Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף ? טויוטה Runx - 2003 או פולו 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

אני מחפש אוטו קטן/האצבק בתקציב של עד 70000 בעיקרון אני נעול על הפולו . אבל חשבתי אולי עם על הטויוטה שנת 2003 או פולו 2006 ..

הבנתי שהפולו אוטומטת היא לוקחת 1 ל 10 בתוך העיר עם מזגן , והטויוטה עושה גם את אוטו הדבר.

האם הטיפולים והאמינות של הטויטה והצריכת דלק עדיפים על הפולו?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
היי ,

האם הטיפולים והאמינות של הטויטה והצריכת דלק עדיפים על הפולו?

כן, מבחינת אמינות וצריכת דלק הטויוטה שולטת. בפרט אם משווים אותה לפולו.

פורסם

שני רכבים מסגמנטים שונים.

הפולו הינה סופר מיני בעוד ה- RUNX הינה משפחתית קומפקטית.

השאלה הנשאלת בראש ובראשונה, הינה מהם הצרכים/דרישות שלך מהרכב?

כאופציה משפחתית, ה- RUNX הינה מומלצת מאד. אמינה, בעלת שילוב גיר-מנוע מהטובים בקבוצתה, נמרצת יחסית ואפילו חסכונית בדלק באופן יחסי. הבעיה שקשה למצוא אחת שמורה וטובה עקב ביקוש גבוה.

כאופציה לסופר מיני, ישנן אופציות טובות מהפולו, כגון טויטה יאריס או סיריון דור 2.

ראשית עליך להחליט על איזה סגמנט להתמקד ואז ההחלטה תיהיה קלה יותר....

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אני אישית הייתי הולך דווקא על הטויוטה היא מרווחת יותר נוחה יותר כמובן דעה אישית מנסיעה על הרכבים הנ"ל ובנוסף לכל לדעתי היא יפה יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
כן, מבחינת אמינות וצריכת דלק הטויוטה שולטת. בפרט אם משווים אותה לפולו.

שולטת, לא סתם. ואו. אני בטוח שעזרת המון לפותח השרשור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הדרישות שלי מהאוטו:

1) אמינות

2) חסכוני - עד כמה שאפשר בקטגוריה הבאה- 1 ל 11 מספיק בשבילי

3) שתהיה בגודל של משפחתית קומפקטית - לא סופר מיני.סיריון וסוויפט זה אוטו נשי מדי.....:roll:

RunX היא הגודל האידיאלי בשבילי (אני הכי אוהב את הגודל הזה , כנ"ל לגבי הi30, B3 , A3 שלא נכנסות לתקציב)

הפולו החדשה היא יחסית מנופחת אז היא גם נכנסה לי לתקציב.

העניין הוא שאני רוצה אוטומט. היום הייתי בסוכנות של פליקס (VAG) בתל אביב והסוכן אמר לי שפולו אוטומט 1.4 לוקח בעיר 1 ל9.. :(

ואני חושב שבסכום של 75,000 הRUNX היא הרבה יותר אוטו מאשר הפולו. אבל הבנתי שיש בעיות עם הדגמים הראשונים 2003, (נורה שנדלקת, ריפודים וכדו')

אופציה אחרת לגמרי היא לקנות אוטו חדש ובמקרה זה אני שוקל או את הסקודה החדשה או אולי אולי את הI30 , אבל אני מעדיף לקנות משהו יד שניה...אני פשוט לא מוצא אוטו שמתאים לי

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

רתה כבר מודע לבעיות שהיו בקורולות 2003-2004

לדעתי שווה ללכת על רכב חדש מהשקיות,מדובר על עוד 20000 שקל ואתה מקבל רכב חדש,בטיחותי ומאובזר כמו הפאביה החדשה

פורסם
רתה כבר מודע לבעיות שהיו בקורולות 2003-2004

לדעתי שווה ללכת על רכב חדש מהשקיות,מדובר על עוד 20000 שקל ואתה מקבל רכב חדש,בטיחותי ומאובזר כמו הפאביה החדשה

שווה זה עניין אישי. אם אתה מדבר כלכלית - בפירוש עדיף לקנות משומש בן שנה-שנתיים-שלוש. קורולה האצ'בק היא אפשרות שתתאים לצרכים שפורטו, לצורך העניין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לאחר פירוט דרישותיך, אני יכל להמליץ לך בלב שלם על ה- RUNX.

רכב מצויין שיענה על כל הדרישות שרשמת.

לצורך העניין, הפולו אינה גדולה ומנופחת כפי שרשמת, היא סופר-מיני לכל דבר וכל המשתמע מכך...

אם תמצא RUNX במצב טוב ושמורה- לך על זה

בהצלחה

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
אני חושב שעדיף לך פשוט ללכת על גולף שנת 2003, אין מה להשוות לטויטה וגם לא לפולו,אם כבר אז כבר:) בהצלחה!

אמירה מאד כוללת ולא מבוססת, במה בדיוק הגולף עדיפה על הטויוטה?

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

בתור אחד שנהג בשניהם,ובכמה טויוטות, גולף עדיפה באחיזה,נוחות, בטיחות,זה פשוט ליגה אחרת, אין מה להשוות רכב יפני לאירופאי:)ובתקציב 70 אלף אפשר להשיג גולף שמורה בהצלחה!

• תוכן חדש...