Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב ראשון עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קודם כל אחלה פורום :)

אז ככה: אני צריך ייעוץ לגבי קניית רכב. אני לא מבין בגרוש ברכבים ואני מפחד לעושת טעות קריטית בקנייה הראשונה שלי.

התקציב שיש לי הוא 30 אלף שקל.

מה שאני מחפש זה בעיקר אמינות!, חיסכוניות ובטיחות. גם עיצוב חשוב. מעדיף אוטומטית.

הבנתי שהמכוניות היפניות הן הכי חיסכוניות מבחינת טיפולים ודלק וגם אמינות מאוד. בגלל זה חשבתי על המאזדה 323f שהעיצוב שלה גם מאוד יפה.

אשמח אם בנוסף להמלצה על רכב תוכל לצרף תמונה והסבר קצר למה כדאי לי ללכת לאפיק הנ"ל.

תודה רבה מראש!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

323F באמת אחל'ה רכב. היא אמינה ועם שוק מצויין.

הבעייה שילדים אוהבים אותן בגלל הצורה, לכן חלקן עוברות התעללות על בסיס יומי. לכן צריך לבחור את האקזמפלר שלך מאוד בקפדנות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שזה אומר?

יש עוד רכבים בתקציב הזה שאפשר להרשות לעצמי? אולי משהו שעדיף?

הונדה סיוויק אולי? רנו מגאן? אנערף.

פורסם

מאזדה 323F מושקעת במיוחד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=189951

רכבים אחרים - ניסן אלמרה, סובארו אימפרזה, מאזדה לנטיס רגילה.

מגאן אוטומטית לא מומלצת בגלל גיר בעייתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מאזדה 323F מושקעת במיוחד:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=189951

רכבים אחרים - ניסן אלמרה, סובארו אימפרזה, מאזדה לנטיס רגילה.

מגאן אוטומטית לא מומלצת בגלל גיר בעייתי.

בהחלט נראית טוב.

אימפרזה ב30 אלף שקל?

שאלה לא קשורה, ביטוח מקיף [צד ג', גניבה וכו'] לנהג חדש - כמה יעלה?

אולי ללכת על פונטו?

פורסם

אימפרזה ב 30K:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=235&FromYear=1996&UntilYear=1998&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

השאלה שלך קשורה - הביטוחים של סובארו אימפרזה או ניסן אלמרה או פיאט פונטו יותר זולים מאשר של מאזדה לנטיס או הונדה סיויק.

את המחירים המדוייקים תברר אצל סוכן הביטוח, רצוי כמה סוכנויות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי תודה.

מה בנוגע לפונטו ספייס? דעתכם עליה?

אולי ללכת על טויוטה קורולה? איזה שנתון\קילומטראז'\יד אני יכול להשיג עד 30k?

פורסם

קורולה יותר יקרה מרכבים אחרים מאותו השנתון .

תדפדף באותו האתר שנתתי לך לינק ו תראה מה יש למכירה.

יש כאן בפורום אפשרות נהדרת של חיפוש.

תריץ חיפוש בפורום על הרכבים שמעניינים אותך, לכל רכב יש מידע ובדרך כלל מידע רב.

פונטו - אחד הרכבים היותר מדוברים ובדרך כלל מומלצים בפורום זה.

פורסם

אתה מחפש סופרמיני? משפחתית?

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע כל יום? איזה אופי נסיעה?

פרטים כאלה יעזרו לנו למקד אותך.

!AWDSOME

פורסם

לאחר חצי שנה של חיפושים בתקציב הנ"ל:

מזדה 323F מעולה!!!

חסרון: מחירון יקר יותר ולכן תצטרך להתפשר על שנים ב30K, צריכה של 1:10 ועם המחירים בקרוב זה שיקול ממשי.לא נתקלתי בידני

יתרון: אמינות מעולה! טיפולים לא יקרים מראה ספרטיבי יפייפה שוק מעולה שלא מאבד ערך דרסטי!

ניסאן אלמרה שנת 2000:

חסרון: צריכת דלק עקב משקל, מועדף על גנבים לפי סטטיסטיקה של משטרה.

יתרון: אמינות, שוק חלש ליפנית ולכן הוא יותר זול מיפניות אחרות, יש ידניות, אין רצועת טיימינג=חסכון בטיפול.

אימפרזה:

יתרון: יפניושוק חזק, אמינות

חסרון: דלק ושוק חזק ולכן מחירון גבוה, יש ידניות. ב 30 K תוכל למצוא שנת 98-99

פונטו(אני קונה מחר)

יתרון: צריכת דלק!!! טיפולים זולים וחלפים זולים. שוק מפוצץ ולכן מחיר מעולה. בסופו של דבר הכסף זה היתרון הגדול ביותר

חסרון: הגה חשמלי, קטן, נוחות נהיגה לא מהטובות, פלסטיקה פחותה מהיפניות, אמינות לא של יפנית.

קסרה

יתרון: נוחות נהיגה מעולה!, בטיחות, צריכת דלק טובה, שוק על הפנים כתוצאה מסטיגמה ולכן ניתן לקנות שנתון מתקדם ב 30 שנת 2003 אפילו(תודיע אם אתה רוצה אני מכיר מישהו שמוכר)

חסרון: טיפולים וחלפים יקרים מאוד, אין הרבה מוסכים אמינים שיודעים לטפל טוב ברכב ולכן עדיף לפנות ללובינסקי או למוסך שהתייעצת עם אנשים בפורום לגביו, שוק על הפנים ולכן קשה למכור וצריך לרדת הרבה במחיר.

אני רציתי את הקסרה אך לבסוף השיקול הכספי הכריע ואני קונה מחר פונטו.

פורסם

אתה רוצה המלצה לרכב ב30K או לספר שאתה חרמן על 323F, אם אתה רוצה המלצה תן קצת יותר פרטים משפחתית, סופר מיני,עציוב,אמינות, ידני/אוטמט? במה אתה חפץ?

פורסם

מעוניין באוטומט.לנסיעה עירונית לא למרחקים גבוהים אבל גם לבין עירונית [אולי בעתיד אני ארצה לנסוע איתו לבסיס שזה יצא לי בערך 100 ק"מ ביום], בסה"כ אני רוצה אוטו עם רוח ספורטיבית, אמין, חסכוני [זה די חשוב לי, בכל זאת אני לא חי על מזומנים].

יש עוד דברים שיעזרו לכם לכוון אותי?

מה בנוגע לסיאט איביזה? עומדת בתקציב?

• תוכן חדש...