Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מירוץ משעמם

המכונית של רנו פשוט גרועה השנה

קובליינן היה צריך לעקוף את טרולי ( לא נלחם איתו מספיק לטעמי )

אם מכונית כמו של מקלארן שרואים בבירור שהיא יותר מהירה אני מצפה מנהג לעקוף

התקלה של רייקונן כמה חבל - מה אתם אומרים תקלה שיכולה לקרות ? או פשלה של המכונאים ?

כמה הפרארי מהירה אפילו אם תקלה המכוניות האחרות בקושי משיגות אותה :wink:

האם המזל של במוו נגמר :?:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקום לתת עניין עם קרבות של מקלארן ופרארי השופטים עושים הכל שלא יהיה מעניין. מורידים את קובה 5 מקומות על ספק חסימה. המילטון כבר עקף לטעמי הוא לא נעזר בשיקיין כדי לעקוף הופ לרכבת טיפולים.

פשוט הרגו למקלארן את המירוץ. אין לי ספק שאם המילטון מזנק שלישי הוא מסיים מעל רייקונן הייתה לו אסטרטגיה נהדרת אם אני לא טועה בזמן שרייקונן נכנס 20 הקפות לסיום המילטון נכנס 14 הקפות לסיום. חבל חבל שמונעים תחרותיות על חשבון שיקולים אינטרסנטיים.

פורסם

נראה לי שאתה נסחף מעט עם תיאוריית הקונספירציה נגד מקלארן.

המילטון קיבל עונש לגיטימי על התאונה במרוץ הקודם - הורדה במיקום של 5 מקומות. העונש שקובליינן קיבל מקובל והוא לא היחיד שקיבל עונש כזה העונה , חסימות והפרעה במקצי דרוג הפכו לבעיה וה-FIA החליטו להילחם בזה בדרך הזו, לגרום לנהגים להסתכל מעט במראות.

דווקא על העונש שקיבל המילטון במרוץ, מבחינתי לפחות יש ספק קטן, הוא ניסה לעקוף ומנע תאונה בכך שהשתמש בשולי המסלול ואולי קיצר מעט, זכה ליתרון כלשהו וספק עקף ספק המשיך מומנטום, מול ווטל . כמובן שהוא יכול היה להימנע בכלל מכל הבלאגן באם לא היה מנסה לעקוף שם, אבל מי שלא עושה הרבה בהקפה הראשונה מפסיד הרבה וזה בדיוק מה שמצופה מנהג מרוצים בכלל ואחד כמו המילטון בפרט, לנסות לעקוף. נראה לי שלגבי זה יכלו לתת למרוץ לזרום...אבל זו רק דעתי.

קונספירציה נגד מקלארן...ממש לא .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי, המילטון הורד 10 מקומות וזאת אכן בצדק גמור.

איתי, גם רוזברג קיבל את העונש הנ"ל אז למה להגיד שסתם מענישים את מקלארן ?

לא ראיתי את החצי שעה הראשונה של המירוץ בגלל HOT עם התקלות שלהם:evil: (פעם בשבועיים מתיישב מול הטלוויזיה וגם אז לא ניתן לראות את אחד הדברים היחידים שאני רואה בטלויזיה).

Veni Vidi Vici

פורסם
בואנה מה זה הגועל הזה? כל שבוע פוגעים במקלארן. כל שבוע הורדת 5 , 10 מקומות. פעם שלישית או רביעית העונה.

בכל מקרה אין לי ספק שהמקלארן של המילטון אם לא העונש הייתה פוחת בפול מחר. לטעמי ב3 הסטים היא הייתה כבדה משאר המכוניות ולמרות זאת הייתה צמודה מאוד לפרארי. אם המילטון נותן זינוק טוב הוא יכול לסיים בשקט בפודיום.

יואו נו למה אתה מתבכיין?!?!?

אתה לא יכול להגיד שלא מגיע לו 10 במקומות פחות בדירוג בגלל הפגיעה ברייקונן.

ואתה לא יכול להגיד שבהקפה הראשונה הוא חתך חלק נכבד מהמסלול ולא האט כדי לתת לעבור למי שהוא עקף אותו אז מה אתה ישר משחק אותה כאילו כל הזמן רוצים לפגוע במקלארן??!?נותנים להם עונשים כי מגיע להם!

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

לדובי שלום

אני חושב שהם איתה אתה עומד ברמזור אדום ומישהו היה נכנס לך ברכב מאחור איתה חושב שהנהג קצת טיפש

וגם שמעתי שהוא לא מבין למה יש רמזורים במרוץ

אני חושב שהמילטון צריך עוד קצת ללמוד להיות סבלני וקצת להיות יותר מרוכז

פורסם

בוקר טוב

חבר'ה - הקטע של המילטון ומה שאמר על הרמזור היתה בדיחה - ללואיס המילטון יש גם חוש הומור בנוסף ליכולות נהיגה, כדאי שתרגעו.

מי שום מה, גם כאן בפורום יש עליהום על המילטון, כמו בשאר העולם. בואו נתבגר מעט ונהנה מהיכולות של הנהג הזה.

בשנה שעברה, לפחות בתחילתה, כולם היו בהלם מהנהיגה שלו ומהתוצאות שהשיג ולאחר הפסיד את האליפות נהייתה פה מעין - "אלונסו-מאניה" לגביו.

דובי

פורסם

היה מעניין לראות את הפער שפרארי פתחו על אחרים - די בלתי נתפס.

מוזר לראות את BMW ממש לא בקצב.

איזה נחת לטרולי.....

חבל שאגזוז עף לקימי - באמת הגיע לו לנצח.

לא נורא - next time :)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קימי ומאסה באו טעונים למירוץ , קימי כבר נוהג בלי חשק וכבר לא כיף לראות אותו.

אם הוא יעזוב שנה הבאה אני מקווה שאלונסו יבוא במקומו...

חבל שפרארי מעדיפים את קוביצה

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם
יואו נו למה אתה מתבכיין?!?!?

אתה לא יכול להגיד שלא מגיע לו 10 במקומות פחות בדירוג בגלל הפגיעה ברייקונן.

ואתה לא יכול להגיד שבהקפה הראשונה הוא חתך חלק נכבד מהמסלול ולא האט כדי לתת לעבור למי שהוא עקף אותו אז מה אתה ישר משחק אותה כאילו כל הזמן רוצים לפגוע במקלארן??!?נותנים להם עונשים כי מגיע להם!

שקימי פגע במונאקו כמו אדיוט בנהג של לפניו בגלל אגו הוא לא קיבל שום עונש. מבחינתי אין הבדל בין מה שקרה.

לגבי מקלארן. ראיתי את העקיפה כמה פעמים. הוא עקף כבר לפני הכניסה לשיקיין. הוא לא ניצל את השיקיין.

שוב פעם אני לא אומר שהמילטון תמים. אבל כמות העונשים שקיבלה מקלארן העונה היא שעורייתית. לפחות 6 עונשים היא קיבלה ב8 מירוצים. זה לא הגיוני.

פורסם

אבי, זהו דיון האין סופי שמתנהל על דפי כל הפורומים וכל הבמות.

אם אתה שואל אותי - אני לא מבין איך אפשר להשוות אובדן שליטה להתעלמות מרמזור אדום.

גם בכביש ציבורי - מי שנוהג ומאבד שליטה - אז הוא לא מספיק זהיר ומחושב.

אבל מי שלא שם על רמזורים - זה כבר סיפור אחר לגמרי. הייתי קורה לו רוצח מבחירה - אבל זה נשמע לי יותר מדיי כמו ביטוי של "מפקדת משטרת התנועה"......

תשמע, הבחור שכח שיש רמזורים ושצריך להשמע להם.

זהו עיניין בטיחותי הבסיס ביותר - ובפורמולה הבטיחות היא במקום גבוהה.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ההבדל הגדול בין התאונה של קימי רייקונן במונקו לבין זו של המילטון בקנדה היא שרייקונן עשה את התאונה כחלק ממירוץ, איבוד שליטה על הרכב ואילו המילטון עשה את התאונה בגלל חוסר תשומת לב או חוסר זהירות בעניין שהוא בטיחותי יותר .

שוב, אין שום מגמה נגד מקלארן ובכדי להוסיף , למה אף אחד לא מקים צעקה על כך שהקנס הענק שקיבלו בפרשיית הריגול, צומצם ?

דובי

פורסם

פרשת ריגול ? , עוד נפיחה של FIA אשר הזדעק כי יקירת נפשם פאררי עשתה קולות של נפגעת.

הרי פאררי היתה צריכה להענש בכבדות על מעשיה , ומעשי המתנקש הסדרתי שומאכר , אבל היא יקירת המערכת ולזו הכול נסלח.

אין למה לצפות מארגון אשר העומד בראש מארגן אורגיות נאציות, ולא מודח.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ומה חשבת שיעשה ?

שיפנה נגד הממסד אשר מקדש את פאררי מבוקר ועד ערב ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...