Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני ממש זקוק למידע, על חוף ים שיש בו איזשהו דק או שביל בטון עד לקו המים ממש.

החוף יכול להיות בכל מקום בארץ, רק שיהיה אפשרות גישה למים שלא דרך החול.

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בנתניה, נדמה לי שהשם הוא "חוף פולג" (בכניסה של פולג "איקאה") מכביש החוף פונים מערבה לנתניה, ובצומת ההראשונה המרומזרת פונים שמאלה ע הסוף.

כביש סלול עד לחניון (על כורכר / עפר מהודק).

מהחניון שביל מרוצף, וממנו דק עץ שמגיע כמעט עד קו המים (כ-20 מ').

ללא מדרגות וללא חול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חוף בת-ים הכניסה הדרומית ביותר - כמעט עד קו המים.

חוף ראשל"צ - יש ירידה שמותאמת במיוחד לנכים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר, בחוף ראשון יש ירידה לנכים לטיילת, אני רוצה ירידה קרובה ככל האפשר לקו המים !!!

רז תודה אני אבדוק את החוף הזה היום או מחר :)

ואם אפשר קצת יותר פרטים על החוף בהרצליה.

רז, ע"מ לוודא שהבנתי אותך: אנחנו מדברים על פניה שמאלה ברמזורים לשז"ר, נכון ?

פורסם

בחוף באשקלון. אפשר ללכת על השובר עד איזה 100 מטר בתוך המים. הכל מרוצף. אני מדבר על החוף שליד המרינה.

ואם אתם אוהבים מוזיקה מזרחית - תקבלו חינם ובשפע מרכבים חולפים :lol:

בכלל חוף יפה יש באשקלון. בכלל עיר יפה :) (אני חי בת"א (רמת-אביב) כל השבוע - ואין כמו אשקלון. :)

והיום בפינת הידעת: הידעת שפנטהוז 5 חדרים חדש על קו המים, עם מרפסת בצד של הים כמובן, עולה פחות מדירת 3 חדרים ברמת-אביב החדשה?

אביעד

פורסם

אולי שווה לקנות :)

אביעד, אם אפשר הסבר יותר מדוייק לגבי ההגעה לחוף, היות ומעולם לא נכנסתי לתוך אשקלון.

תודה.

(גם רחובות סמוכים יהיה לי טוב, אני מצוייד בGPS)

פורסם

אתה מתכוון שאפשר להכנס עם רכב ? (כי ב רוב מה שרשמו לך לא תוכל להכנס עם רכב)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא חובה כניסה עם רכב, חובה כניסה על קביים או כסא גלגלים (מה שחול לא מאפשר)

כאשר אם יהיה לי מרחק של 20 מטר, אני מאמין שאצליח לקפץ את זה על רגל אחת לכיון המים, אבל נראה לי שאני אבדוק קודם את ההצעה של אביעד על החוף באשקלון.

פורסם

והיום בפינת הידעת: הידעת שפנטהוז 5 חדרים חדש על קו המים, עם מרפסת בצד של הים כמובן, עולה פחות מדירת 3 חדרים ברמת-אביב החדשה?

הדירה גם מגיעה עם אזעקת צבע אדום וקאסם בילד-אין ?.....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי החוף - אני לא ממש זוכר במדוייק אם יש שם אפשרות להכנס עם כסא גלגלים, לא ציינת את זה. ציינת רק שאתה רוצה גישה נוחה - בכל אופן, יש מגרש חנייה ממש מתחת להתחלה של השובר - ומשם כולו מרוצף. יש סיכוי יותר מסביר שאפשר להכנס עם כסא גלגלים, פשוט אני לא זוכר. יכול להיות שיש קטע כורכר קצרצר, לא משהו רציני.

לגבי הגעה - פשוט! נכנסים מהכניסה האמצעית לאשקלון (איפה שצ'מפיון מוטורז) - נוסעים ישר עד הסוף (חוצים את אשקלון) עד שהכביש נגמר. בצומת T לוקחים ימינה (לכביש צר ומשובש), ואז בצומת הראשונה שמאלה לכיוון חוף דלילה. ממשיכים למטה עד הסוף (הכביש מתעקל ימינה) - ואז באחת הפניות (הראשונה או שנייה) פונים שמאלה, למגרש חנייה קטן. (יש מגרש חנייה יותר גדול שהכניסה אליו כנראה מסביב). אתה תראה את השובר הגדול.

בכל אופן, תוכל לזהות את הרחוב בקלות, כשתראה הונדות עם קסנון מסנוור ומוסיקה מזרחית עושים דווארות.

פורסם

בנתניה יש לירידה לחוף סירונית כביש שיורד את כל הצוק,

אחרכך לקראת סופו מתחיל מצד שמאל להיות DECK שעליו אפשר עם טוסוס או כסא גלגלים להגיע לשביל בטון שיש בו גם ספסלים עד למיים , גם ירידה למי שרוצה להתאבד וגם מדרגת למי שרוצה להתאבד בשלבים

ממש עד למיים ישירות בלי חול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...