Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה חיפוש.

היא מבוססת על מכלולי סופר לנסר. בהתחלה היו מנועים 113 סוסים ואח"כ 90. גיר ידני הוא המומלץ. עד שנה מסויימת באוטומט של ס.לנסר לא היה קולר גיר אוטומטי, דבר הגרם לבעיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שבשנים האלה מדובר ב-113 סוסים. אבל אוטומט בלי קולר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא מציע לך להיתקרב לאוטומט

האוטו בקושי נוסע

לך על הגיר רגיל המנוע שלהם הוא בעצם המנוע שיש בסופר לנסר

מאוד מומלץ הגיר ידני

פורסם

לדעתי המחיר של הרכב הנ"ל מוגזם יחסית לתמורה. בטווח המחירים הזה יש אופציות עדיפות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפותח השרשור - אני מציע לך לקחת כל קולט שאתה מוצא לבדיקה לפני שאתה מחליט לרכוש אחת.

מדוע? כאשר הקולט ראתה ימים טובים יותר והיתה צעירה יותר, יש בחורים שסברו שהקולט הוא רכב ספורטיבי כביכול ויכול מאוד להיות שהתעללו בה לא מעט. קח את זה לתשומת ליבך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
איזה מנוע יש לאוטומט?ומה הוא פחות זז קצת הסברים כיאני לא כ"כ מתמצע בזה בבקשה..תודה רבה (:

כמו כן כותבים, מתמצא, לידיעתך.

פורסם

לא מציע לך להיתקרב לאוטומט

האוטו בקושי נוסע ?

כזאת שטות האימרה הזאת שאני לא מבין על סמך מה קבעת,נכון הגיר שלהם בעייתי,אבל האוטו הזה רכב מהיר בתור אחד שהיו לו שני סופר לנסר,וגם היום יש הרבה מכוניות מיני שיהיה להם את הכוח שיש לקולט,ועל זה אין ויכוח.

• תוכן חדש...