Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RNY בוא נפסיק לשחק אותה עברייני הגה.

הגעתי עם שוטר לבית משפט בגלל הגנה עצמית , הוא תפס אותי על טרקטורון בשטח באמצע מרדף משטרתי שהיה להם , הוא חשב שאני זה הנמלט והתחיל לצעוק , העיף לי בעיטה וזרק אותי מהטרקטורון , האבן הראשונה שאילרתי מהשטח שהיה ליידי עפה לו לפנים ומשם זה נגמר בתהליכים משפטיים שבסוף יצאתי בזול יחסית בגדר "הגנה עצמית" , ותאמין לי שלא נעים להכנס איתם למצבים כאלו , אם הוא יוריד את המדים ויהפוך לאזרחי למה לא , ההפך , כמה שאני אשמח :-)

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל ברגע שאני יקבל קנס על נהג חדש הוא יקבל נגחה לפנים וכמה קיבלו על שטות דומה ואני לא משתחצן או מתלהב, אבל כנראה שאין לשוטרים בארץ סטופרים ,צריך לעשות להם

פששש... מרשים מאוד!!

אז על שלט נהג חדש זה נגחה לפנים ואם יעצרו אותך עובר באדום או לא עוצר בעצור? בעיטת יעף אחורית לסנתר?

גו ג'ט לי.

לכל הנהגים החדשים המתבכיינים- אל תספרו סיפורים של "השלט נפל לי".."הדבקתי אותו עם דבק נגרים/3 שניות/ דבק חם/ בי ג'י בונד והוא עדיין נופל"...בלה בלה בלה...

גם אני הייתי נהג חדש.

גם אני הוכרחתי לתלות שלטים ועל כל המכוניות שנהגתי עליהן באותה תקופה מצאתי סידור תקין לעמידת השלט (בניסן טראנו הוא היה נופל, הפומפות היו גמורות, אז מצאתי גם פתרונות אחרים וזה החזיק יופי).

תעשו את המעט שנדרש ממכם כנהגים צעירים (שלט/ מלווה) ותבנו לעצמכם כבר מהתחלה הרגלים נכונים וחוקיים!.

פורסם

במוו אני לא שופט אף אחד אולי באמת נפל לו?

אני לא משחק אותה עברין הגה ולא עברין תנועה ולא עברין בכלל ,וגם לא כמו החנונים שמבלבלים תמוח פה

רושמים לו ''מגיע לך'' על מה ? על נהג חדש? אני רוצה לראות פה מישהו נהג חדש שמשחק אותה פה שלו זה לא יקרה?

נראה מה יגיד לשוטר , אני בכל אופן יש לי קריז עד גבול מסוים בקשר למשטרה בכלל מה לעשות ככה זה ההשקפת עולם שלי

שונא שוטרים במיוחד משטרת תנועה ,

שמחפשים נהג חדש ,נראה אותם נכנסים לכפרים מדברים מילה עם הבני דודים?

לך תראה מה קורה בנצרת עלית ,בעפולה , כל הבני דודים חוגגים ברחובות ציבורים ונידת ליד לא מדברת מילה למה? הם

מפחדים מבני דודים ? אז אני יותר משוגע מהם מה לעשות?

לכל הדרומים שמגיבים, בואו תראו מה קורה בצפון פה ותבינו על מה אני ממורמר

בן דוד שעושה צלחות, פרפורים ,בשטח ציבורי כמו ,חניון,קניון,כביש ראשי והם רואים בעיניים ולא מגיבים אני רוצה לראות

שוטר כזה מביא לי דו''ח, ותראה באיזה חדש מיון הוא יגמור תמשמרת !! מה לעשות אני אוהב צדקק!!! שונא שוטרים

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

אנשים מתחלקים לשתי קבוצות, אלה שנתפסים ואלה שלא.

אני מכיר אנשים שנוהגים בלי רישיון, לעיתים אפילו בגילופין ובמקרים הממש גרועים, כמו מטורפים(כאלה שחושבים שיש להם מינמום פורמולה אחת ביידים), כל זה והם בחיים לא נתפסים. גם שהם נתפסים, הם מתנערים מזה ע"י כוחניות או כסף.

לעומת זאת, אני מכיר אנשים צדיקים לגמריי, הם נתפסים על שטויות ומקבלים דוחות (שלדעתי) לא בצדק.

אמרו לי, איפה הצדק פה?

זה כמו חוק מרפי,

ככל שתעבור על החוק יותר, ככה תתפס פחות.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

RNY

ואללה אתה גבר אתה.

אני מת לראות אותך מביא נגחה לשוטר - נראה איפה תגמור.

מי שלא שם שלט - יודע שהוא אמור לשים וגם יודע שזה 250 שקל קנס, מי שיודע שהשלט נופל לו ולא שם על זה - סתם אדיוט.

אתה גם ככה שם את השלט, אז לא תשקיע חמש דקות כדי לסדר את זה אחת ולתמיד? מי ישמע אתם טוחנים עבודה 12 שעות ביום.

השלט שלי התחיל בתור שלט רגיל שקיבלתי ממורה הנהיגה. אחרי שהחלק עם הפרסומת החליט להתנתק מהשלט נהג חדש עצמו עשיתי טבעות (ככה גם היה יותר קל לקפל), אחרי שהפומפות התפגרו פשוט הורדתי הכל ותקעתי אותו בין החלון לפלסטיק בצד, ואללה ככה נסעתי שנה והחזיק מצויין.

ואפילו לא נעצרתי פעם אחת ע"י שוטר בכל תקופת הנהג חדש... אוקיי פעם אחת כי נכנסתי לתחנת אוטובוס בטעות (אין כניסה) אבל וויתרו לי.

יותר משנתיים וחצי יש לי רשיון - ועד עכשיו, דו"ח חנייה אחד. וגם הוא חצי מוצדק.

ולא אני לא נוסע 90, ומי שמכיר אותי יודע שאני לא סבתא, אפילו בג'ימקאנות השתתפתי - אבל חוץ מזה - שומר על כל חוק שקיים (כן כן אני עוצר בעצור על קו עצירה - הייתם מאמינים?).

אז כל הבכיינים שלא שמים שלט כי יצפרו להם ויציקו להם על הכביש, או שתצאו מהסרט, זה לא קורה - אלא אם כן יש לכם שלט של אור ירוק, בגודל חצי חלון, ואתם נוהגים כמו כמו בבונים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
א. מה אתה עוצר לו בכלל

ב. אם היתי במקומך הוא היה משלם 500 למד''א שיפנו אותו משם

שכחת להוסיף שהשוטר ייקח את הכסף לתרופות

מה אתה מסתכל על בני דודים ומקטר כל היום??

כמו ישראלי טוב- "למה שאני אשים שלט נהג חדש וייקבל דו"ח, כשהבני דודים מתפרעים והמשטרה לא מצייצת?"

אני נוהג תכופות בכביש שוקת ערד, אז מהיום אני אתחרע על הכביש כמה שבא לי, כי גם ככה יש פה בדואים והמשטרה לא נכנסת להם לכפרים, נשמע לך הגיוני??

שוב אני אכתוב את זה- על המדף האחורי אצלי באוטו מונח מלבן עשוי מקאפה, בגודל 7*20 ס"מ, שעליו מודבקת מדבקה. המלבן הזה יושב על המגש, בלי פומפות ובלי נעליים, ובנסיעה של 110 עם כל החלונות פתוחים הוא לא זז מילימטר, זו הסיבה שבעיניי "השלט נפל לי" הוא תירוץ עלוב.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...