Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיוני שיש רכבים שיש להם רק צינור אחד שמתחבר להרדיאטור?

אני שואל כי נראה לי שברכב שלי זה ככה ( פיגו 306 )

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
הגיוני שיש רכבים שיש להם רק צינור אחד שמתחבר להרדיאטור?

:shock:

אם זה היה הגיוני, איך בדיוק נוצרת סירקולצייה של מים? לא זה לא הגיוני, דרך צינור אחד נכנסים מים חמים לרדיאטור ודרך צינור שני מים מקוררים חוזרים למנוע. צינור אחד למעלה ואחד למטה, כניראה פשוט לא שמת לב לצינור שלמטה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בכל מכוניות שפגשתי הצינורות מחוברות או מצד של רדיאטור או מצד שמופנה למנוע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי בצד ימין יש צינור שמחובר למנוע, ומתחתיו יש יציאה שסגורה על ידי פיה.

בצד שמאל יש צינוא שנכנס לתוך הטמבון ואני לא רואה לאיפה הוא יוצא

בגלל זה אני שואל, שני הצינורות אמורים לצאת מאותו הכיוון בראדיטור?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אתה יכול לצלם את זה? מאוד קשה להבין לפי התיאור.

תהיה בטוח שאם האוטו שלך לא מתחמם, יש לך סירקולצייה של נוזל קירור עם רדיאטור, לכן יש שני צינורות, אחד נכנס, שני יוצא. לפי חוקי פיזיקה החום עולה כלפי מעלה, לכן לרדיאטור צינור "חם" נכנס למעלה וקר יוצא למטה למשאבה וממנה למנוע.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
באמת שלא הבנתי מה היה פסול בהודעה הקודמת. בכל אופן השאלה היא כזו,אם המחוג עולה לאמצע רק במאמץ מרובה זה תקין? רוב הנסיעות הקצרות מתחילות ומסתיימות כשהמחוג בקושי על האפס. תרמוסטט חדש הוחלף. תודה מראש

שמחוג עולה לאמצא זה תקין לחולטין במאמץ , אין שום בעיה במנוע ,

ואתה גם יכול לבטל את התרמוסטט ברכב

• תוכן חדש...