Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם ממליצים?? אני מחפש מונובלוק לסאב pioneer TS-W307D2

1200W 400RMS

אני מחפש מגבר אמין ואיכותי בסביבות ה800 שקל... יש רעיונות?

פורסם

אתה צריך מגבר שיתן לך בערך 400 RMS ב-4 אום או מגבר שיורד ל-1 אום אבל זה אופצייה קצת יותר יקרה

לא עולה לי משהו כרגע בראש שמתאים להספק ולמחיר מה לגבי יד שנייה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אני מעדיף לשלם את ההפרש במחיר ולקנות חדש ככה אני מקבל אחריות ולא לוקח את הסיכון ליפול בפח

יש לך איזה מגבר ספציפי שאתה ממליץ?

או שאולי כדאי לי קנות מגבר עם כמה ערוצים שיישב גם על הקומפננט מקדימה? הקוממפנט הם פשוטים... 40 RMS

פורסם

בסכום הזה קשה להשיג משהו טוב שיספק הספק ב-4 אום כמו שדרוש לסאב הזה בישביל לנצל אותו אם היית לוקח את הדגם של ה-4 אום {pioneer TS-W307D4} היו לך הרבה יותר אופציות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

יש מצב שיש לי את הדגם של הארבע אום, על התיבה של הסאב רשום 4 אום... יכול להיות שזה קשור לתיבה ולא לסאב עצמו?

וגם אם יש לי את הדגם של השתי אום אני מוכן לעלות במחיר אם מדבור במגבר טוב שיחזיק הרבה זמן...

• תוכן חדש...