Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי זה לא חדש לי עיניין השארת הרכב על בלוקים.

שהיתי בן 8 (לפני 10 שנים) הישאירו לנו בתוך החניה הפרטית בבית פרטי שני רכבים על בלוקים, ולא היו ג'נטים מיוחדים בכלל!

אני ינסה לבדוק עם כמה מכרים בכפר אם שמעו משהו (אחד בעל פנציריה ואחד עובד במכון טסטים)

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
"האוטו שלך על בלוקים, גנבו את הג'נטים עם הצמיגים".

תסתכל על הצד השני, עכשו יש לך 4 בלוקים שהם התחלה של בניית חניה מוגנת לרכב. :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ישנה אפשרות לשמור על הגנטים(לפחות לנסות למנוע גניבתם)ע"י החלפת אחד האומים עם אום מיוחד למפתח מיוחד ואז אולי ינסו לבקר מישהו אחר או איך שכתבו קודמיי להתקין אזעקת ביפר עם רגישות גבוהה

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם
ישנה אפשרות לשמור על הגנטים(לפחות לנסות למנוע גניבתם)ע"י החלפת אחד האומים עם אום מיוחד למפתח מיוחד ואז אולי ינסו לבקר מישהו אחר או איך שכתבו קודמיי להתקין אזעקת ביפר עם רגישות גבוהה

אני מניח שלא קראת את כל השרשור לפני שכתבת את התגובה הזאת...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איזו אזעקת ביפר כדאי לקנות? MVP-625 של רב-בריח שווה משהו? המלצות איפה כדאי להתקין?

רוני,

הMVP נתנה לי לפחות התראה אחת אמיתית פרט לעשרות שווא, בשנה האחרונה.

לדעתי זה עדיין שווה את הכסף. המחיר כולל כל הפיצ'רים יכול להגיע למחיר של קרוב ל2000 ש"ח (יקר)

אבל אחרי שפרצו לי לרכב, הלכתי ועשיתי בשביל השקט הנפשי.

ממליץ מאוד להתקין אצל ברק מלמד מרדיו השרון (כפ"ס), הבחור לא פחות מפרפקציוניסט.

משך התקנה בערך יום שלם.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

וואי, וואי, איזה יום עצמאות סידרו לך :-(.

מצטער לשמוע.

וכמובן גם מופתע לשמוע שהקליאו הפכה מבוקשת בשוק הזה.

ניר

פורסם

בדירה הבאה : חניון תת קרקעי + מצלמות במעגל סגול (כבר בוצע - אני עובר לשם בקרוב :))

צר לי לאכזב אותך, אבל היה חבר פורום בתפוז עם קליאו ספורט שנפרצה בחניון תת קרקעי נעול ונגנבו ממנה פריטים רבי ערך (למיטב זכרוני גם הג'אנטים). המזל היה שלפחות היא הייתה מליסינג.

יותר מזה: חברים שלי גרים בבניין עם חניון תת קרקעי נעול ומצולם, שבו גר גם חיים רמון.

יש לפחות מאבטח אחד מהיחידה לאבטחת אישים (שאותו אני רואה כל הזמן) שעומד מחוץ לבניין 24 שעות ובנוסף מותקנות על הבניין עצמו מצלמות רבות.

למרות זאת, לפני כמה שבועות נפרצו בלילה כמה מכוניות בחניון התת קרקעי, כולל המכונית של חברים שלי.

כשהתקשרו למשטרה, ביקשו מהם לבוא ולהתלונן בתחנה. כשאמרו שחיים רמון גר בבניין, מייד הוקפצו אליו כוחות גדולים.

כשכוחות הבטחון גילו שהמכונית של רמון לא נפרצה, הם מייד עזבו את המקום.

ולרוני: מכיר את ההרגשה המזופתת הזו. לפעמים בא להגיד: "לעזאזל, אי אפשר להחזיק במדינה הזו מכונית שהיא טיפ טיפה שונה מהעדר. עכשיו אני מבין למה מחזיקים משפחתומטית מליסינג".

פורסם

תתקין את האזעקה ככה שתיהיה מחוברת לצופר של הרכב ואז כל השכונה תיתעורר כשינסו לפרוץ,ליגנוב או להרים את הרכב ובנוסף גם תקבל התראה לביפר זה עובד מיניסיון אישי:-),אצלי הם הספיקו ליפתוח את מיכסה המנוע ואז הצופר נישמע עוד יותר חזק וכל השכונה היתעוררה והם עזבו את הרכב ככה למזלי.

http://www.guard-ql.co.il/ProductsList.aspx?SubCategoryID=5&CategoryID=26

:fadein:
פורסם
איתן - נראה לי שלפי מה שאתה אומר עדיף להיות אישיות מאובטחת במדינה הזו... :wink:

גם זה לא מבטיח שום דבר. אפילו לא את בטיחותך האישית

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
גם זה לא מבטיח שום דבר. אפילו לא את בטיחותך האישית
צודק , אבל זה לפחות מבטיח שראשי הבטחון הפלשטיניים יטפלו בגניבת מכוניתך והיא תוחזר אליך :lol:

האמת היא שהדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה להשאיר את המכונית מאובקת . פעם הייתה אצלנו מכת פריצות , פרצו כול ערב למכוניות של כול השכנים , לפעמים סתם ולפעמים לנסות להוציא חלקים של המערכת . הייתי אז מצונן ולא שטפתי את המכונית שבועיים , ולמרות ששכחתי את הפאנל בפנים , לא פרצו . כנראה שהם מחפשים "מלוקקות "

(למרות שזה לא יעזור לגנבי ג'אנטים :lol:)

בברכה יהודה

פורסם
בדירה הבאה : חניון תת קרקעי + מצלמות במעגל סגול (כבר בוצע - אני עובר לשם בקרוב :))

אייל, כמובן שהרעיון מבורך, אבל מה יעזור לך מצלמות? זה לא ימנע את הגניבה.

חוץ מזה, הרכבים לא רק חונים בבית, יכולים לקחת אותו מכל מקום באור היום.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
יש לפחות מאבטח אחד מהיחידה לאבטחת אישים (שאותו אני רואה כל הזמן) שעומד מחוץ לבניין 24 שעות ובנוסף מותקנות על הבניין עצמו מצלמות רבות.

למרות זאת, לפני כמה שבועות נפרצו בלילה כמה מכוניות בחניון התת קרקעי, כולל המכונית של חברים שלי.

מעולה, כדאי לקדם את המאבטח הזה ולתת לו לשמור על ראש הממשלה, בעצרת שלום בכיכר מלכי ישראל (רבין) :shock:.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...