Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבוסטר הו מגבר הבלם הוא נראה כמו תוף מאחורי המשאבה המרכזית של הברקס(נמצא בצד של ההגה), ממנו יצא צינור אל הסעפת יניקה. כמו במכסה שסתומים יש צינורות נשם שמתחברים גם הם אל הסעפת. צריך לבדוק שהם לא סדוקים ולא קרועים.

אם כן יש להחליפם.

פורסם

גיא

האם בדקת את כבל הגז?

האם התנועה חלקה?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
גיא

האם בדקת את כבל הגז?

האם התנועה חלקה?

יניב

היי יניב,

מצטער שלוקח לי זמן לענות- בדקתי את כבל הגז כפי שהסברתם אתה ושחר. הכל לא נתקע, ויש לו גם את כל המהלך של המצערת- כלומר אם אני סוחט את הדוושה המצערת נפתחת במלואה.

מה שכן, הטורים במצב סביר עכשיו.

פורסם

יופי

אני שמח לשמוע

פורד מונדאו סטיישן 2011

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב יש לי פיאסטה דומה 97 8צ דינאמיק, ניסיתי את הכתוב אחרי שנה של בעיות שונות ומשונות כמו המצוינות לעיל וגם מנוע שנחנק בטרוף (בעיית המנוע ניפתרה בזכות הפורום ומשה זר החביב מפ"ת ,החלפתי חיישן למדא) עשיתי את האמור לעיל ונכון לעכשיו זה בסדר.

מוסכים שונים ואנשים לדוגמא פורד מאזדה ברעננה שעשה את הבדיקת קניה לרכב טען מבלי לבדוק באמת או להקדיש שניה מחשבה אמיתית להבנת סימפטומים ופתרון לבעיה,אמר זה קלאטץ 3000 שח ויהיה בסדר....כששאלתי אותו האים הוא יכול להבטיח זאת הוא אומר לי בפרצוף תמים "אני לא מבטיח שזה יפתור את הבעיה" אחרי התייעצות עם מכונאי שמבין עניין ולא ידע להגיד לי מה הבעיה ושיטוט בפורומים (רגע לפני שהתיאשתי) נסיתי אתהכתוב ואני יעדכן בעתיד האםהבעיה ניפתרה.

מסקנה :לפי דעתי פיאסטות במודלים האלה בעלות חיישנים רגישים קצת לליכלוך ואבק (אני גר במקום מלא רוח ואבק) וחובה לעשות שעורי בית לפני המוסך כי אחרת לא בטוח שהנהיגה שלכם תמשיך להיות מהנה......יום טוב ותודה לפורום......

---------------------------------------------------------------------------------------------------

"מחלת הנפש הכי קשה של גברים היא נשים"

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לצערי אחרי 4 שנים עם הרכב רק קראתי על בעיות הטורים ולא נתקלתי עד השבוע.

בצעתי ניקוי מנוע צעדים והתחברות למחשב ללא תקלות.

הבעיה היא בזמן שהטורים יורדים הם נתקעים ב 1500 סל"ד ויורדים אחרי כמה זמן די ממושך ואיטי.

אחד הדברים שניסיתי ופתרו את הבעיה הוא ניתוק חיישן הגיר (ספידומטר), ואכן הבעיה נפתרה. אני כמובן לא יכול לסוע ללא ספדומטר.

לגבי מה שניסן חזזי מפורד אמר באחד השרשורים לגבי הטיפול בצמה חשמל במוסכי פורד. ציינת שזה רק אם הטורים עולים .

אם תוכל לתת הסבר כלשהוא בנושא .

אני צריך עזרה בנושא למי שמכיר את התקלה .

תודה.

פורסם

שחר

ניסית לנתק ואז לחבר מחדש את חיישן המהירות כפי שהסברתי בעבר ?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

כן ניתקתי מסתדר ושוב חזר אחרי כמה זמן . אני לא מבין איך זה הבעיה קשורה לחיישן גיר הרי המנוע גם עובד מצוין אם הוא מנותק.

הוא רק משפיע על הספידומטר,אפילו לא על המד טורים.

פורסם

אם אתה נוסע כשהוא מנותק ואז עוצר, האם המנוע כבה?

או לפחות מתחיל לגמגם?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

כשהחישן מנותק הרכב נוסע רגיל לגמרי והטורים יורדים מהר ולא נתקעים.

אם רק אני הייתי נוסע על הרכב הייתי משאיר אותו מנותק ונוסע לפי שעון הטורים.

פורסם

זה לא אמור להתנהג כך

הכל מחובר כמו שצריך?

צינורות ואקום, נשם וכו'?

אין קיצורים/ מעקפים?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורסם

מה לא אמור לעבוד? המנוע כשהחיישן מנותק?

אין קיצורים .צינורות נשם הוחלפו לפני כשנה לא עשו בעיות .הבעייה מוזרה הטורים יורדים רק אחרי כמה שניות .

אם זה היה צינור סדוק ,מה שהיה לי פעם הטורים לא היו יורדים אחרי כמה זמן.

מצערת ניקיתי גם לפני כשנה אולי אני ינקה שוב .לא יודע עוד לא שמעתי כיוון חדש.

דרך אגב קניתי היום ספריי מגעים וריססתי את הקונקטורים של החיישן ספידומטר ,נראה אם זה יעזור.

יניב יש לך מושג איך חיישן הספידומטר קשור לירידה של הטורים ,אבל כשהוא מנותק שעון הטורים עדיין עובד?

אם אני יבין את הקשר בין החיישנים ,או יותר נכון איך עובד חיישן הספידומטר ולמה הוא קשור אולי אפשר יהיה להבין את הבעיה טוב יותר.

• תוכן חדש...