Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קיימים CBR מישטרתיים???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה יתכן?? :shock:

היום (בסביבות 22:00 ) בנתיבי איילון מבת-ים לתל-אביב,

עקפו אותי במהירות מטורפת (מעריך בסביבות 250) שני אופנועים שמקדימה

ומאחור יש להם מעיין צ'קלקות כאילו... יותר כמו פליקר

אדום כחול...

האם יש אפשרות שעל אופנועים אילו ישבו דרדסים?? :?

פורסם

אמנם לא CBR-ים אבל יש למשטרה שני אופנועים שלא נראו בעבר, אני לא סגור על הדגמים אבל אחד הוא ב.מ.וו דו"ש-כביש מגודל והשני הוא הונדה/ימאהה עם "פיירינג" מלא וכנראה זה מה שראית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

למשטרה היו עד לא מזמן מספר אופנועים:

CBP של הונדה -אופנוע משטרה מיוחד אינו נימכר לשוק האזרחי הכולל מס שינויים האופנוע בנפח 750 CC .

KLE של קאווסקי משמש את יחידות הי"סמ בירושלים ן-BMW 650 המשמש את יח המרכז(ראו כתבה במוטו האחרון)

למשטרה יש מס מתנדבים ביחידות התנועה חלק מהם באזור הצפון והמרכז קיבלו אישור לשים פנס כחול על רכבם בעת פעילות משטרתית-מדובר באופנועים פרטיים שמשמשים אותם לצורך ההתנדבות.-הפנס אינו מהווה אישור לעבור על החוק בשום מקרה.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יכול להיות שאלו היו מתנדבים (כמו שרן הסביר) או שוטרים רגילים

שהוזעקו בעקבות הרמת כוננות שהועלתה אתמול באזור המרכז.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
-הפנס אינו מהווה אישור לעבור על החוק בשום מקרה.-רן :?:

אז איך אתה מסביר את זה שהם טסו לידי במהירות ש"קצת" יותר מהמותר :?::?::?:

פורסם

שיהיה לך אופנוע , תבין ;)))

פורסם

כנ"ל לגביך, לא?

פורסם

כנ"ל לגביך, לא?

אני לא שוטר... גם לא מתכוון להיות בגילגול הזה... 8)

פורסם

למשטרה אין CBRים ואני לא מכיר שום בעלים של CBR שינדב את אופנועו לפעילות משטרתית כלשהיא.אלה חבר'ה על הכיפאק שממש ממש לא אוהבים משטרה.

זה צריך להיות מעניין - "נרכיב בחזרה את הלוחית האחורית,נפרק את היושימורה ונשים צ'קלאקה".לא הגיוני.

מצד שני-ישנם ג'יפים משופרים בצורה לא חוקית(צמיגים וכו) שבעליהם עוסקים בפעילות מבצעית.אבל גי'פאים הם עם שונה.

אני בספק אם CBR עבר אותך על 250- סיבר להניח שזה אחד מהKLE המעאפנים לחלוטין שהמשטרה מחזיקה.או אחד מה BMW שלהם.אם היה פיירינג-אולי זה משהו אחר-יש להם היכנשהוא איזה הונדה -אבל איזה דגם טורינג בכלל.

מה גם שאם זה מתנדב-הצ'קלאקה מחוברת בואקום.אני לא יודע אם יצא לך ליסוע 250 על אופנוע-אבל צ'קלאקה לא מחזיקה במצב כזה.

אם מדובר בפליקרים - זו איזו יחידה מיוחדת.לא משטרה רגילה.

(עוד 4 שעות ואני עף הביתה!!!!)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
איך יכול לשמש אופנוע כזה את המשטרה?

:?

שמים עליו שוטר וככה מגיעים מהר לאן שצריך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...