Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב, אני אמרתי את מה שאני יודע, ע"ס ידע אישי וכשלון בטסט עם נורות "לבנות".

יש מקומות שיעבירו, יש מקומות שיכשילו, הטסט הוא לא הבעיה, הבעיה היא השוטרים בכביש.

ברר את הנושא יותר לעומק כדי לדעת אם כדאי לך בכלל להתעסק בזה.

אור במקרה הכי גרוע אם אתה לא עובר טסט אתה יכול להחליף אותם לרגילות בשביל לעבור את הטסט.

בקשר לשוטרים אני לא חושב שיש ממה לדאוג כי הנורות הם h4 רגילות ואם שוטר באמת ירצה לראות שזה לא קסנון אז תמיד אפשר לפתוח את המכסה מנוע ולהראות לו שזה לא קסנון, כי ברגע שיש קסנון ישר רואים את זה שהם מחוברים למצבר עם ממירי מתח.

יותר מזה אני לא חושב ששוטר יכול לעשות כי אין לו את האמצעים לבדוק לך את העוצמה של האור או את הפיזור שלו, אולי רק לבוחן ולא נתקלתי בניידות כאלו כמעט

פורסם

לפי מה שאני יודע

קוול בלו שמחירם כ 60 ליחידה

וסילברסטאר שמחירם כ 50 ליחידה

טובות וחוקיות במקום H4 רגילות בכל רכב

פורסם

בדקתי שוב את הרכב בחושך כדי להיות בטוח שאני צריך רק להחליף את ה H4 ושמתי לב שבאור דרך דולקות גם הנורות של האור חנייה W5W, לא מצאתי Philips DiamondVision W5W , שכנראה זה זה יהרוס את הגוון של האור אם אלו ישארו רגילות.

מצאתי את מסידרת ה bluevision

http://cgi.ebay.co.uk/W5W-501-PHILIPS-BLUEVISION-SIDELIGHT-BULBS-ULTRA_W0QQitemZ360064729341QQcmdZViewItem?hash=item360064729341&_trkparms=72%3A636%7C39%3A1%7C65%3A12&_trksid=p3286.c0.m14

מה אתם אומרים?

או שאולי יש כל מיני נורות לדים כחולים שראיתי שאנשים שמים במקום של האורות חנייה

• תוכן חדש...