Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שעדיין לא נתקל, אז אני מחפש כבר כמה שבועות כאמור מגבר מונו להוסיף למערכת לטובת שדרוגה, כך אני יוכל להוריד את הסאב מהמגבר 4 ערוצים ולחבר אותו למונו שלו, ואת הקומפוננט לחבר בביאמפ על המגבר 4 יציאות.

לעניין, אז כרגע ברשותי CVR מחובר על 2 אום (אני יודע אני יודע... אל תגידו שוב :|) לא מציאה גדולה אבל זה מה יש!

אני מחפש מונו עם מחשבה על העתיד לשדרוג לסאב באיזור ה 500RMS ה-P3 של רוקפורד או IDQ שניהם 500RMS.

התקציב שלי 900-1000 בלחץ! חשבתי ללכת על יד שניה הציעו לי JBL600.1 ללא ספק מגבר מעולה אבל שוב יד שניה ולך תדע מה יהיה, אז החלטתי ללכת על מונויים פחות מרשימים אבל שיהיה חדש עם אחריות ויספק את הסחורה בצורה לא רעה כלל, ההתלבטות שלי היא בין רוקפורד P3001 או לייטינג אוודיו B2.350.1 הם בסדר גודל של אותו מחיר (900) ישר וקולע לתקציב.

מה דעתכם?? האם אני יצטרך קבל או איזה שינוי בחשמל בעקבות הוספת מונו למערכת??

תודה, צחור.

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...