Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, לחזור לנושא,זה המדיניות שלנו, היא לא תשתנה.

אף אחד כאן לא ירד עליך, ניסו לעזור לך , אפילו תיקנו לך את השגיאות.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחזרה לעניין. ברכבים שציינת, שהם רכבים עם נטיה ספורטיבית ולא רכבי ספורט טהורים, לצורת הנהיגה השפעה גדולה יותר על צריכת הדלק מאשר נתוני היצרן. ברכב עם נתון יצרן של 1:10 אפשר לעשות גם 1:5 וגם 1:13. לחץ אויר בצמיגים, משקל מיותר ברכב ומשקל רגל ימין על דוושת התאוצה ישפיעו רבות על תוצאת צריכת הדלק.

וכאן מגיעה השאלה יותר חשובה, אם בראש מעיינך חיסכון בדלק, למה אתה מחפש רכב ספורטיבי? נהיגה ספורטיבית/מהירה בכל רכב שהוא תביא לצריכת דלק מוגברת.

והערת אגב לבגירה - כותבים מאידך גיסא ולא מאידח גיסה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

סיאט איביזה TDI

140 כוחות 1:19 משולבת סולר, הרו מדווחים על מעל 20

170 כוחות עם ציפ , 40~ קג'מ - מספיק ספורטיבי לא ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

my 2 cents- אדם דיסלקט או עולה חדש שלא שולט בשפה, המינימום שהם יכולים זה לכתוב בראש ההודעה- סליחה מראש על שגיאות הכתיב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
סיאט איביזה TDI

140 כוחות 1:19 משולבת סולר, הרו מדווחים על מעל 20

170 כוחות עם ציפ , 40~ קג'מ - מספיק ספורטיבי לא ?

לגבי המנוע כנראה שאתה לא מבין מה ההבדל בין ספורטיביות למהירות.אופי פעולת המנוע של ה-TDI ממש לא ספורטיבי,הוא אכן מרשים עם שפע של מומנט אך לא ספורטיבי,שיא ההספק מגיע בסל"ד נמוך מאוד כמו כל מנוע דיזל.

הרכב עצמו מתנהג סביר אבל נוחות הנסיעה ממש לא טובה.

חוץ מזה זהו רכב נדיר מ-א-ו-ד והסיכוי למצוא אקזמפלר שמור שלא עבר את ה-180 אלף ק"מ שואף לאפס.

רק תיקון קל הרכב הגיע עם אותו מנוע בדיוק שנמכר בפאסאט הקודמת עם 130 כ"ס(ולא 140) 8 שסתומים.

חזק וחסכוני אין ספק ספורטיבי לא!(יש אנשים שגם זה מספיק להם).

turboy

פורסם

גם אני חושב שהFR לוגמת הסולר מגיעה עם 130 כ"ס אך אני חושב שניתן למצוא אקזמפלר עם ק"מ נורמאלי יחסית- פחות מ100K ק"מ שנתון 05.

במבחנים שנערכו לדגם הנ"ל דווקא צויין לטובה ההגה שעולה ברמתו על זה של גרסת הבנזין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לגבי המנוע כנראה שאתה לא מבין מה ההבדל בין ספורטיביות למהירות.אופי פעולת המנוע של ה-TDI ממש לא ספורטיבי,הוא אכן מרשים עם שפע של מומנט אך לא ספורטיבי,שיא ההספק מגיע בסל"ד נמוך מאוד כמו כל מנוע דיזל.

כן, ספר את זה לקבוצת AUDI בתחרות לה מאן עם R10 TDI. שד''א זכו בתחרות.

וגם לקבוצת SEAT ב- WTCC, שכרגע מובילה את טבלת אליפות היצרנים (או איך שקוראים לזה, צטערת) עם מנועי ה-TDI שלהם.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אני בהחלט חושב שה-106 הספורטיביות מהדור השני והסקסו VTS,

הם מכוניות ספורטיביות מעולות וחסכוניות.

צריכת דלק טובה יחסית, ביטוח זול, התחזוקה קלה פשוטה וזולה יחסית ( במיוחד בראלי עם מנוע ה-TU 8).

יחסית במקרה הזה הכוונה למכוניות ספורטיביות אחרות.

כמובן שתצטרך לשים דגש על מציאת אקזמפלר טוב, המכוניות לא צעירות וננהגות חזק ולעיתים לא מטופלות בהתאם.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

הרכב עצמו מתנהג סביר אבל נוחות הנסיעה ממש לא טובה.

חוץ מזה זהו רכב נדיר מ-א-ו-ד והסיכוי למצוא אקזמפלר שמור שלא עבר את ה-180 אלף ק"מ שואף לאפס.

רק תיקון קל הרכב הגיע עם אותו מנוע בדיוק שנמכר בפאסאט הקודמת עם 130 כ"ס(ולא 140) 8 שסתומים.

חזק וחסכוני אין ספק ספורטיבי לא!(יש אנשים שגם זה מספיק להם).

צודק לגבי ה 130 כוחות סוס, אבל לא רואה למה אתה מבדיל אותו מאיביזה 20VT ?

בגלל המנוע ?

אז ובכן גם באיביזה המנוע נגיב באותו סלד, לדיזל ישנו ייתרון עצום באותו מומנט לאותו סלד, אחרי ציפ 170 שלו מרגישות מהירות יותר מכל 1.8T 180HP, גיר 6 הילוכים ידני עם יחסי העברה שיבישו כל איביזה ספורטיבית

אז מה לא ספורטיבי במנוע הזה, גם דיזל וגם ספורטיבי, אני נהגתי ולא תשכנע אותי אחרת, הוא הרבה יותר ספורטיבי מהמנוע הזה שמגיע מקורי באיביזות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

וגם לקבוצת SEAT ב- WTCC, שכרגע מובילה את טבלת אליפות היצרנים (או איך שקוראים לזה, צטערת) עם מנועי ה-TDI שלהם.

אני לא מבין גדול בספורט מוטורי אבל לא נראה לי שרכבים כאלו מגיעים עם מנועי 8 שסתומים שמוצאים 65 כ"ס לליטר.

כל קשר בין מנוע טורבודיזל של איביזה סדרתית למנוע של אודי R10 מקרי בהחלט.

אני אישית חושב שהאיביזה FR TDI זה ה-רכב למי שרוצה ביצועים וחסכון הבעיה היא שהוא נדיר בטירוף ועובר קילומטרז' גבוה(כמו כל דיזל),אני התייאשתי מהר מאוד בניסיון למצוא אחת למכירה(שלא לדבר על אחת עם ק"מ סביר).

כמה כבר איביזות TDI מסתובבות בארצנו?

10?יותר?

turboy

פורסם

איך אפשר בכלל להשוות את המפצלת הזאת:

http://www.paddocktalk.com/news/html/images/alms/audi/05-r10launch/audir10-v12tdi-engine.jpg

למנוע של רכב כביש רגיל כמו איביזה?

TFSI Power

פורסם

adamd1

ו-gt3rs יקרים, TDI הוא גם באפריקה TDI. אני מבין שהמנועים לא זהים, טיב החומרים, נצילות וכו'. אני לא יודעה לפרט ברמה הטכנית, אבל .... אני לא אכנס לדיון עקב חוסר.. איך להגיד, או בגלל התייחסותי הספציפית לדבריו של GT3RS בנוגע לפעולתו הלא ספורטיבית של מנוע דיזל.

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

gt3rs היקר, במקום לזרוק דעות קדומות באויר כמו "דיזל זה לא ספורטיבי..."

בוא תחדש פה לכולנו מה עושה את האיביזה טורבו בנזין ליותר ספורטיבית מה-TDI ?

TDI my ass . . .:evil:

• תוכן חדש...