Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי: "האם אתה נוהג באופן קבוע לקנות ברשת שופרסל?"

יש כל מיני מבצעים למוצרים, שרק בעלי כרטיס אשראי של הרשת מקבלים, לפעמים זה דברים נחוצים ולפעמים כאלה שאני לא יודע מי צריך אותם.

זה עוד כרטיס (בינלאומי), עוד מסגרת אשראי (טוב למי שיודע את המגבלות שלו).

אם אתה לוקח את הכרטיס אתה מקבל 250 ש"ח מתנה ולא משלם עבור הכרטיס שנה ראשונה.

גם בתחנות דלק של פז יש לך הנחה (לפעמים לא יותר גדולה מההנחה של התחתה עצמה).

אבל אם אתה באמת רוצה לחסוך- תיסע עד לחצי חינם חולון, המחירים בשופרסל יותר גבוהים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני נתקלתי באחד כזה, שכל פעם שאמרו לו שלא אכפת להם מהכרטיס הוא נראה כאילו הילדה שהוא מאוהב בה כבר כמה שנים שלחה אותו לחפש. כמעט בכיתי מצחוק מכמה שזה היה מגוכח

:lol:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
האם כדאי או לא ?

לא (5)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני כל שבוע נשאל ואני עושה שזו פעם ראשונה שלי פה, והם שואלים אם אני הולך ליקנות פה קבוע אז אני אומר לא ופה זה נגמר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בסופו של דבר זהו כרטיס עם אשראי חוץ בנקאי ולכן אם אתה אחד שלא יודע להחזיק את עצמו עם כרטיסי אשראי אז כנראה שפשוט בשלב מסויים יהיו לך חובות ולכן אתה צריך לשקול אם אתה צריך את הכרטיס בכלל. לפי דעתי הוא לא מביא לך שום יתרון כמעט בכלום חוץ מהעובדה שהוא נותן מסגרת מחוץ לחשבון הבנק שלך.

פורסם

ההורים שלי קונים רק בשופרסל ולכן עשו את הכרטיס.

בלי לדעת עשו לה מסגרת של 2000 ש"ח לקניות בשופרסל וכשהיא לא הגיע לסכום הזה בחודש חייבו אותה בכמעט 300 ש"ח ריבית!!!

הזוי ביותר ולקח הרבה מאמצים עד שזיכו אותה.

פורסם

לא.

כי:

1. גם עם הכרטיס הזה בחצי חינם יותר זול

2. החוזה הוא נוראי, אמנם מקבלים 250 ש"ח לקניות בשופרסל דיל אבל גם ככה יותר יקר שם

3. רשת שופרסל משתמשת בכרטיס הזה בשביל לאסוף עליך נתונים סטטיסטיים (מה קנית, איפה, בכמה כסף, ניתוח תבנוית רכישה) כדי לגרום לך לרכוש יותר ממה שאתה מתכנן להוציא בכל מקרה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

היחידים שירוויחו מזה הם חברות האשראי והבנקים.

תשלם עוד עמלת שורה, עוד ריבית על אשראי וה"הנחה" של 3 אגורות שתקבל בסופר תגמד את ההוצאה.

אני מזמן הבנתי שסל קניות עולה בכל המקומות אותו הדבר עם הפרש של 10 שקלים לכל היותר בין כולם.

לפעמים שווה לשלם את ה 10 שקל או אפילו 20 ש"ח יותר אם הקופאיות מהירות יותר והסופר נקי ומסודר יותר והתורים קצרים יותר ואין צורך לחפש חנייה במשך שעות.

פורסם
לא.

כי:

1. גם עם הכרטיס הזה בחצי חינם יותר זול

2. החוזה הוא נוראי, אמנם מקבלים 250 ש"ח לקניות בשופרסל דיל אבל גם ככה יותר יקר שם

3. רשת שופרסל משתמשת בכרטיס הזה בשביל לאסוף עליך נתונים סטטיסטיים (מה קנית, איפה, בכמה כסף, ניתוח תבנוית רכישה) כדי לגרום לך לרכוש יותר ממה שאתה מתכנן להוציא בכל מקרה.

"חצי חינם" כבר לא זולים, ועפ"י הטבלה (חולון) נראה שעברו אפילו את שופרסל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3546223,00.html

בלי שום קשר ,אני לא מצדד בכרטיס הזה ובדומיו.לא מתאים לי להיות כבול .

בברכה

מוטי.

פורסם

לי יש כרטיס כזה, אני לא עובר את ה2000 ש"ח בחודש, ואין לי עמלות בשנה הראשונה.

הקאטצ' פה הוא מאוד פשוט:

לא לממש את ההטבה שלהם ע"ס 250 ש"ח, ככה אתה לא מחוייב להשתמש בכרטיס.

אהה כן, ואני לא נכנס לשופרסל בחיים, נכנסתי במיוחד להנפיק את הכרטיס, זה תמיד טוב שיש בכיס עוד מסגרת למקרי חירום במידה וזה לא עולה כסף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...