Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובשי לנסר - הדור החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו יודע מה ההספקים של המנוע ?!

1,800 סמ''ק

143 כ''ס ב-6,000 סל''ד

מומנט מירבי 18.2 ב-4250 סל''ד

ספוילר זה לערסים

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1,800 סמ''ק

143 כ''ס ב-6,000 סל''ד

מומנט מירבי 18.2 ב-4250 סל''ד

ספוילר זה לערסים

ספויילר זה לאנשים שמבינים למה צריך ספויילר, ומשתמשים בו לשם כך.

מי שלא ממש מבין וחושב שזה סתם ליופי, כמו שאמרת "ערס".

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
ספויילר זה לאנשים שמבינים למה צריך ספויילר, ומשתמשים בו לשם כך.

אתה מתכוון במהירויות בלתי חוקיות? כמה כבר כובד הוא נותן ב-100 קמ''ש? 10 ק''ג?

וברצינות, הספוילר זה מגנט לברברים. חבל לשלם כל פעם השתתפות עצמית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מיצובישי זה רק איבו.

אה ?!

ולעניין, האוטו יקר כמו שבלול בשדה קוצים (מה?)

לא שווה את המחיר בגרוש.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היום הייתי בהשקה, הרכב ניראה מצויין ,היפה ביותר בקטגוריה שלו ללא ספק במיוחד הדגם המפואר

שניראה פשוט מדהים עם החצאיות מקדימה וצדדים, השחרת החלונות ,ג'נטים 18" וסאן-רוף

פשוט ניראה די שונה משני הדגמים השניים והזולים יותר.

ולדילמה אישית של הוריי אחרי שכבר הזמינו ועשו נסיעת מבחן במונדאו ולאחר שראו את הלנסר

הם שוקלים לבטל את המונדאו ולרכוש את הלנסר בדגם המפואר, אני לא הולך להשוות בין שני הרכבים

הם לא באותה קטגורייה בכלל, אבל עקב הצריכה הגדולה בדלק והגודל של המונדאו ועקב זה שאין לנו חנייה פרטית

ההורים שלי די מעדיפים רכב משפחתי, ישנם כמה סיבות טובות למה עדיפה להם הלנסר:

ראשית מימון של 70,000 שקל בלי ריבית בכלל ל-30 חודשים מה שחוסך להם כבר 10000 שקל בריבת!! (אין אף הצעה כזאת)

2. ברמה הגבוהה מקבלים הרבה פינוקים כמו מערכת מובנת עם צ'נצ'ר ל-6 דיסקים MP3 + מגבר 650W

+סאב הכול של רוקפורד מקורי מהיצרן, מושבי עור כולל חימום + סאן-רוף +חצאיות +חלונות כהים + התנע ללא מפתח

+ ידיות העברת הילוכים מההגה (גם בגירסת הספורט) + ג'נטים 18" חתח נמוך (הייתי מוותר על זה), 7 כריות אויר (בכול הגירסאות)...

מחירו 143500 לאחר הנחה בנוסף מקבלים הזעקה + חיישן רוורס ויש עוד על מה לדבר (כאשר יסגרו סופית)

לאחר כול זה אני די חושב שמדובר במחיר הוגן לחלוטין בטח כאשר רכב כמו הסיווק (שהוא כשלעצמו רכב מצויין)

די יקר ומתחיל מ-133000 בגירסה הבסיסית שאין בה כמעט כלום ורק 4 כריות אויר.

בקיצור בעוד כשבוע יש לנו נסיעת מבחן ואם היא תהיה טובה גם על הכביש כניראה נרכוש אותה במקום המונדאו.

ודרך הגב בנוגע לאיכות תא הנוסעים, אני לא ראיתי הבדלים בינה לשאר המשפחתיות, הכול די דומה

מבחינת איכות, בכול אופן בגירסת הלימטד יש טיפה הבדלים, ניראה קצת יותר טוב יוקרתי.

פורסם

אם הוריך לא מחפשים את חדוות הנהיגה המושלמת ולאור כל היתרונות שציינת שרלוונטים להוריך, אני מאמין כי נסיעת המבחן אכן תרשים אותם .

בצעתי נסיעה ברכב הזה לפני שבוע וקצת, היה מאוד נחמד ,לא מרגישים את הגיר כלל החלפות חלקות ,הגה נעים .

בקיצור רכב ממוצע שיתן תמורה להוריך , אישית אני לא אוהב את המונדיאו בגלל הגודל .

פורסם

למי שרוצה לטעום קצת-

האתר הישראלי של הרכב:

http://www.lancer.co.il/

מפרט מלא PDF

http://www.mitsubishi-israel.co.il/objects/specifications/lancer_mifrat2008.pdf

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אהבתי איך שהיא נראית מקדימה ומאחור, אבל הפרופיל שלה הוא אחד המגעילים שיש. אף ארוך ומעוכל כלפי מטה ותחת מרובע.

asheryo, כבר הזמנתם מונדאו. הייתי נשאר איתו.

b04_Lancer.jpg

פורסם
אם הוריך לא מחפשים את חדוות הנהיגה המושלמת ולאור כל היתרונות שציינת שרלוונטים להוריך, אני מאמין כי נסיעת המבחן אכן תרשים אותם .

בצעתי נסיעה ברכב הזה לפני שבוע וקצת, היה מאוד נחמד ,לא מרגישים את הגיר כלל החלפות חלקות ,הגה נעים .

כן, הם לא צריכים יותר מזה ,נשארת השאלה עד כמה הגירסה המפואר ,שהיא ספורטיבית יותר, נוקשה על הכביש

לעומת המזדה 3 למשל שזה היה הרכב של הוריי לפני.

אהבתי איך שהיא נראית מקדימה ומאחור, אבל הפרופיל שלה הוא אחד המגעילים שיש. אף ארוך ומעוכל כלפי מטה ותחת מרובע.

asheryo, כבר הזמנתם מונדאו. הייתי נשאר איתו.

במוגע למונדאו, הוא אחלה אותו אין ספק בזה, עשינו נסיעת מבחן והכול ואהבנו, העניין הוא שההורים שלי מפחדים מהצריכת דלק

שלו ומהגודל שלו, היה קשה להחנות אותה אצלנו בחניה במיוחד כאשר יש לי אחות עם חודש וחצי נסיון על הכביש

ושבקושי יודעת לעשות רוורסף:-)

ובנוסף עם הריבית על ההלוואה הרכב יעלה כ-165000 אלף ולא 153000 כולל אגרה, על הלנסר אין ריבית על המימון.

ודרך הגב GOLF גירסת הלימיטד די שונה מהגירסה שמופיעה בתמונה שהיא דגם הספורט, בלימטד יש חצאיות גם מקדימה וג'נטים 18" ולא 16" עם חתך נמוך

ביחד עם הסאן-רוף הרכב ניראה די שונה מהתמונה, בנוסף יש אופצייה למין ספיילרון כזה קטן, מין פס קטן על התחת שמוסיף די הרבה, יש מצב שנקבל

אותו גם , עולה בסביבות ה-1000 שקל.

פורסם

זה בגלל שבתיבת הילוכים של הלנסר את החלפות הילוכים במובן שאתה מכיר, אבל תיבת הילוכים אוטומטית רציפה שעובדת כך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כספר אפשר הסבר קצר על מה מדובר?

ובעניין הלנסר רציתי לדעת מי שיכול לשפוך כמה שיותר פרטים עליה. אני לא מצפה לדעות אם היא תהיה אמינה או לא אבל לפחות לאנשים שהספיקו לעשות נסיעת מבחן.

יש איזשהו מבחן דרכים שעשו לה בארץ?

אגב אני מדבר על הדגם SPORT.

to finish first first you have to finish

פורסם
מסכים איתך ברזום,למרות שהB4 עדיין משתמשת עם ארבעה מהירויות בגיר אוטומאטי,והלנסר עם גיר של שישה הילוכים ,גיר רציף ולא רובוטי.

B4 באה גם בידני:roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...