Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקון טמבון קידמי (מכה) + צביעה

החלפת טמבון אחורי,

מכות קטנות בדלתות שיש לטייח,

ישור מכה וצביעה של כנף אחורית מעל הטמבון (בצד שמאל).

כמה זה אמור לעלות +-?

בנוסף פוליש איכותי לכל המכונית אצל פחח מקצועי עם מכונה, האוטו בצבע שמפניה (ככה שבעייתי לעשות פוליש)

יש טעם באמת לתקן? או לחכות שביטוח של מישהו יכסה חלק מהדברים?

פורסם

יש טעם באמת לתקן? או לחכות שביטוח של מישהו יכסה חלק מהדברים?

אתה מבקש המלצה להונאת ביטוח ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא אני מחכה להמלצה שמישהו יכנס בי מאחורה וככה אני אחליף טמבון אחורי על חשבונו, כנ"ל מקדימה :)

פורסם

חס וחלילה, עדיף לא לעבור תאונה בכלל ולהשאר עם כל המכות האלו.

זה היה בצחוק :oops:

עוד שאלה, על מה מצביעות נקישות במעבר הילוך מ N ל R או מ R ל D, אני שומע נקישה בעת מעבר ההילוך מאיזור המנוע, כשהוא משתלב, ובנוסף אני מרגיש תזוזה קטנה באוטו, הנוסעים שלידי לא מרגישים אני מרגיש את זה אפשר להגיד מהדוושות.

זה טבעי?

עוד דבר זה שאני עומד ברמזור ועובד רק עם הבלם, כשאני מרים אותו לחצי והאוטו במצב של זז טיפה ועומד במקום, אני שומע הרבה רעשים מתחת, קשה להסביר את זה אבל זה כאילו דברים עוברים מתחתי, כמו גרירה(רעש) שכזו שמתחילה כשאני משחרר מעט את הבלם ומפסיקה כשאני לוחץ אותו לגמרי.

זה טבעי? המכונית מודל 04, עברה 110K קילומטר.

המכונית ביקרה במוסך מספר פעמים, החלפתי ברקסים לחדשים מקוריים, מטופל במוסך מורשה, בדיקה במכון מצאה שהכל בסדר, ככה שאין לי מושג, נראה לי שקניתי חתול בשק :-(

פורסם

אוי ואבוי :-(, לא שווה לתקן את הפח באוטו, קיבלתי באמת על הטמבון האחורי והמכה בכנף (שזה יישור + צבע) הצעת מחיר של 1200 שקל, לא חשבתי שזה בשקלול יצא כזה גבוהה.

בכל מקרה, בקשר לבעיות הללו -

עוד שאלה, על מה מצביעות נקישות במעבר הילוך מ N ל R או מ R ל D, אני שומע נקישה בעת מעבר ההילוך מאיזור המנוע, כשהוא משתלב, ובנוסף אני מרגיש תזוזה קטנה באוטו, הנוסעים שלידי לא מרגישים אני מרגיש את זה אפשר להגיד מהדוושות.

זה טבעי?

עוד דבר זה שאני עומד ברמזור ועובד רק עם הבלם, כשאני מרים אותו לחצי והאוטו במצב של זז טיפה ועומד במקום, אני שומע הרבה רעשים מתחת, קשה להסביר את זה אבל זה כאילו דברים עוברים מתחתי, כמו גרירה(רעש) שכזו שמתחילה כשאני משחרר מעט את הבלם ומפסיקה כשאני לוחץ אותו לגמרי.

הרעש (נקישה) הוא רק כשאני מעביר את ההילוך, מ Rל D וההפך, או מ N ל R או ל D, יש מין נקישה כזאת כשההילוך משתלב תוך כדי המעבר.

על מה מצביעות הבעיות? הרעשים עם הברקסים כשהאוטו למשל עומד ברמזור, ואני משחרר קצת את הברקס אני שומע רעשים ארוכים, קשה להסביר (משהו כמו גררר - ארוך), זה נשמע כאילו משהו צריך שימון, זה נכון? מה צריך לעשות?

בנוסף, ההונדה עושה לי 1:9 בעיר ומחוץ לעיר (משולב), אני חושב שהיחס אמור לעמוד על 1:10 לפחות, מה יכולה להיות הסיבה ליחס הנ"ל?, כדי לשים תוסף כלשהוא לדלק? לבקש בדיקה מסויימת במוסך?

תודה שוב.

פורסם

זה טבעי הרעשים שאתה שומע מהברקסים שאתה במצב עמידה.

שאתה משלב הילוכים והאוטו זז זה יכול להיות מתושבות מנוע גמורות, תסתכל על המנוע כאשר מישהו יעביר הילך באוטו ותראה אם הוא באמת זז.

פורסם

הרעש ניגרם באמת מהתושבות מנוע יש לי את אותה בעיה במיצובישי סופר לנסר אמרו לנו וראינו התושבת הרוסה

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

בקשר לפוליש - לא עושים פוליש לאחר צביעה כ-3-6 חודש, כי זה פוגע בצבע, ומוריד ממנו קצת.

אולי אתה מתכוון לווקס, המבריק את צבע הרכב.

פורסם

כנראה שבאמת יש לי בעיה בתושבות מנוע, כי בבדיקה אמרו לי שצריך להחליף את התושבות בתוך חצי שנה - שנה :cry:, מהבדיקה עברו 3 חודשים בערך, כנראה שהם טעו ביכולת הערכה שלהם.

למה תגרום המשך נסיעה עם תושבות מנוע שצריך להחליף? ובקשר לרעש בברקסים, יש אפשרות להפחית אותו? ע"י שימון או משהו כזה? :roll:

כמה יעלה לי להחליף תושבות מנוע במוסך מורשה?

פורסם

קפוץ ליפו לבני דודים שלנו,

את כל האוטו כולל פחחות וכל מה שאתה רוצה אתה מארגן ב500 ש"ח גג. (גם אם אתה רוצה לצבוע ת'אוטו מחדש)

ואז בשביל פוליש וכל הדברים האלו אני ממליץ על קלין קאר בפ"ת. (יש באנר שלהם, או שתרשום בגוגל) 450 ש"ח לשטיפה שתספיק לך לכל החיים. (פוליש, פלסטלינה וכל הסיפור)

ג'ימיניב!

פורסם

כן כל האוטו ב500 ש"ח והצביעה כמו הפרצוף שלהם..מה נראה לך שעל צביעה ב1000 שקל הם ישקיעו את הנשמה?

צביעה יוצאת הכל גלים נזילות וצבע תפוז..

• תוכן חדש...