Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי כנראה צבוע מחדש בדאש בורד זה נראה שהצבע המקורי של הדאש בורד (לא כולו) הוא שחור ועל זה כביכול נמרח אישזהו חומר שהוא כמו שכבה של צבע אפור שאם מורידים אותו זה נראה כמו שכבה דקה של גומי (יכול להיות כי הצבע התייבש כמו שכבה או שזה בעצם כך צריך להיות). בכל מקרה חלק מהצבע כבר התחיל לרדת והייתי רוצה המלצה לחומר טוב שיכול להוריד לי את שאר הצבע כיוון שאני אני מנסה לעבור אם הציפורן על החלק הישר בדאשבורד לאחר שהאוטו עמד זמן מה בשמש הצבע הנוסף יורד ממש כמו חמאה ומתחתיו יש צבע שחור.

רכב המדובר הוא האודי 98.

תודה מראש.

פורסם

יש רכבים שיש על הדשבורד ציפוי כזה מיוחד של כמו גומי, למשל בפונטיאק גראנד-פרי יש ציפוי כזה בדשבורד.

לא ניראה לי שיהיה קל לגרד את כל הציפוי הזה.

פורסם

כן בוודאות לא יהיה קל בטח הרבה פן + איזהשהו ספוג שיוכל להוריד את זה מבלי לפגוע במשטח המקורי ולעשות שריטות ... חוץ מזה לאף אחד אין איזה חומר טוב ואני צריך להשתמש בספריי ניקוי ? :shock:

• תוכן חדש...