Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !

חברי התקין לי מערכת לרכב - כולל מגבר

אך לצערי ישנן תקלות .

כאשר אני מניע את הרכב , הרדיו דיסק נדלק -כאילו לא נדלק מעולם , ללא זכרון ,מוציא את הדיסק ולאחר מכן מחזירו פנימה .

וכאשר יותר מאוחר בערב יצאתי עם הרכב שמתי לב שכשאני מדליק אורות , לוח המחוונים חסר תאורה ,ובנוסף שמתי לב שהאורות האחוריים גם כבר לא עובדים .

לפי המדריכים שקראתי הבנתי שצריך לחבר את המגבר ישירות למצבר אך לפי מה ששמתי לב זה מחובר יחד עם המערכת לאותם הכבלים (אגב גם שמתי לב שזה מחובר לכבל כתום ,אדום ,ושחור )

כשאמרתי לו שקראתי במדריך שצריך לחבר את המגבר ישירות למצבר ורימוט מההמערכת למגבר ,הוא אמר שהוא לא מצא מתח קבוע של 12 וולט ולכן חיבר ככה .

אני לצערי לא מבין בעניין ,אשמח לדעת מה העניין ומדוע אני לא יכול לחבר כמו במדריך ,ואשמח לדעת מה לעשות לגבי התאורה ,שאגב בדקתי נתיך נתיך , ואינני רואה שם תקלה .

תודה מראש

אייל

פורסם

גוועלד :roll:.

חבל שאנשים מתעקשים לבצע דברים שהם לא מבינים בהם ועוד ברכב של אחרים.

את התקלה של הרדיו ניתן לפתור בקלות, הרדיו דיסק לא מחובר בפלוס קבוע למצבר, מה שלא מאפשר לו לשמור זכרונות. יש לשלוף את המכשיר (מה שבכל מקרה נראה לי שצריך לעשות אצלך) ולמצוא את החוט שמוליך מתח קבוע ולחבר אותו לחוט הצהוב ברדיו דיסק.

לגבי אורות הברקס ותאורת לוח המחוונים - תבדוק שוב את הפיוזים. גם אם הם נראים תקינים תחליף אותם.

אם הפיוזים תקינים - בדוק את כל הנקודות בהם חברך התעסק. מספיק שפיסת איזולירבנד התנתקה ויש קצר איפשהו.

הימור שלי - בעת התקנת הרדיו הוא התעסק עם החיווט שמוליך ללוח המחוונים והזיז \ ניתק \ קיצר שם משהו. צריך לבדוק ביסודיות.

אגב, האם בלחיצה על הברקס האורות ברקס דולקים?

ודבר אחרון - להבא נא לציין את סוג הרכב.

תעדכן ונראה איך אפשר לנסות להמשיך לעזור לך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איל ,לא שאני שמח במצב בו אתה נמצא אבל בגדול זה חלק המחיר שמשלמים על התקנות לא מקצועיות "חפייר" איך הנזק מתחיל ולאן הוא יגיע לך תדע.

אנשים אומרים למה לוקחים מחירים כאלו או כאלו על התקנות איכותיות אז הנה התשובה,לא שלאף מתקין לא קורה כלום אבל מתקין מקצועי יכול למנוע את השטויות הבסיסיות בהתקנה כמו שבצעו ברכב שלך שיכולה להגיע לשריפת מחשבים ועד קצר כללי ברכב.

איתמר לפי דעתי כדאי להפנות את הבחור למתקין שינסה למזער את הנזק ולא להגדיל אותו לפי ההתקנה שמדובר פה.

יום טוב לכולם

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

אני כמעט בטוח שמדובר בפיוז של התאורה.

אני ממליץ לך לפתוח את הקופסת פיוזים ולבדוק אחד אחד.

בטוח יש שם משהו שרוף.

בצלחה.

פורסם

חברים קודם כל תודה רבה על העזרה .

הרכב הוא ניסן אלמרה .

יש למישהו מושג איזה פיוז אמור להיות קשור לעניין ?

כי בדקתי את כולם והם נראים תקינים , אך אשמח אם מישהו יכול להגיד לי איזה פיוז צריך להחליף ספציפית , או לפחות לכוון אותי לפיוזים שאמורים להיות אחראים .

כרגע אני לא יכול לבדוק פשוט ,אבל אני אבדוק בערב את שאר ההצעות ואני אחזיר כאן תשובה .

תודה אייל

פורסם

עוד שאלה קטנה , מה לגבי העניין עם המתח קבוע ,זה משהו נכון ? יש חיה כזו ?

או שבלי דאגה אני יכול לחבר את המגבר(+) למצבר .

פורסם

ברכב יש חיווט שמגיע מחיישן האורות לצורך עמעום תאורת הHU, אני מהמר שהוא חיבר את זה במקום את המתח הקבוע (זה החוט הכתום שציינת) וזה גרם לשיבוש בלוח המכוונים. שוב, תיגש למתקין נורמאלי שיפרק את הכל ויתקין כמו שצריך.

נ.ב

לפעמים יש יותר מקופסת פיוזים אחת, תבדוק גם מתחת להגה וגם בתא המנוע.

בשיפוצים

פורסם

עשיתי לעצמי את הפאדיחה הזאת בדיהו לאנוס, שכחתי לבודד את החוט של התאורה של הדש בורד.

הלך חיישן כריות אוויר - 2500 שקל תיקון...

לך למתקין, עכשיו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההימור שלי והיות ובניסן הזו אין חוט מינוס בקונקטור המקורי הבחור חיבר את המינוס של הרדיו לחוט של האורות

דבר ראשון יש לנתק את החוט של המינוס ולחבר אותו לבורג ימני עליון של גונזולת רדיו

עכשיו תחליף פיוז וסע לשלום

יצאת בזול פעם הבאה תשלם למתקין ותחסוך צרות

אלי

פורסם

ואגב לגבי עניין המתחים הפלוס ופלוס אחרי סוויץ הפוכים לכן המכשיר נדלק כל פעם מחדש אבל בכל זאת מושפע מהסוויץ

אחרת לא היה נדלק אם אחד מהם לא מחובר למתח עם או בלי סוויץ בהתאמה

אלי

• תוכן חדש...