Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום..

נכון אמנם השם משתמש שלי דיי חדש אבל אני קורא וותיק בפורום פשוט לא יצא לי הרבה להגיב.

שאלתי מלפני תקופה קצר אודות קניית לנד קרוזר קצר 2005 מפואר פרימיום-דיזל. שמעתי המלצות מכאן וממקומות אחרים.

photo0220vi3.jpg

העלתי תמונה קטנה, אני יודע שהיא לא איכותית אבל בכל זאת תרשו לי קצת להתלהב :D.

נקנה לרכב אתמול כיסוי גלגל מקורי-ניקל, מגן יתושים (שיורכב בקרוב).

לרכב יש מיגון תחתון מלא של אספיר כולל מגן גחון כמובן(הרכב לא היה בשטח אבל מוכן במידה ממוצעת לכך) בנוסף נקנו לרכב צמיגים 50/50 בדגם הטוב ביותר הקיים בשוק דווקא של חברת גודייר. לרכב 78 אלף ק"מ ואני היד השנייה של הרכב(לקח לי הרבה זמן למצוא אחת כזו שמורה),הרכב עבר ווקס חיצוני וניקוי פנימי רציני. הרכב מצב חדש.

נ.ב לא אני באוטו אלא חבר טוב.

dreams dreams dreams do not come true

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש

נקנה לרכב אתמול כיסוי גלגל מקורי-ניקל, מגן יתושים (שיורכב בקרוב).

אני יודע מה זה מגן חזירים ומה מטרתו*, אבל מה זה מגן יתושים?

*מטרת מגן חזירים, למי שלא יודע, היא המתת חסד של הולכי רגל שאתם פוגעים בהם, שלא יסבלו יותר מידי.

פורסם

זה פס שחור המורכב על גבי מכסה המנוע. אין לי מושג מה הוא מונע אני רק יודע שלטעמי הוא יפה.

תמונה להמחשה:

34343434ae1.jpg

פורסם

איתן, זה מגן שמורכב בקדמת הפנסים הקדמיים. תפקידו הוא למנוע מיתושי הביצות הנוראיים והעצומים להמעך על השמשה הקדמית, ובכך להקשות על טיולי השטח המ-ט-ו-ר-פ-י-ם בערבות הסרנגטי שבטנזניה, אשר הלנד-קרוזר הולך לעבור בהם בתקופה הקרובה.

172

פורסם

מזל טוב!

עד לפני שבועיים שקלתי לרכוש לנד קרוזר ארוך דיזל לעבודה, בסופו של דבר הזמנתי PAJERO DAKAR חדשה, ומקבל אותה עוד כמה ימים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

dany

המחירון שלו כעת עומד על 189 אלף לדגם הפרימיום(ריפודי עור,גג נפתח,חימום בכיסאות,מערכת בקרת אקלים וכו') 2005.

כמובן שהרכב הזה כמעט ואף פעם לא נמכר במחיר מחירון אלה מעליו בין 5 ל 14 מעל המחירון תלוי במצבו המכני והחיצוני והתוספות שלו.

הרכב שאני רכשתי ביחס לאחרים עבר ק"מ מאוד נמוך למי שמכיר את מנועי הדיזל בשנתונים הללו. ובנוסף נהג מבוגר נהג עליו. יש לציין שמיגון ספויילרים וכו', ויד ראשונה מוסיפים לרכב המון מעל המחירון.

אני קניתי אותו אחריי קיזוז צמיגים חדשים מבעלי הרכב שהיו חייבים החלפה שהוא שילם אותם, בסה"כ 3 מעל המחירון ולהתחשב בכך שיש מיגון שטח תחתון , יד ראשונה וק"מ נמוך. המחיר יצא לי מאוד זול ואני יודע צריךהרבה מזל ולדעת את מי לתפוס ואיך ולדבר :wink:

• תוכן חדש...