Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב סוזוקי סוויפט 2008 שיגיע בעוד כמה ימים- מנורות H4, עד היום היו לי ברכב הקודם k 4000 osram cool blue והייתי די מרוצה מהם, העוצמה די טובה וגם הגוון הרבה יותר נעים לעין מאשר הנורות הרגילות, אך חשבתי להשתדרג קצת.

חשבתי לקנות לרכב החדש קסנון k6000 אבל הבנתי שזה לא יעבור טסט, תקנו אותי אם אני טועה.

מצאתי מחיפוש בפורום את ה philips diamond vision שהם 5000k ויש את ה crystal vision ו blue vision אם אני זוכר נכון ולא התבלתי.

מישהו יכול להעלות תמונות של התאורה של הדגמים שציינתי או להמליץ מנסיון?

האם ה philips diamond vision יעברו טסט?

פורסם

מצאתי מחיפוש בפורום את ה philips diamond vision שהם 5000k ויש את ה crystal vision ו blue vision אם אני זוכר נכון ולא התבלתי.

מישהו יכול להעלות תמונות של התאורה של הדגמים שציינתי או להמליץ מנסיון?

האם ה philips diamond vision יעברו טסט?

הפילפס ומה שרשמת הם קסנון?! או רק מנורות חזקות עם דמוי קסנון?

פורסם

ה osram עולות בערך 120 ש"ח לזוג, לגבי הפיליפס אין הרבה מקומות שמוכרים אותם וצריך להזמין מ e-bay והם יקרות יותר

השאלה שלי למי שיש ניסיון איתם אם אין בעיה לעבור איתם טסט, אבל משום מה אנשים לא ממש ששים לעזור בנושא

פורסם

אולי המתן לקבלת הרכב, והמנורות המקוריות יהיו מספיק טובות?

לפי דעתי היצרן משקיע בנורות "הסטנדרטיות" יותר מ 120 . מי יודע

פורסם

אני מכיר את הנורות שיש ברכב הזה, לאח שלי יש רכב כזה, ה cool blue שיש אצלי כרגע יותר טובות מהנורות המקוריות שבאות עם הסוויפט לדעתי, ורציתי להזמין אולי נורות אפילו טובות יותר ממה שיש לי כרגע. תאמין לי שכל המכוניות מגיעות עם נורות סטנדרטיות מלבד דגמי יוקרה שבאים עם קסנון.

פורסם

יש מנורות מצויינות DIAMONDVISION PHILIPS זה מהסידרה של פיליפס ויש גם BLUE VISION PHILIPS שהם מדמות 4000K

הדיימונד ויז'ון יש להן צבע ממש לבן עם כחול כזה ומדמות 5000K בקסנון (אבל הן לא קסנון,שזה טוב כי קסנון זה הורדה מהכביש ) המחיר הוא 220 ש"ח ושוות כל שקל , אין אחד שלא שואל אותי איפה קניתי אותן.

אני קניתי בGTLV חנות ביצחק שדה 32 בת"א.

פורסם

אני מכיר את הנתונים של כל הנורות כבר, המקום שקניתם רחוק ממני, כבר החלטתי להזמין דרך האינטרנט, מה שבעיקרון ביקשתי זה תמונות להמחיש את התאורה של המנורות האלה.

מצאתי מיוטיוב סרטונים שמראים אותם

פורסם

היי, הפיליפס דיימונד אכן נותנות גוון מאוד דומה לזה של קסנון, אבל עוצמת התאורה לא משתנה, ואלומת האור נשארת כמו של מנורת H4 רגילה.

אגב, ממה שאני יודע, גם המנורות דמוי קסנון, לא חוקיות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שוב, אני אמרתי את מה שאני יודע, ע"ס ידע אישי וכשלון בטסט עם נורות "לבנות".

יש מקומות שיעבירו, יש מקומות שיכשילו, הטסט הוא לא הבעיה, הבעיה היא השוטרים בכביש.

ברר את הנושא יותר לעומק כדי לדעת אם כדאי לך בכלל להתעסק בזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...