תיקונים (מעבר ליישור קו סטנדרטי)

אין מה למהר השוק מלא בהצעות - אם משהו "יברח" היום, יבוא אחר במקומו מחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קראתי את התיאורים שכתבת ולא מצאתי סיבה אחת טובה לרכוש אף אחד משני הרכבים האלו.

גם עבר של השכרה, גם תאונות עם ירידת ערך (באחת יש אפילו פגיעה בקורה שהיא כל כך חמורה שהמוכר אפילו לא חשב לנסות ולהסתיר אותה), גם קילומטראז' מפוקפק (פחות מ100K ברכב יוצא השכרה? תעשה לי טובה) וגם תקלות שאתה יודע איפה הם מתחילות ולא יודע איפה הם נגמרות.

אף אחד משני הרכבים האלו לא יצא אפילו קרוב לסביר במכון בדיקה רציני. חבל לך על הכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...