Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיוויק או אקורד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני כבר הרבה זמן חושב להחליף את ה 306 שלי לאוטו אחר חשבתי על ההונדה סיוויק 99-00 או אפילו האקורד באותם שנים.אני יודע שהאקורד יותר יקרה אך הבנתי שהיא מתנהגת יותר טוב מהסיוויק.מה דעתכם ומה עדיף מבחינת אמינות התנהגות ואחזקה כוללת.

פורסם

אקורד בא עם מנועים מעולים בנפח 2 ליטר, 2.2 ויש את 3 ליטר V6 מסדרה J30 המפורסם עם 200 סוסים.

מנוע J30 באחת בגירסאות זכה להיות בשנה כלשהי ברשימה של עשרת מנועים הטובים ביותר בעולם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי האקורד התכוונתי למנוע ה 2 ליטר 150 כ"ס הבעייה היא לגבי צריכת הדלק שלה ועד כמה היא שתיינית ביחס לסיוויק. דרך אגב שניהם מנועי ויטק שאמורים להיות חסכוניים.

פורסם

כמה שאני יודע כל המנועים בסדרה יחסית חסכוניים, כמובן סיויק עם מנוע 1.6 יהיה הרבה יותר חסכוני, אבל אאקורד זה יותר אוטו בחתיכה אחת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אקורד בא עם מנועים מעולים בנפח 2 ליטר, 2.2 ויש את 3 ליטר V6 מסדרה J30 המפורסם עם 200 סוסים.

מנוע J30 באחת בגירסאות זכה להיות בשנה כלשהי ברשימה של עשרת מנועים הטובים ביותר בעולם.

בשנת 2004 :)

אם אני לא טועה נמכר באקורד משנת 98 עד 2002 (ממש לא בטוח אבל באזור.)

פורסם

ואיך האקורד האנגלית עם מנוע 1.8 שמיוצרת מ-2001 בהשוואה לדגם האמריקאי האם הוא עדיף עליו מבחינת אמינות וצריכת דלק?

פורסם

בכל מצב מבחינת אחזקה הסיוויק יותר זולה.

אנחנו מחזיקים 2 הונדות סיוויק מהשנים האלה ואני אומר לך מנסיון שהאוטו לא נוגע בדלק.

שלא נדבר על אמינות.

4 שנים האוטו לא רואה מוסך חוץ מטיפולים.

פורסם

האקורד אינה נחשבת לשתיינית דלק ומניסיון עם דגם ישן מאוד וגם דגם חדש יותר (זה שנמכר עד לא מזמן) צריכת הדלק מצויינת לרכב בקטגוריה זו.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ממה שאני יודע האקורד מ-2003 באמת חסכונית יחסית השאלה היא האם האקורד דגם קודם לא ישחט אותי בדלק. הבנתי גם שהבודי שלו די כבד(1400 קילו) והחלקים מאוד יקרים! אודה לכם מאוד אם תעזרו לי ממי שיודע מנסיון עם האוטו הזה.

• תוכן חדש...