Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני רוצה לקחת את חברתי למסעדה בת"א, לארוחה לילית.

בזמון האחרון כבר אין מקומות מרעננים עם תפריט עשיר וטעים. יש לציין שבעבר הלכנו לשדרה (ברחוב בן גוריון), ול"מלך" ברחוב קינג ג'ורג'.

אני מחפש מסעדות בסגנון הזה (למי שמכיר).

דרישות: אוכל מגוון וטעים (לא חייב להיות כשר ואפילו רצוי), מנות גדולות יחסית ולא מנות של מטוס, מחירים עממיים ואווירה נעימה.

תודה, ליאור.

נ.ב - אני תל אביבי ואין צורך להזכיר לי את מצוקת החנייה, אני אסתדר, ככה שגם מקומות עם בעיית חניה - יתקבלו בברכה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ZEPRA ביגאל אלון תפריט עשיר ,מנות על גבול המטוס

ננה בר ,אחד העם אחד

NG בר מסעדה ,בשרים בסמוך לננה בר

ארגוס רח המלאכה ,מנות די גדולות מחירים סבירים

פורסם

חבר'ה, עם כל הכוונות הטובות שלכם, בקשתי: לא יקר.

מחיר לסועד:

130-180 ש"ח - כפול 2 = 400 ש"ח כולל טיפ. :shock:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם אתה רוצה קצת מוקפץ אני ממליץ על ג'ירף באבן גבירול.

בהשוואה למוקפץ הם יקרים (בערך 40 ש"ח למנה קיסרית [פתאי/נודלס מוקפץ עם עוף/בקר/מאכלי ים]) אבל זה המוקפץ הכי טוב שאכלתי.

אני מניח שעם מנה רשאונה ואחרונה ואיזה יין טוב יצא בערך 100 ש"ח לאדם שזה שוב פעם יקר למוקפץ אבל לא יקר יחסית למסעדה איכותית.

אני אנסה לחשוב על מסעדות נוספות.

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לדעתי בהודעתך הראשונה סיכמת את 2 המסעדות היחידות בת"א עם אוכל טוב, מגוון ולא יקר.

מסעדות אחרות נוטות לנצל את העובדה שהן בתלאביב, וכבר יהיה מישהו שישלם את המחירים שלהם - גם אם האוכל ממש לא מצדיק זאת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פראגה הקטנה,באלנבי,מטבח עשיר,לא יקר,ובירות מצויינות.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קזנקי, ברחוב הארבעה: http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=5710

מקום קטן עם אחלה אוכל - בעיקר דגים ופירות ים.

מחירים סבבה - עיקריות בין 40-60 ש"ח.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אמורה מיו באבן גבירול.

למיטב זכרוני המחירים שם לא גבוהים יותר מדי, הסגנון איטלקי אבל לא חסר מה לאכול, והמנות סבירות בגודלן.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אדורה ביודה מכבי.

הכי הרבה גורמה בהכי מעט כסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

zinc באזור חשמונאים. מקום כיפי, מאוד זול, מנות גדולות ואוכל חביב. גם האלכוהול זול. מקום אסטטי, מאוד נחמד ועם צוות נחמד.

מאוד, מאוד ממליץ.

פורסם
אדורה ביודה מכבי.

הכי הרבה גורמה בהכי מעט כסף.

אבל עדיין לא מעט כסף. מסעדה מצוינת בכל מקרה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...