Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 5 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר המון זמן שאני מחפש פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2000-2001. ננעלתי על הרכב הזה וממש לא מוצא. אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.

ראיתי סניק 2001 במצב מעולה, 160000 ק"מ, טופלה רק במוסך מרכזי, לטענתו הוחלפה המערכת הילוכים (אוטומט) לפני שנה.

ממה שקראתי פה הטיפולים של הסניק יקרים מאוד ועשויות להיות לה הרבה בעיות.

מה דעתכם ? מרוב אזהרות אני קצת חושש לגעת בסניק.

תודה

פורסם

האם מזדה לנטיס F יכולה גם להיות אופצייה כחלופה לפוקוס 5 דלתות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נעים להגיד, אני לא ממש מבין ברכבים והיום אחפש לראות את הלנטיס F. הם זה בא גם עם 5 דלתות ?

מבחינת מחיר אני מחפש משהו באזור 35K-40K

תודה

פורסם
כבר המון זמן שאני מחפש פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2000-2001. ננעלתי על הרכב הזה וממש לא מוצא. אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.

ראיתי סניק 2001 במצב מעולה, 160000 ק"מ, טופלה רק במוסך מרכזי, לטענתו הוחלפה המערכת הילוכים (אוטומט) לפני שנה.

ממה שקראתי פה הטיפולים של הסניק יקרים מאוד ועשויות להיות לה הרבה בעיות.

מה דעתכם ? מרוב אזהרות אני קצת חושש לגעת בסניק.

תודה

במקומך גם אני היתי נזהר מסניק.

פורסם
היום אחפש לראות את הלנטיס F. הם זה בא גם עם 5 דלתות ?

מבחינת מחיר אני מחפש משהו באזור 35K-40K

כן לנטיס 323F הוא 5 דלתות. בתקציב שלך ניתן למצוא 323 לנטיס עד שנת 2000.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המתן לפוקוס , עדיפה יותר.מכונית זו הוכיחה את עצמה , היא מובילה במכירות ביחס לסיניק וזה הביטוי לעדיפות עליה אני מדבר.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה לכולכם,

מה שהחלטתי בינתיים זה לרדת מהסניק ולהמשיך לחפש פוקוס 5 דלתות, מקווה שאמצא משהו.

אני יעדכן אתכם בהמשך מה קורה

תודה

פורסם

מה??????

אפילו אני, שחיפשתי פוקוס 5 דלתות ידנית מצאתי את מבוקשי, למרות שזה רכב מאוד מאוד נדיר.

אמנם זה לא היה קל והייתי צריך להיכנס לפחות פעמיים ביום ל YAD2.

פוקוסים אוטומטים 5 דלתות יש המון על הכביש וגם ב YAD2.

תעשה חיפוש על פוקוס ובשדה החיפוש החופשי רשום פעם "5" ופעם "האצ'בק".

פורסם

איתן אני מחפש ביד 2 וב WIN WIN ומגביל אותו רק עם השנתון של 2000-2001.

כל מי שאין תמונה, אני מתקשר ושואל כמה דלתות.

הבוקר אפילו נסעתי די רחוק לראות רכב שפורסם עם 5 דלתות, וכשהגעתי זה היה 4 דלתות.

הם היו בטוחים שיש להם 5 דלתות.

אני לא מתייאש ואפילו השארתי טלפון בכמה מוסכים מורשים אם ישמעו על מישהו שמוכר.

מקווה למצוא

פורסם

מה עם גולף מאותום שנתונים ?

היה לי גם גולף וגם פוקוס, שניהם היו משנתון 2001.

התאכזבתי קשות מהפוקוס, היא הרבתה להיתקלקל ולהיתקע באמצע הכביש, היא הרבה פחות איכותית והיא פשוט לא הייתה שווה את הכסף ששילמתי עבורה.

אבל אני צריך לציין שהשוואה לא הייתה פיירית, כי הגולף הייתה חדשה מהחברה מאובזרת עד הסוף, לעומת הפורד שקניתי אותה מליסינג מופשטת ומושפלת...

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

גולף אכן יכולה להתאים אבל התאהבתי בפוקוס 5 דלתות.

אני עדיין מנסה למצוא. אם אתייאש אז נראה לי שהאופציה הראשונה תהיה גולף.

מה שבטוח שגולף יהיה יותר קל למצוא מהפוקוס.

פורסם

אם אתה מאזור ת"א, ראיתי כבר יומיים רצוף ברחוב ראול ולנברג ברמת החייל, פוקוס אוטומטית 5 דלתות למכירה.

התכוננתי לרשום את המספר בפורום במידה ותהיה ידנית, אבל ברגע שראיתי שהיא אוטומטית- המשכתי בדרכי.

אם יצא לי לראות אותה שוב - אעדכן עם פרטים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטרף להמלצות החברים לגבי הרכב.

עיצוב מדהים, שונה מהסטנדרטיות של הסדאן,

יש לרכב צלולית יפה מאוד בעיני. גם עכשיו לאחר שנתיים שהרכב ברשותי, אני עדיין מתלהב.

המכונית דווקא מגלה אמינות לא רעה בכלל , טפו, טפו.

בקיצור, ממליץ בחום.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

אייל אם תראה שוב ותרשום זה יהיה גדול. אני בכל מקרה יעבור שם אולי יתמזל מזלי ואראה אותה.

• תוכן חדש...