Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר תאונה - זקוק ליעוץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, ליפני שבועיים בערך עברתי תאונה עם הרכב של העבודה. אני יסביר בקצרה מה הלך :

עברתי כיכר, ונכנסתי לרכוב דו סיטרי שמשני צדדיו יש מקומות למכוניות להחנות במקביל לכביש, מצד ימין (הצד הקרוב לנתיב שלי) יש בית ספר ותחנת אוטובוס, ככה שיוצא שבצד ימין אין חניות, אלה מקומות להורדת תלמידים, ותחנת אוטובוס, איפה שמורידים תלמידים עמד ג'יפ ראב 4, שהייתי ממש צמוד אליו, הבחורה בג'יפ החליטה שהיא לא מסתכלת במראות, לא מאותת, בלי שום סימן, חותכת לנתיב שלי (ככה זה היה נראה בהתחלה), אני בלי לחשוב פעמים לחצתי על ברקס ומשכתי תהגה שמאלה (לא היו מכוניות בצד הנגדי), אך הבחורה לא רק שקפצה לנתיב שלי, אלה החליטה שהיא עושה פרסה באמצע הכביש. (יש קו מקוקו בכביש, אך רק לידע, כ50 מטר קדימה -במרחק ריאה- יש כיכר). אז יצא שנכנסנו אחד בשני, היא עם הצד השמאלי קידמי, אני עם הצד הקידמי ימני. לה לא קרה כלום, אני וחבר שהיינו ברכב , יצאנו מהרכב וישבנו במידרכה. באו אנשים ועזרו. כאבי תופת, לא יודע מה לחשוב, מרים טלפון לאבא ומבקש שיגיע למקום - הוא בדרך.

בנתיים הגיעו מוקד והזמינו אמבולנס, השוטרים הגיעו - אני פשוט חייב לציין תביזיון שהיה פה, השוטרים הכירו את הבחורה בג'יפ - והסבירו לה בידיוק מה להגיד - מילים מדוייקות - תגידי שאת נסעת ופתאום נתקעו בך - אל תדאגי הכל יהיה בסדר -.

אני עדיין על המדרכה בכאבים - רוצה רק שהאמבולנס יגיע כבר! - השוטר בא אלי, ואומר : "אתה, בוא לפה ותביא תרישיון שלך!" הייתי בהלם, פשוט בשוק, לא עניתי לו פשוט, אבא שלי הגיע אחרי רגע, והשוטר שוב ניגש אלי בטון גבוה, אני מעדיף לא להגיד את המילים שיצאו לאבא שלי מהפה לכיוון השוטר, את האיומים של השוטר לכיוון אבי על כך שיעצור אותו, ועל הבלאגן שהיה שם, מה שאני יגיד זה שעורכת דין עברה במקום, והעמידה תשוטר במקום - אך זה כבר לא משנה.

האמבולנס הגיע ופינה אותי ואת החבר שהיה איתי ברכב, היגענו לבית חולים ובמשך יום שלם היינו שם, צילומים בדיקות חבישות והזמנה לעוד בדיקות - הביתה היגעתי כבר בערב, יום למוחרת כבר ניגשתי למשטרה והגשתי עדות - השוטר נתן לי מספר טלפון, אמר להתקשר אליו עוד שובעיים ויודיעו לי בטלפון מה נסגר.

עברו שבועיים, בנתיים הספקתי לקבל בקשה לתשלום 440 ש"ח לאמבולנס.

וכבר 5 ימים שלא עונים במספר שהשוטר נתן לי.

בשאלה אחת - מה עושים?

פורסם

עידכון קטן -

סוף סוף תפסתי מענה במספר שנתנו לי , ענתה בחורה, אין ספור פרטים היא רצתה, הכל הבאתי לה. שמה אותי בהמתנה במשך 10 דקות (11 וחצי ליתר דיוק), ובסוף באה לי בהצהרה - אתה לא הגשת עדות , תגיע למשטרה ותמסור. התחלתי לריב איתה שביזבזתי על זה בוקר שלם, אני עוד תלמיד ועכשיו בזמן המתכונות והבגרויות כל יום יש לי מבחן אחר. הסברתי לה שבלתי אפשרי בישבילי לבזבז על זה עוד זמן, ושלא הגיוני שטפסים פשוט ילכו אצלם לאיבוד (התשובה החכמה שלה הייתה - אולי אתה חושב שהיגשת עדות ובעצם לא קיבלו אותך :loco:)

בקיצור אני מקווה שיום חמישי יצא לי להגיע -שוב- למשטרה, -שוב- למסור עדות, -שוב- לבזבז זמן שממש יקר לי, -שוב- להיכנס לכאבי ראש.

* אני יוסיף משהו , יש לי עד, שראה את כל המתרחש בתאונה, ליפני שנכנסתי לאמבולנס הוא ניגש אלי, אמר לי שהוא הספר, הצביעה על המספרה שלו ואמר לי שאם אני זקוק לו, פשוט ליצור איתו קשר בהגעה למקום.

בנוסף הרכב שנסעתי בו כנראה טוטאלוס, הוא נוסע - אך אפשר לראות שהשלדה קיבלה נזק בלתי הפיך. הביטוח לוחץ לקבל את הפרטים של הרכב השני שהיה מעורב בתאונה.

• תוכן חדש...