Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עצרו אותי לא לדאוג:wink:, לא הרגתי אף אחד .

כבר אמרתי שהייתה חקירה ועכשיו זה תהליך של חצי שנה עד שנה עד שמתקדמים למשפט וכו'. כשיהיה מה לעדכן אני אעדכן.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התייעצתי עם עורך דין לפני שבאתי לחקירה,כן. בהמשך אני גם אקח אחד למשפט, אולי נסגור בכלל על עיסקת טיעון עוד לפני המשפט גם...

פורסם

הייתה לי עובדת לפני מספר שנים, שהחליטה שהיא הופכת להיות "אבו עלי" והכתה את השכן בבניין המגורים המשותף להם.

הבחור קצין בצה"ל, לא עשה כלום (למרות שהיה יכל להכות אותה ללא רחמים), ורק התגונן מהמכות.

לאחר מכן הוא דאג להגיש תביעה אזרחית, שבה הוא רושש אותה מכל סכום כסף שהיה לה.

הבחורה נאלצה לעבוד יומם וליל כדי לשלם לו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מאמין לרגע לסיפור הזה. בן אדם לא יכול להגיש עלי תביעה על סך נגיד 100 אלף ש"ח כשכל מה שקרא לו זה מראה שבורה ומכה עם אישור מרופא שאכן הייתה מכה. ללא שבר, ללא אישפוז...רק מכה שכשהרופא נגע לו בפנים הוא עשה "איה איה כואב לי". השופט לא מטומטם ואף אחד לא יביא לו כזה דבר. נסיונות ההפחדה האלה כבר לא עובדים עלי כי דיברתי עם אנשים שמבינים בתחום. בכל אופן בוא נגיד וניקח מצב קיצוני שבחיים לא יקרה אבל נגיד....והבן אדם תובע ממני 2 מליון דולר ומקבל אותם במשפט. למה ניראה לך שאני אשאר בארץ ואעבוד עד סוף החיים שלי בלשלם לו? יש לי לאן לנסוע מפה ככה שאני במקרה הכי גרוע אומר שלום למדינה הזאת ועף מפה.

פורסם

תתחיל להאמין. משפט אזרחי שונה בתכלית ממשפט פלילי. כל נזק ישיר, ועקיף- תדמיתי, זמן עבודה, עוגמת נפש וכו' שהתובע יכול לטעון ולהוכיח מתרגם לכסף.

פורסם

אין בעיה, מעביר בעלות על הרכב על חבר, סוגר את חשבון הבנק ועובד בשחור. כשיבואו אלי לא יהיה לי שקל. ככה חבר שלי עשה במצב דומה.

פורסם

ותמשיך לעשות ככה כל החיים ? עם משפחה וילדים?

תהיה רציני זה לא ריאלי.

בכל אופן אני מקווה שיסתדר לך עניין המשפט ותצא במינימום נזק, תתייעץ עם עו"ד כדי למזער את הנזק וזה הכל

אבי.

פורסם
למה ניראה לך שאני אשאר בארץ ואעבוד עד סוף החיים שלי בלשלם לו? יש לי לאן לנסוע מפה ככה שאני במקרה הכי גרוע אומר שלום למדינה הזאת ועף מפה.

יש דבר חביב שקוראים לו "צו איסור יציאה מהארץ".

זה צו כזה שבית המשפט נוטה להוציא כנגד מישהו שלא מחזיר חובות.

הרבה פעמים, אחרי שהוצאת דבר כזה, גם אם הבנאדם לא באמת התכוון לעזוב את הארץ - הוא נוטה לשלם.

כי בד"כ אחרי צו איסור יציאה, אם אתה ממשיך לא לשלם, מגיע צו מעצר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא מדוייק

צו איסור יציאה מן הארץ בגין חוב כספי אפשר לבטל/להשהות כמו כל צו איסור יציאה על כל דבר

זה לא כזה מפחיד, גם אדם בהליך הוצאה לפעול יכול לצאת מן הארץ שהוא מוכיח מימון חיצוני ולא קשור אשר לא גורע מכספי הנושים ושאר ירקות (הרבה ירקות)

גם כאשר עומד קנס שהטיל בית המשפט בתובענה פלילית ושעקבותיו הוטל איסור יציאה ניתן לקבל אישור לצאת מן הארץ

בין המעצר לבין זה אין כל קשר אלא עם הועמדה חלופת מאסר, בטח שמדובר בתובענה אזרחית המצב שונה

בנוגע לסיפור/ מעשייה על הקצין שמיל

לא מובן לי הנושא של תביעה כספית עצומה

השאלה גם מה אותו "קצין" תבע ממנה ובעקבות מה

מה עוד שהעובדה שהוא קצין לי לפחות לא אומרת כלום חוץ מהעובדה שיש לו דרגות על הכתפיים במקום על הידיים שהוא לובש מדים. כמו שראיתי יש קצינים שהם באמת אנשים מדהימים וכאלה שצריכים להיות מאושפזים בכפייה.

אז לא ברורה לי הסיבה שבגינה ציינת את העובדה שהוא קצין, אולי על מנת לספר את הסיפור שלך בצורה שנוקטת עמדה כך ש:

העובדת "אבו עלי"

וה"קצין האמיץ שמיל" ששולט ביצרו בעקבות קורס הקצינים והיותו מלח הארץ ומגן על עצמו כנגד מכותיה האיומות של שכנתו הסוררת ע"ע אבו עלי

ובקיצור, יש הרבה פרטים לא ברורים אם תפני אותי למספר תיק ספציפי אשמח אפילו לראות את המקרה, באמת שמעניין אותי מה גודל הפיצויים ובעקבות מה.

ולך פותח האשכול

תבחר עורך דין טוב, גם אם שכר הטרחה נראה מבהיל בהתחלה זה שווה הרבה כאב ראש

וראוי שתתייעץ איתו בנוגע לדרך הפעולה גם אם בסך הכל אתה רוצה להתנצל, דבר שאחר כך ישמש להרשעה פלילית וגם הוכחה במישור האזרחי

יש הרבה סיפורי "שמעתי, ראיתי" אני לא הייתי בונה על זה כשאני חושב באיזו דרך ללכת. בשביל זה קיימים אנשי מקצוע שאת ה"ראיתי שמעתי" שלהם מבססים על עובדות כתובות

פורסם

הפיצוי צריך להיות מידתי לגובה הנזק גם במשפט אזרחי.

אומנם מתחשבים בהחזר הותאות , עוגמת נפש וכו' אך עדין הוא צריך להלום לבסוף את הנזק שנגרם ואם במקרה דנן הנזק הור כפי שמתואר, ג'נה לא יצטרך לעבוד בשבילו כמה שנים, אולי כמה חודשים...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא מדוייק

בנוגע לסיפור/ מעשייה על הקצין שמיל

לא מובן לי הנושא של תביעה כספית עצומה

השאלה גם מה אותו "קצין" תבע ממנה ובעקבות מה

מה עוד שהעובדה שהוא קצין לי לפחות לא אומרת כלום חוץ מהעובדה שיש לו דרגות על הכתפיים במקום על הידיים שהוא לובש מדים. כמו שראיתי יש קצינים שהם באמת אנשים מדהימים וכאלה שצריכים להיות מאושפזים בכפייה.

אז לא ברורה לי הסיבה שבגינה ציינת את העובדה שהוא קצין, אולי על מנת לספר את הסיפור שלך בצורה שנוקטת עמדה כך ש:

העובדת "אבו עלי"

וה"קצין האמיץ שמיל" ששולט ביצרו בעקבות קורס הקצינים והיותו מלח הארץ ומגן על עצמו כנגד מכותיה האיומות של שכנתו הסוררת ע"ע אבו עלי

ובקיצור, יש הרבה פרטים לא ברורים אם תפני אותי למספר תיק ספציפי אשמח אפילו לראות את המקרה, באמת שמעניין אותי מה גודל הפיצויים ובעקבות מה.

תודה על המחמאות, אבל לספר מעשיות עדיין אינני יודעת, ולכן אלו עובדות קיימות.

אינני חושפת פרטים של העובדת שלי ושומרת על הרטיות שלה, אם יש לך גישה לתיקים של תביעות אזרחיות, אתה מוזמן לשתף את כולנו על מנת שנחכים ונלמד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...