Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו חברים אני רותה ליקנות את המערכת הזאת אני צריך עזרה תגידו אם זה משתלם לי...

kenwood 450w 90w r.m.s 3 ways 6*9

קומפוננטים

JBL 210w 70w r.m.s

סאב..

rockford punch p3 1000w 500w rms

מגבר מונובלוק rockford p3 (מיוחד לסאב הזה)

ומגבר

platinum v12 4 ways 1000w 340w rms

(80w rms לכל יציאה)

משתלם לי או לא....? אני צריך עזרה גם אם הכל מתאים אחד לשני....

תודה

פורסם

לדעתי עדיף להעיף את ה6X9 ואת הפלטיניום ולהביא במקומם מגבר יותר נורמלי...בקשר למונובלוק אתה מתכוון ל301 או משהו כזה שעולה כאלפיה ?אם כן הוא לא כל כך יעיף את הסאב כי הוא קצת מתחת ל300 WRMS כאשר הסאב הוא 500...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום***הוא 500 וואט RMS הוא אמור ליפתוח לי תסאב.......

זה השם המלא שלו אחי....ROCKFORD P600.1BD

הוא אמור להחזיק לי תסאב בלי בעייה.....

מה בקשר לרמקולים והקומפוננטים...

ותביא לי עצה למגבר יותר טוב שיחזיקק לי אותם ויפעיל אותם כמו שצריך...

פורסם

המגבר בסדר, הסאב בסדר, הקומפוננט בסדר, רמקולים אחורים חבל על הכסף והמגבר המגוחח שאתה רוצה להגביר איתו את הקומפוננט לא שווה אגורה.

תביא מגבר 2 ערוצים טוב וגביר איתו את הקומפוננט.

בסך הכול בחירת רכיבים טובה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

6*9 מורל פולס הם מצויניםם או ג'ביאל הם גם מאוד מצוינים ממליץ בחום שתי הרמקולים האלו תבחר אחד

עם איזה היד יוניט אתה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...