Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שירדתי מההרץ היי אנרגי בגלל מגבלות תקציביות החלטתי ללכת,כנראה,על הסט שבכותרת.בינתיים שמעתי רק מילים טובות על הסט,חוץ מהקטע של הטוויטר,שהוא די צורם לאוזן,אבל גם זה עם כיוון נכון אמרו שאפשר לסדר.הקומפוננט יחובר למגבר שלמטה..שאגב,אין לי מושג כמה הוא מוציא לערוץ,אני רק יודע שהוא 1000W והוא של חברת SPL משהו(מישהו מכיר?).

נ.ב הסט יורכב בהונדה סיויק שנת 96 שהמידות שלו מקדימה הם 5 ורבע ,אם אני לא טועה והסט' הזה הוא 6.5.אין לי כוונה לעשות בניות כי אני גר באיזור לא סימפטי במיוחד והמטרה שלי היא שכל המערכת תראה מקורית לחלוטין.מישהו יודע אם באוטו הזה אפשר לחתוך מקדימה כדי ש6.5 יכנס בלי בעיות?

לגבי מתקין,חשבתי ללכת לתומקאר ברינתיה.איך הוא?הכיוונים שלו טובים?מיקצועיים?

זה המגבר,אגב:

http://img252.imageshack.us/my.php?image=40523717kz6.jpg

תודה לכולם.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

מרמלה:-)

הבנתי שיש שני תומקארים,ברינתיה ובהוד השרון משהו,שניהם טובים?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

בארץ מוכרים מגברים של SPL?חיפשתי בזאפ ובעוד אתרים ולא מצאתי כלום.

אגב,מתן,אם אתה כבר פה,תן חוות דעת על הקומפוננט:wink:

פורסם

הסט הוא אחלה סט, יש לי אותו והוא אחלה תמורה למחיר, אם אני אחליף אותו זה רק למשהו טוב משמעותית כמו K2P

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סט מצויין, היה לי אותו בפיאט שלי, יש לי כזה בפוקוס של ההורים שלי (בלי מגבר, על הרדיו), יש גם אצל חבר ב106 עם מגבר GTO504 שנרכש בדיוטי, לגבי הטיוטרים: אני יודע שיש בקרוס אפשרות להוריד את הDB.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עוד משהו קטן-המגבר שהבאתי בהודעה הראשונה יחזיק טוב את הסט'?עכשיו אני מחפש מתקין טוב.חשבתי על תומקאר ברינתיה כי זה 5 דקות מהבסיס שלי וגם כי קיבלתי חוות דעת טובה עליו.למישהו יש הצעה על מתקין אחר?

פורסם

יחזיק גם יחזיק זה סט סך הכל של 75 RMS גם אם תיתן לו 50 זה יספיק.

אבל יש לי שאלה שמעת את הסט הזה?

מה התקציב הנוכחי לסט קדמי?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

התקציב הוא 800,כולל התקנה.

ומודה,לא שמעתי את הסט הזה,אבל שמעתי שהוא הכי קרוב בתקציב הזה למה שאני מחפש.נבוא,נילך לתומקאר,אם לא ישמע טוב תמיד אפשר להגיד "לא בא לי".

אגב,עדיין לא עניתם לי על זה,ה6.5 יצליח להכנס לתוך ה5 ורבע שיש לי עם חיתוכים ואפשרויות אחרות(בלי בניות)?

פורסם

אז לפני שאתה הולך לקנות על "עיוור" תשמע כמה וכמה סטים ושהאוזן שלך תחליט מה יותר טוב.

לגבי הכנסת רמקול 6.5 בחור של 5.25 זה בלתי אפשרי בלי בניה!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

יש הרבה פעמים שאפשר... קצת חיתוכים קצת MDF וסיימת... אצלי באודי אפשר עם קצת עבודה לשים 5 ורבע במקום 4...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

• תוכן חדש...