Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במחשב - עזרה בבקשה

GOLF
שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום וערב טוב לכולם!

לאחרונה יש לי בעיה במחשב ורציתי להתייעץ כי יש פה אנשים מביני עניין. אז ככה. חלק מהאתרים איבדו מהגרפיקה שלהם ז"א הפכו לאתרים שהם כתב שחור על גבי מסך לבן וזהו. אתרים דוגמת יוטיוב ואתרים שונים כגון אלבומי תמונות וסרטונים. ביוטיוב למשל ישנה הודעה שמודיעה שייתכן ויש לי גרסה ישנה של נגן פלאש (וזה לא הגיוני כי התקנתי גרסה 8 חדשה) או שה-JAVA SCRIPT שלי מכובה. JAVA יש במחשב, אז היכן הבעיה?

אודה לכם לכל עזרה.

:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. התקן את הקובץ מהקישור המצורף

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c717d943-7e4b-4622-86eb-95a22b832caa&displaylang=he

2. נסה לבצע שיחזור מערכת לתאריך שבו הכול היה תקין.

1. לחץ על התחל, הצבע על כל התוכניות, הצבע על עזרים, הצבע על כלי מערכת ולאחר מכן לחץ על שחזור המערכת.
  2. במסך 'ברוך הבא לשחזור המערכת', לחץ על שחזר את המחשב שלי למועד מוקדם יותר ולאחר מכן לחץ על הבא.
  3. בדף בחירת נקודת שחזור, בחר תאריך בלוח השנה המציג את הנקודה שאליה ברצונך לשחזר, ולאחר מכן לחץ על הבא.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...