Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה לכולם!

לאחר חיפוש ממושך בפורום לא מצאתי את התשובות הרלוונטיות לגבי הנושא ולכן פתחתי שרשור זה.

כרגע האוטו עומד עם ראש מנוע בחוץ שנשלח לתיקון (השחזה, מילוי וכו...)

את הפירוק וההרכבה עושים אני ושכן שלי שמבין הרבה יותר ממני בתחום הרכב (מכונאי לשעבר).

רציתי לדעת מה הם הדברים הביסיים שיש לרכוש/לבדוק/להתקין בעת ביצוע ראש מנוע.

ומה הם הדברים הממולצים שיש לעשות כאשר הראש מנוע בחוץ.

בכמה שרשורים קראתי שיכול להיות מצב שאחרי שעשיתי לרכב "ראש מנוע" המנוע יתחיל לאכול שמן אז השאלה שלי היא איך אני יכול לעלות על הבעיה לפני שאני מחזיר את ראש המנוע.

בבקשה מכם:

אם אתם מספרים על חלקים שיש לרכוש תציינו שם של חברה מומלצת ומחיר סביר לחלק זה!

תודה רבה!

פורסם

חבל ששלחת את הראש לפני בדיקת המרווח של הרינגים.

במרווח מסויים -גדול מידי כבר לא שווה לעשות ראש כי באמת המנוע יאכל שמן במוקדם או במאוחר ושווה ללכת על החלפת מנוע קומפלט.

יש שיטה לבדיקה ערוך חיפוש בנושא.

אם הרווח תקין,מומלץ להחליף על הדרך כשהכל מפורק טיימינג,מחזירי שמן,מותחנים וגם משאבת מיים אלא אם הוחלפה לא מזמן.

אם הראש נפגע מהתחממות הייתי שוקל גם החלפת טרמוסטט ושליחת רדיאטור למכון מקצועי לרדיאטורים לניקוי יסודי,החלפת נוזל קירור כמובן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
חבל ששלחת את הראש לפני בדיקת המרווח של הרינגים.

יש אצלי גם מנוע עם ראש מנוע מפורק והייתי מעוניין לדעת איך בודקים מרווח רינגים, כדי לא לשלוח לחינם את הראש לבית מלאכה. יש מצב להסבר? עשיתי חיפוש ללא תוצאות.

פורסם
יש אצלי גם מנוע עם ראש מנוע מפורק והייתי מעוניין לדעת איך בודקים מרווח רינגים' date=' כדי לא לשלוח לחינם את הראש לבית מלאכה. יש מצב להסבר? עשיתי חיפוש ללא תוצאות.[/quote']

התכוונתי כמובן לבדיקה העתיקה שעושים במוסכים (אם אני לא טועה מדובר בחומר כלשהו ששופכים לאחר פירוק הראש שמאפשר בדיקת המרווח לרינגים.

מכיוון שפותח השרשור לא עשה עבודה במוסך אלא בעצמו יש שתי אפשרויות: או שהוא בודק בעצמו או שהוא נותן לבית המלאכה לבדוק.

הכוונה הייתה ברורה מאוד- פותח השרשדור בעצמו בליווי המכונאי שפירק את הראש יכול לאבחן לאשורו את מצב המרווח ולא לבצע סתם שיפוץ ראש ואח"כ לבכות כמו לא מעט חברי פורום שהרכב מעשן או שהשסתומים דופקים או כל מיני תקלות שונות ומשונות לאחר שיפוץ ראש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדיקה של מרווח רינגים ניתן לבצע אך ורק עם בוכנה מחוץ לצילינדר, הכנסת הרינג, לבדו, לצילינדר, יישור שלו בעזרת בוכנה ובדיקת המרווח שלו עם פילרגייג'. ראש מנוע מפורק לבדו לא מאפשר בדיקה כזו.

השואל יודע יותר טוב מכל אחד אחר אם הרכב שלו צורך שמן וכמה, וזו אינדיקציה טובה עשרות מונים מכל בדיקה מאולתרת שתבוצע במוסך.

פורסם

תודה לכל העוזרים...

הרכב שלי לא אכל שמן בכלל עד לפני הפירוק.

ומה יש לכם להגיד בקשר לסט אטמים של ELRINGO מישהו פעם ימא לו להתקל בחברה הזאת?

מה מחירה של משאבת מים?

• תוכן חדש...