Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אתמול מגן שמש במידה M לסאני וL לקורולה (בהמלצת החנות - מידה אחת פחות ממה שהופיע על האריזה)

המגן שמש לא מכסה את השמשה בצורה מושלמת ויש כמה ס"מ שלא מכוסים. (בסאני זה יותר בא לידי ביטוי)

האם אני סתם דפוק שאני מתייחס לזה? או שיש לדבר הזה חשיבות ואני צריך להחליף למידות גדולות יותר?

תודה רבה!

פורסם

מצד אחד התגובות שלכם מבאסות אותי ומצד שני משמחות אותי.

אז למה בעצם אנשים שמים מגן שמש? רק בשביל שההגה לא יתחמם? זה לא עוזר לדברים אחרים כמו הדשבוד והחום באוטו?

תודה.

פורסם

שמים כדי שההגה לא יהיה רותח מחום ,כדי שתיכנס פחות שמש לאוטו ויהיה באוטו פחות חום.

אציל זה מאוד עוזר וההגה לא קר אבל הוא נעים לא עושה כוויות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני משתמש במגן שמש כל ימות השנה כדי להגן על הפלסטיק של הדשבורד, ואת זה הוא עושה מצויין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...