Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שאומר שאני לא אוהב את המסלול במאני-קור, צרפת, המסלול שיערך בסוף השבוע הקרוב את הגראן-פרי הצרפתי, כנראה בפעם האחרונה .

לא, לא אני גרמתי שהוצאתו של המסלול מהסבב, אמנם ניסיתי להפעיל את השפעתי כאשר פגשתי את ברני ומקס בפעם האחרונה, אבל כנראה שזו ממש לא הסיבה. בכל מקרה, לא אהבתי אותו אף פעם אז מבחינתי זו לא אכזבה גדולה, אהבתי יותר את דיז'ון, כן ההוא מהחרדל, או את פול-ריקארד, אבל זה שייך לסיפור אחר .

המסלול הצרפתי, זה שאני לא אוהב, הוא אחד המסלולים, אם לא זה שהאספלט בו הוא החלק ביותר, לא חלק במובן של אחיזה כמו חלק במובן של "נקי" לנסיעה, ללא גבשושיות מיותרות או חספוס, הנהגים אוהבים את זה, גם הצמיגים. בנוסף לכל זה אני חושב שזהו אחד המסלולים שיש בו את המספר הקטן ביותר של עקיפות במרוצי פורמולה-1, מה שאומר הרבה טקטיקה תוך שימוש בפיטס ובעצירות וניצול העובדה שמדובר במסלול עם הפיטס הקצר ביותר, מה שהופך את העצירות לקצרות מאד ואולי גם לא משמעותיות.

בשנה שעברה היה זה רייקונן שניצח, לפני מאסה, משלימים 1-2 עבור פרארי והפעם הם יהיו מוכנים לקבל זאת בעיניים עצומות.

BMW מגיעים עם מצב-רוח בשמיים וקוביצה עדיין לא נחת.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי המסלול די נחמד , והוא נראה מסלול שכיף לנהוג בו ואולי פחות כיף לצופה .

בכל מקרה אני כבר מת לראות את המילטון מתחיל ממיקום גרוע במסלול שלא קל לעקוף בו

ובכלל לראות מה יצא לו במקצה דירוג :lol:

דרך אגב הטעות של המילטון היא טעות של רוקי שכנראה הייתה צריכה לצוץ בשנה שעברה

פורסם

התוכנית לפני צרפת של INSIDE GP

http://www.insidegp.de/movies/2008/08igp.flv

למי שלא יודע עם מה להריץ את הקובץ אני ממליץ על VLC MEDIA PLAYER.

אפשר גם לצפות ישירות באתר בלי להוריד למחשב המקומי בלינק http://insidegrandprix.com/

באופן אישי יש לי סנטימנטים למסלול אחרי שהייתי שם במירוץ בשנה שעברה.

פורסם

הטעות של המילטון היא לא טעות של רוקי אלא טעות של חוסר תשומת לב והיתה יכולה לקרות לכל אחד.

לואיס המילטון הוא מסוג הנהגים שאו שאוהבים או ששונאים אותם, ממש כמו מיכאל שומאכר למשל, וזה כבר אומר הרבה מאד לגביו.

יש הרבה מאד נהגי פורמולה-1 שבאו, התחרו והלכו ולאף אחד לא היה ממש אכפת ואילו לגבי המילטון יש כל כך הרבה רגשות ותגובות שרק ממחישות עד כמה הוא מיוחד בדרכו שלו, מבחינת נהג פורמולה-1 .

לואיס המילטון עוד יעשה הרבה שגיאות ושטויות אבל גם יראה הרבה יכולת ליד ההגה, ינצח הרבה וכנראה שגם יהיה אלוף עולם.

דובי

פורסם
הטעות של המילטון היא לא טעות של רוקי אלא טעות של חוסר תשומת לב והיתה יכולה לקרות לכל אחד.

לואיס המילטון הוא מסוג הנהגים שאו שאוהבים או ששונאים אותם, ממש כמו מיכאל שומאכר למשל, וזה כבר אומר הרבה מאד לגביו.

יש הרבה מאד נהגי פורמולה-1 שבאו, התחרו והלכו ולאף אחד לא היה ממש אכפת ואילו לגבי המילטון יש כל כך הרבה רגשות ותגובות שרק ממחישות עד כמה הוא מיוחד בדרכו שלו, מבחינת נהג פורמולה-1 .

לואיס המילטון עוד יעשה הרבה שגיאות ושטויות אבל גם יראה הרבה יכולת ליד ההגה, ינצח הרבה וכנראה שגם יהיה אלוף עולם.

דובי

אין לי ספק שהמילטון נהג מיוחד , אני פשוט לא אוהד שלו זה הכל .

אין לי בעיה אם נהגים שעושים שגיאות ולוקחים סיכונים במהירויות גבוהות וגשם , להפך זה סוג

הנהגים שאני אוהד . אבל טעות ברחבת הטיפולים במהירות 60 קמ''ש :lol:

כנראה פשוט בגלל מה שהיה שנה שעברה אני לא אוהד של המילטון , אבל אין לי שום ספק ביכולות הנהיגה שלו .

אני גם חושב שהיה יותר ראוי שהוא יתחיל בקבוצת טורו רוסו למשל .

פורסם

מסקרן אותי למה כולם לקחו מהתאונה הזו את השינאה להמילטון ואף לא טיפה זעומה של שנאה לרוזברג, שבכל מקרה

היה מועך את המילטון והצמד שלפניו. עוד יותר מעניין שרוב שונאי המילטון הם אוהדי רייקונן ו/או פרארי.

למירוץ הזה אני מגיע בציפיות נמוכות. אפילו מאוד נמוכות, בעיקר מצד המילטון.

מה שכן - אני אשמח לראות את קוביצה שוב בראש.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

תוצאות מקצה אימונים מספר 2 במאני-קור מהיום !

1. Fernando Alonso Renault 1:15.778
  2. Felipe Massa Ferrari 1:15.854 0.076
  3. Kimi Räikkönen Ferrari 1:15.999 0.221
  4. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:16.232 0.454
  5. Sebastian Vettel STR-Ferrari 1:16.298 0.520
  6. Robert Kubica BMW Sauber 1:16.317 0.539
  7. Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:16.340 0.562
  8. Nick Heidfeld BMW Sauber 1:16.458 0.680
  9. Nelsinho Piquet Renault 1:16.543 0.765
  10. David Coulthard Red Bull-Renault 1:16.572 0.794
  11. Nico Rosberg Williams-Toyota 1:16.682 0.904
  12. Jarno Trulli Toyota 1:16.743 0.965
  13. Sebastien Bourdais STR-Ferrari 1:16.758 0.980
  14. Kazuki Nakajima Williams-Toyota 1:17.002 1.224
  15. Timo Glock Toyota 1:17.092 1.314
  16. Mark Webber Red Bull-Renault 1:17.106 1.328
  17. Jenson Button Honda 1:17.244 1.466
  18. Giancarlo Fisichella Force India-Ferrari 1:17.394 1.616
  19. Rubens Barrichello Honda 1:17.591 1.813
  20. Adrian Sutil Force India-Ferrari 1:17.868 2.090

1-regredy45.jpg

2-gdfgdgr45.jpg

3-fdgfgfdcfd.jpg

4-sdfsdfjh.jpg

פורסם

קימי רייקונן זוכה בפול-פוזישן עבור פרארי, ה-200 במספר בתולדות הקבוצה ולידו יזנק פליפה מאסה .

לואיס המילטון כל-כך קיווה לתוצאה טובה עבור מקלארן, ביחוד בגלל העונש שיגרום לו לזנק 10 מקומות נמוך ממה שיסיים את המקצה, סיים במקום השלישי מה שאומר שהוא יזנק רק 13 , לא כל כך ריאלי בתנאי המסלול הצרפתי.

פרננדו אלונסו, בגראן-פרי הביתי עבור רנו יזנק שלישי ואולי יצליח סוף-סוף לעשות משהו עבור הקבוצה של בריאטורה, שחוגגת גם את הנישואין של הבוס.

קוביצה שביעי והיידפלד 12 מחזירים את BMW למציאות העגומה ויותר מזה מראים שלקבוצה הגרמנית יש, בינתיים עוד הרבה עבודה.

תסתכלו רגע מתחתית הגריד ותראו דבר מעניין - 4 קבוצות - טורו-רוסו, וויליאמס, הונדה ופורס-אינדייה - מסודרות בזוגות .

דובי

פורסם

משום מה נדמה לי שכל פעם שצריך לתת הצגה טובה לפחות במדידת זמנים ובזינוק

רנו נותנים לאלונסו לזנק אם קצת דלק העיקר להיות במקום טוב ..

אותו הדבר היה במסלול הספרדי .. עכשיו בצרפת ..

מקווה שאני טועה - אבל לא ניראה לי :roll:

פורסם

כמו אילדיס גם אני ממשיך לקיים את המסורת שלפני מירוץ אני חייב לנסות את המסלול בפלייסטיישן. כמובן שבפלייסטיישן זו לא אותה תחושה כמו במסלול אמיתי אז יכול להיות שהתחושות הן רק אצלי.

המסלול מאוד מאוד מאתגר את המכונית והנהג , 2 פניות עיוורות לגמרי (לא כמו בקואלה לאמפור אבל משהו די עיוור) , אני לא אהבתי ממש את המסלול כי אין אצלו איזו היסטוריה מסוימת שידוע לי עליה - למשל: במונטריאול יש את קיר האלופים ואני לא יודע איך להסביר את זה אבל זה מושך אותי לנסות את המסלול ולהינות ממנו.

מקווה שמאסה או רייקונן ינצחו ובהצלחה לפרארי!

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

רוסלן, מה אתה מהמר ? אלונסו יגיע סוף סוף לפודיום השנה ? חוץ מפרארי לא אמורים להיות לו הפרעות ולדעתי עם טכניקה נכונה, סיכוי טוב שיגיע לפודיום. הלוואי.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מהמר שכן . הוא יודע שנגד הפרארי אין לו סיכוי אז הוא כנראה לא ישתגע יותר מדי מאחורה .. :)

(אבל אם הוא אם ממש קצת דלק אני מוותר על ההימור :idea: )

אבל במידה והוא יתחיל ללחוץ את הרנו שלו יותר מדי אז זה יהיה עוד בזבוז .

גם האמינות של הרנו בזמן האחרון לא משהו .

בכל מקרה תענוג לראות אותו סוחט כל מה שאפשר מהרנו שלו !

נקווה לטוב :wink:

פורסם

בואנה מה זה הגועל הזה? כל שבוע פוגעים במקלארן. כל שבוע הורדת 5 , 10 מקומות. פעם שלישית או רביעית העונה.

בכל מקרה אין לי ספק שהמקלארן של המילטון אם לא העונש הייתה פוחת בפול מחר. לטעמי ב3 הסטים היא הייתה כבדה משאר המכוניות ולמרות זאת הייתה צמודה מאוד לפרארי. אם המילטון נותן זינוק טוב הוא יכול לסיים בשקט בפודיום.

• תוכן חדש...