Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

מזה חודש אני מחפש רכב שיענה לצרכים שלי, וטרם מצאתי רכב כזה..

הדרישות:

1. שנתון 2000 - 2002

2. חסכוני בדלק - חשוב מאוד (לכן אני מחפש רכב בעל נפח מנוע קטן מהמשפחתיות)

3. אוטומט

4. אמין באופן כללי

5. התקציב הוא עד 30000 - 35000 ש"ח

לאחר כל הסינון הנ"ל צומצם לי הרכבים והדגמים הבאים:

1. פיאט פונטו ספייס

2. סוזוקי יורוסוופיט

3. רנו קליאו B

4. יונדאי אקסנט

5. דייהו לאנוס

אני אשמח אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הדגמים הללו, באם זה צריכת דלק ואמינות.

ובאופן כללי לדבי יתרונות וחסרונות של הרכבים הנ"ל...

תודה תודה רבה

פורסם

פיאט פונטו הבחירה הטובה ביותר לפי דעתי מרשימה שלך.

תעשה חיפוש בפורום, דובר רבות על רכב הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פונטו גיר רציף היא אפשרות טובה. יורוסוויפט מכונית גרועה. קליאו טובה מאוד בידני, פחות באוטומט (בעיות אמינות). אקסנט בסיסית וסתמית - מתאימה רק אם אתה צריך בגאז' יותר מרווח. לאנוס מכונית איומה ונוראה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אף אחד מהרכבים שציינת לא חסכוני באופן חריג וכולם יתנו לך תצרוכת דלק דומה.

אם הייתי צריך להמר מי מבין הרכבים האלו יהיה האמין ביותר כנראה שהייתי שם את הכסף על הסוויפט. היא הוכיחה את עצמה בעבר כרכב אמין ועמיד. מצד שני, אני לא בטוח שהייתי רוצה להתנייד ברכב כזה ביום-יום.

אבל ברכבים כאלו שעברו כמה ידיים ומי-יודע-כמה קילומטרים העבר של הרכב משפיע הרבה יותר על האמינות הכללית של הרכב מאשר הגנים הטובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...