Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1.1.1974 - Lotus Elan +2 ברחובות תל-אביב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על לא דבר, ליעד.

אני לא רוצה שום מקלט אינטרנטי מהתראות משתמש אלא רק שערה גלמודה אך ייצוגית מהשפם המטורף הזה!

(צריך להשיב מלחמה לחבר המחזיק בגידולי-פרא של דודו זר)

פורסם

תגיד לי שלחבר הזה לא קוראים יאיר כהן.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
שלום.

אני לא מבין לוטוס או לוכוס או בלוטוס או מוחטה על מה אתם מדברים?

כולה פורד אם בודי פיברגלס יענה סוסיתא [סע וטייל בקרטוני ישראל]

איזה רעש וצילצולים מכזה רכב מעפן למה יש בארץ רק שלושה ? מהסיבה הפשוטה מי קונה מכוניות שמשמשות מאכל לגמלים?

כמובן לייעד ירון ויובל הנבל.

ליעד כבר בידים שלי ואני מחכה בסיבוב לירון ויובל :brickwall:

בברכה בני ל.

ועל כך נאמר אמן ואמן

יהי רצון במקומותינו

במהרה בימינו

א מ ן

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
שלום.

אני לא מבין לוטוס או לוכוס או בלוטוס או מוחטה על מה אתם מדברים?

כולה פורד אם בודי פיברגלס יענה סוסיתא [סע וטייל בקרטוני ישראל]

בני, מי שגר בבית מזכוכית (מחלידה תוצרת צרפת) שלא יזרוק אבנים על פיברגלס.

פורסם

דווקא במקרה הזה אני רוצה לציין שראיתי את הרכב של בני כשהוא רק ירד מהגרר בפעם הראשונה ליד הבית שלו, ולמעט חלודה עמוקה בדלת החמישית, הוא היה בסדר גמור בתחום הזה. בצבע הכי מזעזע שראיתי זה שנים, אבל לא חלוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...