Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב- C-5 נדלק סרויס וציור של מנוע האם ניתן לנסוע ? בספר כתוב שזה משהוא עם זיהום אויר.

מישהוא יודע מה זה ?

יהודה

פורסם

בצג המרכזי אמור להופיע טקסט שמסביר ביתר פירוט את הבעיה.

אם לא, דפדף עד שיופיע על המסך "Check Control" ואז לחץ שוב לחיצה א-ר-ו-כ-ה על אותו הכפתור שמשמש לדפדוף.

הודעת השגיאה אמורה להופיע.

אם לא דולקת נורת STOP, אפשר להמשיך לנסוע, אבל כדאי מאוד להיכנס למוסך בהקדם לקריאת קוד התקלה מהמחשב.

ייתכן שהתקלה גורמת לנזק מצטבר לממיר.

פורסם

קבלו עידכון :

המכונאי ניתק את המצבר ל 10 דקות והתופעה נעלמה.

אולי תחזור ואולי לא ...

מי יודע ?

פורסם

הוא סה"כ איפס את קודי התקלה השמורים בזיכרון המחשב , אם אכן קיימת תקלה , הנורה תשוב להאיר את חייך. :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תחליף מכונאי. איפוס מצבר לא פותר את התקלה, יש להיכנס למוסך עם קורא תקלות שגם יודע להבין מה הקורא אומר.

פורסם

ב-C5 רוב הסיכויים שמדובר במשאבת האוויר (SECONDARY AIR PUMP ) , מעבר אוויר סתום או משאבה תקולה. ניתן לנסוע במצב זה (עם זיהום)

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• ספונסר פורום
פורסם

ברזילי,לרוב,הבעיה במשאבות האוויר הוא הספוג בכניסה למשאבה שמתפורר ותוקע את הכנפים,לרוב לאחר פירוק המשאבה והוצאת חלקי הספוג המשאבה ממשיכה לעבוד.

אורן

פורסם

אורן

אשמח לדעת על איזו משאבה מדובר והיכן היא נמצאת? - מאחר וגם אצלי נדלקת הנורה ונכבית חודש כן חודש לא

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

היה לי משהו דומה ב307. נדלק איקון של מנוע בלוח השעונים ומחשב הדרך התרה על בעיה עם זיהום אויר.

קראתי איפהשהו פה על משהו עם המכסה של המיכל דלק והצטברות גזים. פתחתי, דוממתי וסגרתי. שהנעתי הבעיה עברה ונכון להיום לא חזרה.

פורסם

לכל בעלי ה-C5 וה-307 ברכבים האלו(אני לא יודע אם בעוד דגמים של פיז'ו סיטרואן יש את זה..) יש חיישן שנמצא בתא הדלק בד"כ כאשר ממלאים מיכל מלא בדגמים האלו או כשממלאים דלק לא הכי איכותי נדלקת נורת מנוע ומופיע על הצג של מחשב הדרך ההודעה הבאה: Anti Pollution System Fault.

לפותח השרשור ולכל מי שנתקל בבעיה הזאת מקורה באותו חיישן שבעצם מוודא שלא נכנסים לתא הנוסעים אדי דלק וכאשר ממלאים מיכל מלא נוצר לחץ במיכל הדלק מה שמשבש את החיישן ולכן נדלקת הנורה עם הקוד תקלה הזה ספציפי.

אחרי שעברתי עם אותה בעיה בכמה מוסכים מורשים שכללו חיבור למחשב ואחרי שבכל מוסך "הרגו" לי חלק אחר ברכב(307)

פעם זה חיישן למבדה, פעם זה חיישן בית מצערת וכו' וכו', מיותר לציין שכל ההצעות מחיר לתיקון עמדו על כמה אלפים,חפרתי בפורומים בחו"ל ושמה נמצא הפיתרון, פשוט צריך לפתוך את המיכל דלק אצלי אני גם שמעתי את ה-פססס.. של הלחץ שהצתבר שם (מילאתי מיכל מלא יומיים לפני..), השארתי את המיכל פתוח,הנעתי והנורת מנוע עם הקוד תקלה נעלמו כלא היו, האוטו הפסיק לגמגם בסרק ובדיקת מחשב לא הראתה שוב את התקלה במחשב.

למען הסר ספק לפי מה שאני הבנתי אותו חיישן קיים כאמור רק ב-C5 ו307 ממליץ לנסות לפני ששופכים כסף במוסך..

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול C5.

היום נדלקה לי ההתראה המדוברת ,למרות שמערכת הפליטה היא הדבר היחיד שיצא חף מפשע בבדיקת מכון הרישוי.

ניסיתי לפעול לפי עצתו של JONNY123 אך זה לא הועיל...

קיבלתי את הרכב ריק מדלק ותידלקתי מיכל מלא. ההתראה קפצה כאשר נשאר רבע מיכל.

תדלקתי שוב מיכל מלא וההתראה עומדת בעינה.

אם זה רלוונטי אז מכסה מיכל הדלק אינו מקורי.

אולי כדאי לנתק את המצבר ל10 דקות?

אלון

• תוכן חדש...