Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משונאי מכבי, אפילו להפך אני נהנה לראות אותם באירופה.

אבל אם יש צדק בספורט, הפועל חולון צריכה להיות היום בערב אלופת המדינה בכדורסל ולרשום בהיסטוריה את מיקי דורסמן שעשה כאן משהו שראוי להירשם בספרי ההיסטוריה של הספורט בעולם כולו.

הבן אדם לקח קבוצה מתה, השקיעה בה מכספו האישי, אימן אותה לבד ! העלה אותה ליגה ובתוך שנה אחת הפך אותה לקבוצה הטובה בישראל, אותה ישראל של מכבי תל אביב , אותה מכבי תל אביב שהפסידה לצסקא בגמר היורוליג.

אני מעריץ גדול של דורסמן כבר עכשיו, בין אם הוא יזכה ובין אם לא אבל מגיע לבחור אליפות ואני מקווה שהוא יקבל אותה.

פורסם

צדק יש רק בבית משפט! או לפחות אמור להיות שם :?

על דבר אחד אני לא אתווכח; בכדורסל, יש לחולון את הקהל הכי טוב וחם בארץ!

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם
אני לא משונאי מכבי, אפילו להפך אני נהנה לראות אותם באירופה.

אבל אם יש צדק בספורט, הפועל חולון צריכה להיות היום בערב אלופת המדינה בכדורסל ולרשום בהיסטוריה את מיקי דורסמן שעשה כאן משהו שראוי להירשם בספרי ההיסטוריה של הספורט בעולם כולו.

הבן אדם לקח קבוצה מתה, השקיעה בה מכספו האישי, אימן אותה לבד ! העלה אותה ליגה ובתוך שנה אחת הפך אותה לקבוצה הטובה בישראל, אותה ישראל של מכבי תל אביב , אותה מכבי תל אביב שהפסידה לצסקא בגמר היורוליג.

אני מעריץ גדול של דורסמן כבר עכשיו, בין אם הוא יזכה ובין אם לא אבל מגיע לבחור אליפות ואני מקווה שהוא יקבל אותה.

כל מילה מיותרת, בדיוק מה שאמרתי לעצמי.

פורסם

נה נה נה חולוניה מלחמה, חולוניה מלחמה חולוניה מלחמה!

יאללה אמן היום חולון ינצחו, יותר ממגיע להם לקחת את האליפות השנה...

ROOONEEYY

פורסם

בתור חולוני ששיחק בעבר בקבוצת הנוער של הפועל חולון, קל לנחש בעד מי אני :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...