Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אפתח בברכת שבוע טוב לכל קוראי הפורום.

ערב טוב לכולם,נתקלתי לאחרונהיותר מבעבר בבעיה כמו שאתם מבינים מדובר בפורד קונקט.

הרכב מטופל יד שניה מפרטי עבר 80 אלף שנת 06.

משום מה להשוואה לרכבים ישנים ממני(טורניאו אחרות) שלי מעשנת כמו אוטובוס מרצדס שנת 82.

המוזר הוא שעשיתי לה טיפול לפני כחודשים שכלל החלפת פלטרים שונים החלפת שמנים ואין לי מושג מה הולך פה.

האם זו "המחלה" של פורד? ועוד דבר אני חושב שלפני תקופה שקניתי אותה פחות משנה בערך היא הגיבה יותר "יפה" בסלד נמוך ובכללי הטורבו שלה נראה לי לא סוחב כמו פעם או שזה רק פסיכולוגי מכל המצב אני לא יודע.

רק לשם השוואה אם מישו יוכל לעזור לי היא נמצאת ב 2600 סלד ב 100 קמש אם אני זוכר טוב.

אם מישו יכול להגיד לי שאכן יש לי בעיה ברכב מכיוון העשן או הסל"ד הגבוה בבקשה שיאמר לי מה המצב.

תודה מראש לפותרים.

ג'ובני

פורסם

שחור בעיקרון אני לא רואה סימנים לשריפת שמן...שחור אפור כזה יותר שחור

אני עושה איתה ממוצע של 380 450 קילומטר לטנק ממוצע הגיוני?

ג'ובני

פורסם
למישו יש מה להגיד????

קשה להתאפק לאחר שבכל תגובה שלך, אתה מכנה "מישהו" כ

מישו

אז בבקשה, אומנם הפורום אינו קורס בעברית, מאידך, אנו מנסים לשמר את השפה.

תודה להבנה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כדאי לך לגשת למוסך מורשה פורד שיבדקו את הרכב.

עושה רושם שהוא שורף יותר מידי דלק ובגלל זה העשן השחור ותצרוכת הדלק הגבוהה.

כדאי לגשת למוסך של החברה,שיעשו בדיקה מקיפה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב לכולם.

אני פותח ת'רד ישן זה בגלל אותה בעיה שלא נפתרה והינה הדברים שנעשו במסגרת אחריות

הוחלפו ארבעת האנג'קטורים,הוחלף טורבו

בהתחלה אמרו אנג'קטורים,אחרי זה הטורבו היה נראה משומן כזה ו"זורק שמן" והוחלף גם הוא.

אבל הבעיה נמשכה!

מה שאומר בכל תאוצה קטנה כגדולה הרכב מעשן שלא נדבר על תאוצה של הרכב בסל"ד גבוה 2500 3000 שבכלל אני משאיר אחרי ענן כאילו אני קטר!

שמתי לב לעוד פורדים מהסוג שלי עם אותה בעיה.האם שוב זו המחלה של הרכב הזה?

הרכב אמור להיכנס למוסך המורשה שלהם ברעננה אבל על מה לתת דגשים לאנשים שם.?

אגב לא יודע עד כמה זה קשור אבל אחת לכמה דקות בנסיעה לכמה שניות,נדלקת נורה צהובה של "טפטופים" כמו מזרקה שמסביר אולי על בעיה ב מ"ע ההזרקה? היא נדלקת לכמה שניות ונכבת, או שאולי מחשב הדרך זקוק לאיפוס?

אגב הרכב עבר לתדלוק ב"דלק" דרגון אבא שלי שנוסע על הרכב קבוע אמר שחש בשינוי קטן,אני שנוסע לא פחות על הרכב עוד לא הבחנתי בשינוי ממשי. בעבר היתה לי רנו אקספרס ,ועל כל שינוי קטן בטיפול,תיקון,הוספת תוסף היתה מורגשת אז כל תדלוק בדלק ה"דרגון" שמנו לב באמת שהרכב מושך יותר חזק.

עוד נושא קטן,המצבר עד לא מזמן היה יבש!! לגמרי ולא הניע מדי פעם עכשיו הכל בסדר,יש מצב שההתנעה לא חזקה מספיק?

אגב על הרכב מותקנת מ"ע שמע מאד חזקה מותקן גם קבל 2 פארד האם יש קשר ישיר?

דבר אחרון ודי,נסעתי לאחרונה על פורד קונקט 2008 ולא רק שהרכב נשמע שונה(נשמעת גם שריקת הטורבו בדומה לפסאט,סיאט טולדו) מה שלא מורגש ברכב שלי כלל (קונקט 2006) שמתי לב שהמכלולים הפנימים שונו לדוגמה,האנטרקולר במצב אופקי לעומת אנוכי אצלי,ושלא נדבר על המשיכה שלה,המד סל"ד הרקיע שחקים בשניה ממש לעומת שלי שכאילו "כבד" עליה להגיע לטורים גבוהים.

אציין שירידת כוח משמעותית בדגמים בין 2006 2008 לא נראת לי משמעותית לאחר שהרכב קיבל טורבו חדש ועבד בסך הכל 85K ונמצא בידיים פרטיות וכמובן שמור!

לאחר כל החפירה הזאת מקווה שלמישהו היתה סבלנות להגיע לשורה הזאת ולתת מענה לכל השאלות.

תודה רבה מראש,רק אם אפשר נשאלו פה די הרבה שאלות אשמח אם מי שיענה ימספר את התשובות שנראות לו.

שוב תודה.

ג'ובני

ג'ובני

פורסם

ג'ובני, נראה שהבעיה שלך היא במשאבת הדלק.

אם כן צור קשר ואפנה אותך לבחור שהחליף מנוע, אבל חודש לפני, שיפצו לו את המשאבה מאותה הסיבה.

יש לו בבית את המנוע שהוחלף והמשאבה המשופצת.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לגבי הנורה עם הטפטופים שדולקת - יש מידע לגבי זה בספר הוראות התפעול של הרכב.

ראיתי את הנורה הזו דולקת בפורד טרנזיט 2008 ואם אני לא טועה מדובר בהצטברות אדי מים באיזה שהוא מקום רק שאני לא זוכר איפה. בספר הרכב רשום מה נדרש לבצע , ישנו איזשהו שסתום ניקוז.

לגבי צריכת הדלק - יש לנו רכב כזה ביחידה שנת 2006 או 2007 (לא זוכר) ובמקרה ביצעתי איתו נסיעה של 350 ק"מ בערך בכביש בין עירוני עם מזגן והוא אכל בערך 1/2 מיכל.

גם אצלנו הרכב מוציא עשן שחור קצת וכאשר לוחצים חזק על הדושה מרגישים את הטורבו נכנס לפעולה.

מקווה שעזרתי קצת.

פורסם

אגב לא יודע עד כמה זה קשור אבל אחת לכמה דקות בנסיעה לכמה שניות,נדלקת נורה צהובה של "טפטופים" כמו מזרקה שמסביר אולי על בעיה ב מ"ע ההזרקה? היא נדלקת לכמה שניות ונכבת, או שאולי מחשב הדרך זקוק לאיפוס?

מדובר על מים בסולר. דבר ראשון תחליפו תחנת דלק. הפעולה שצריך לבצע היא כזאת:

- פירוק מסנן סולר וניקוז כל הסולר ממנו

- הרכבת המסנן בחזרה ומילוי של כ-1 ליטר סולר לתוכו דרך משפך צר

- הוספת תוסף K44 על חצי מיכל ריק

- התנעת הרכב, לאחר מכן יש לתת לו לעבוד מספר דקות ללא האצה, על מנת לבדוק האם הוא לא נכבע

- לחזור על הפעולה שנית בעט צורך

דבר אחרון ודי,נסעתי לאחרונה על פורד קונקט 2008 ולא רק שהרכב נשמע שונה(נשמעת גם שריקת הטורבו בדומה לפסאט,סיאט טולדו) מה שלא מורגש ברכב שלי כלל (קונקט 2006) שמתי לב שהמכלולים הפנימים שונו לדוגמה,האנטרקולר במצב אופקי לעומת אנוכי אצלי,ושלא נדבר על המשיכה שלה,המד סל"ד הרקיע שחקים בשניה ממש לעומת שלי שכאילו "כבד" עליה להגיע לטורים גבוהים.

בדגם של 2008 נעשו שינויים כאלה ואחרים קוסמטיים וגם מכאניים. המומנט שונה, אך מדובר על אותו המנוע שאומנם עכשיו חזק מאוד בסל''ד נמוך אך "מת" בדיוק כמו המנוע הקודם בסל''ד גבוהה יחסית. בכביש מהיר הוא משעמם מוות.

אציין שירידת כוח משמעותית בדגמים בין 2006 2008 לא נראת לי משמעותית לאחר שהרכב קיבל טורבו חדש ועבד בסך הכל 85K ונמצא בידיים פרטיות וכמובן שמור!י

למרות השינוי שלכאורה נעשה לטובה בדגם החדש יותר, אני עדיין אוהב יותר את הגרסה הותיקה והעדינה יותר. הדגם החדש הוא ירידת מדרגה בכל מה שקשור לנוחות ואמינות של הדגם. לך יש דגם הרבה יותר מוצלח, תהנה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

מים בסולר אתה בטוח בכך? אני מתדלק קבוע בסונול מיקה בפתח תקווה אם אתה מכיר ממש על ציר ז'בוטינסקי,בכל מקרה כשעברנו ל "דלק" אבא שלי הבחין בשינוי בתגובה כמו שאמרתי. הגיוני הרי הצלמית מראה מים משפריצים בכל מקרה הנושא של פירוק והרכבה אני יעביר למוסך המורשה ואספר על אולי פתרון לבעיה.

בכל מקרה מה שאתה אומר ש יש ירידה באיכות הדגם בשנה החדשה? איך זה יתכן? הרי אמרת שהוא חזק יותר בסלד נמוך כמה זה משפיע על המהירות הסופית של ההילוך הראשון? (אצלי ב 3 סלד כ 30 קמ"ש.)אמרת שהוא הרבה יותר מוצלח רוצה להרחיב?

ג'ובני

פורסם
מים בסולר אתה בטוח בכך?

כן.

. הגיוני הרי הצלמית מראה מים משפריצים בכל מקרה הנושא של פירוק והרכבה אני יעביר למוסך המורשה ואספר על אולי פתרון לבעיה.

הם אמורים לדעת לטפל ברכבים

בכל מקרה מה שאתה אומר ש יש ירידה באיכות הדגם בשנה החדשה? איך זה יתכן? הרי אמרת שהוא חזק יותר בסלד

שינוי במומנט בלבד, אפשר לומר שיפור אפשר לומר ההפך.

אמרת שהוא הרבה יותר מוצלח רוצה להרחיב?

נעשו שינויים במושבים, הם יותר קשיחים והרבה פחות נוחים.

האמינות של הדגם החדש ירדה בהרבה. הדגם הקודם יותר אמין, הבעיה היחידה אפשר לומר היא המזרקים הרגישים מאוד. בדגם החדש יש מספר בעיה סדרתיות כמו ציריות, צינורות טורבו, בעיות חשמל, שינוי במערכת קירור לרעה, הגה מתקלף ועוד.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...