Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין המכוניות

רנו מגאדן סאדן החדשה

או פורד פוקוס החדשה

(4 דלתות)

מי לדעתם יותר טובה ולמה?

אני מחפש אוטו משפחתי בטוח שקט ובלי בעיות

והשאלות שלי הם

איזה מביניהם צורך יותר דלק בנסיעה? (של המנוע 1600)

שמעתי השפוקוס מנוע 1600 "עגלה" והתאוצה שלה גרועה..האם זה נכון?

פורסם

א) בקשר לעגלתיות של הפוקוס - בא נינכס לפרופורציה. משפחתית אוטומטית 1600 היא רכב ששוקל מעל טון עם מנוע 1600. זה לא מכונית מירוץ. גם המזדה 3 שנחשבת לזריזה בחבורה לא צריכה מצנח כדי לעצור.

ב) הפוקוס מניסיון לוקחת בסביבות 1 ל8 כשהרגל מאד כבדה (ליסינג:lol: ) והנסיעה היא בעיקר בפקקים במרכז בשעות העומס (:-( )

פורסם

רנו מגאן- 1 ל 10.5 בערך משולב. בבינעירוני הגעתי כבר ל 15-16 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה. בתוך העיר אני מעריך 1:9.5, אבל לא יצא לי למדוד בדיוק. אם יצא לי, אני אמדוד ואכתוב.

הפוקוס היא עגלה לפי חבר, אבל אף משפחתית 1600 לא תהיה מטוס קרב. היא לא איטית בצורה מחרידה.

אגב, אם אתה מחפש רכב בלי בעיות, המגאן לא מתאימה לך (אמינות צרפתית טיפוסית).

"ai motoare capul doare"

פורסם
א) גם המזדה 3 שנחשבת לזריזה בחבורה לא צריכה מצנח כדי לעצור.

מי מחשיב אותה לזריזה בדיוק?

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

מנסיון אישי שלי המתפרש על 4 שנים עם 2 מאגאנים שונות, וק"מ שנתי של כ 42,000 ק"מ :

צריכת שלק בעיר כולל מזגן - 1:9

מחוץ לעיר בנסיעה רגועה - 1:13.5

הממוצע שלי ברכב בשנה האחרונה עומד על כ 1:12.5 על פי מדידה בתחנה בעת תידלוקים, דרך אגב מחשב הדרך די מדייק..

הרכב הוא לדעתי האישית הנוח בקבוצה, תא מטען הגדול והנוח בקבוצה (לאחר מחקר עם עגלות ילדים), מושב אחורי אשר יכול להכיל 3 מושבי בטיחות (יחד עם הפוקוס).

מבחינת אמינות, אני יכול להעיד שבמהלך 4 שונות השירות של המאגאנים אצלי, מעולם לא נתקעתי על שום בעיה, הרכבים שירתו אותי נאמנה ובאמינות מופתית.

יתרה מזו , כל 10 הרכבים בחברה לא חוו שום תקלה ולא הושבתו ליום אחד, ויש רכבים אשר עושים בשנה בין 45,000 - 70,000 ק"מ.

המגרעה היחידה של הרכב היא האבזור הקמצני של קראסו ברכב הנ"ל.

הרכב ללא מראות חשמליות, וחלונות חשמל מאחור הם התקנה של חברת הליסינג שחדלו לעבוד לאחר שימוש חד פעמי.

מעבר לזה אין טענות.

בקבוצה 2 לדעתי המאגאן או הפוקוס הם הרכבים הטובים ביותר למי שמחפש רכב משפחתי אשר יבצע את מטלות המשפחה בנוחות ובבטיחות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

vik014 - בבקשה תקרא את כל השירשור לפני שאתה מגיב. רשמתי שה3 נחשבת זריזה - יחסית למשפחתיות 1600.

פורסם
מנסיון אישי שלי המתפרש על 4 שנים עם 2 מאגאנים שונות, וק"מ שנתי של כ 42,000 ק"מ :

צריכת שלק בעיר כולל מזגן - 1:9

מחוץ לעיר בנסיעה רגועה - 1:13.5

הממוצע שלי ברכב בשנה האחרונה עומד על כ 1:12.5 על פי מדידה בתחנה בעת תידלוקים, דרך אגב מחשב הדרך די מדייק..

הרכב הוא לדעתי האישית הנוח בקבוצה, תא מטען הגדול והנוח בקבוצה (לאחר מחקר עם עגלות ילדים), מושב אחורי אשר יכול להכיל 3 מושבי בטיחות (יחד עם הפוקוס).

מבחינת אמינות, אני יכול להעיד שבמהלך 4 שונות השירות של המאגאנים אצלי, מעולם לא נתקעתי על שום בעיה, הרכבים שירתו אותי נאמנה ובאמינות מופתית.

יתרה מזו , כל 10 הרכבים בחברה לא חוו שום תקלה ולא הושבתו ליום אחד, ויש רכבים אשר עושים בשנה בין 45,000 - 70,000 ק"מ.

המגרעה היחידה של הרכב היא האבזור הקמצני של קראסו ברכב הנ"ל.

הרכב ללא מראות חשמליות, וחלונות חשמל מאחור הם התקנה של חברת הליסינג שחדלו לעבוד לאחר שימוש חד פעמי.

מעבר לזה אין טענות.

בקבוצה 2 לדעתי המאגאן או הפוקוס הם הרכבים הטובים ביותר למי שמחפש רכב משפחתי אשר יבצע את מטלות המשפחה בנוחות ובבטיחות.

גם אני מדבר מנסיון של כמעט שנתיים על שתי מגאן, ואני טוען שהאמינות ממש לא טובה (לחבר שגם לו היו שתי מגאנים, הראשונה היתה כמו שאתה מתאר, בלי בעיות בכלל. השניה כמו אלו שאצלי מבחינת האמינות).

מה שקורה לדעתי, שחלק מהרכבים הם בונים טוב וחלק לא טוב. אין באמצע. אם נפלת על רכב טוב- הרווחת. אם נפלת על רכב לא טוב- צפה להכיר מקרוב את המוסכניק שלך.

במגאן הקודמת היו לי כל מני בעיות מעצבנות, לא רק בגיר. בחדשה, עד עכשיו, בעיות רק בגיר. היא כבר בגיר השני שלה, וגם לאחר ההחלפה הגיר עדיין עושה בעיות, אבל כמו בקודמת ולא יותר. הגיר שהוחלף היה הרבה יותר בעייתי.

"ai motoare capul doare"

פורסם
כתבתי הזריזה בחבורה. מבין כל המשפחתיות 1600 היא נחשבת הכי זריזה.

זה לא נכון, היא (מאזדה3) אחת המשפחתיות הנחותות שיש מבחינת ביצועי מנוע - גיר, חבל, דוקא יש לה פוטנציאל טוב. שמעתי שעם מנוע ה 2.0 היא פורחת, לא נהגתי אז לא מעיד.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תוכן חדש...