Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Aשלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי לבית ,שיהיה זול ואמין,אלו הדרישות שלי,מכיוון שאני לא בקיא כל כך בתחום ושלל המוצרים בשוק מבלבלים אותי אולי כל המבינים כאן במחשבים יוכלו לתת טיפ לגבי מוצר מסוים,והיכן ניתן לרכוש אותו.

תודה לעונים.

פורסם

ההמלצה שלי היא לנתב של אדימקס מדגם 6204WG.

זול, פשוט, קל לקינפוג ותחזוקה, אמין ובגדול עושה את העבודה. אישית התקנתי כמה וכמה נתבים כאלו (גם אצלי וגם אצל חברים ומשפחה) וכולם עושים את העבודה בלי שום סימן לבעיות.

מחירים וחנויות יש כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אדימקס מוצרים באיכות שלא מתקרבת ל3COM.

מדובר בנתבים זולים על כל המשתמע מכך.

שלפעמים גורמים לצרות צרורות (גם LEVEL ONE)

ה3COM הנ"ל משרת אותי מעל שנתיים בצורה מצויינת, יש לו עדכוני חומרה שוטפים באתר 3COM ,

והוא משתפר מעדכון לעדכון , למרות שאין בעיות מיוחדות.

המלצה נוספת על נתב פשוט מאוד, הוא הסימנס של בזק, שבמידה ואתה לקוח ADSL אולי אפשר לקחת אותו במבצע משתלם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש באמת את המבצע של בזק, אתה מתחייב שנתיים ומקבל נתב אלחוטי מתנה (נשאר אצלך אחרי השנתיים)

זה נתב ששוה קצת פחות מ 200 שח (הרוב לוקחים את זה של ASUS) , דווקא עבדתי איתו ויש לו פיצרים דיי חדישים.

לא יודע כמה האלחוט שלו טובה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...