Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יבקשו כלל אישור משרד תחבורה על חתיכת מקל מפלסטיק,

הם אומנם לא גאונים אבל יש גבול לטימטום

תכין 50% מכס וסע לשלום

למה 50%? זה לא 33%?

ומה הקריטריון של משרד התחבורה לתת אישור לחלקים? זה לא מעניין אותם מה הבאת? הם נותנים אוטומטית אישור ולא עושים בעיות?

פורסם

לפי דעתי כדאי לבוא מוכן ועם כל הטפסים,

לפני שבועיים שחררתי סט בוכנות מהמכס,גם הראתי צילום החשבונית מebay ,הפקידות מכירות את האתר והיא נכנסה לאתר כדי לראות את העיסקה.בסופו של יום שחררתי את הבוכנות ולא שילמתי דבר.

פורסם
לפי דעתי כדאי לבוא מוכן ועם כל הטפסים,

לפני שבועיים שחררתי סט בוכנות מהמכס,גם הראתי צילום החשבונית מebay ,הפקידות מכירות את האתר והיא נכנסה לאתר כדי לראות את העיסקה.בסופו של יום שחררתי את הבוכנות ולא שילמתי דבר.

אלעד אתה רציני הם נכנסות מהעסק לאתר האינטרנט?

יש לי קבלה מפי פאל וגם הדפסתי את עמוד המכירה באי ביי, למרות שאני אציג את שתיהם מודפסות בצבע בדיוק כמו שמופיעות על מסך המחשב

אתה חושב שהם יכנסו לאתר לבדוק את המחיר?

משהו שדיברתי איתו הציע לי לערוך את הקבלה בתוכנת עריכה ואז לבוא עם זה מודפס

אני ידוע שזאת עברה על החוק ואין לי רצון להסתבך עם זה שהחלק שלי יתקע שם

השאלה שלי אם זה יודע שהם בודקים ביסודיות?

פורסם

אם אתה מתכנן להוציא קבלה פיקטיבית אז תוציא אותה על תאריך שעולה על שלושה חודשים,

הרי לאחר שלושה חודשים EBAY מוחקים עיסקאות,ולא ניתן לראותן באתר.

אז תוכל לשחק על זה ואם קצת כאב ראש לשחרר את החלק ,אם או בלי תשלום זו כבר שאלה של מזל...

פורסם
זה הייתי אני... אותי שלחו ה$#^#$&^ האלה להביא אישור משרד התחבורה על "חלקים לרכב" (כפי שרשום על הקופסא), כשתכולת הקופסה היא מאפרה וזוג פסי ניקל לדלתות הרכב!!!

.ליאור.

היי ליאור,

שמע סיפור, לפני שהגעתי למכס פקססתי להם את דף המוצר מאיביי כולל מחירו תוך מחשבה לזרז נהלים כאשר אתקשר ואבקש לשלוח את המוצר לסניף הקרוב לביתי. לאחר יומיים נפתח לי חלון של זמן ונסעתי למכס לקחת את החלק שהוא מייסב לגלגל של מרצדס. כששאלה אותי הפקידה מה הוא החלק עניתי "מייסב". לאחר שבדקה באיביי לפי מספר ההזמנה שחררה את החלק ללא דרישת אישור ממשרד התחבורה וגם לא נתבקשתי לשלם מכס. כשהגעתי הביתה חיכה לי דואר מהמכס שבו הם טוענים שמאחר ומדובר באביזר בטיחותי לרכב, עלי לגשת לקבל אישור ממשרד התחבורה.

לפעמים צריך מזל.

ארז רונן

פורסם
אם אתה מתכנן להוציא קבלה פיקטיבית אז תוציא אותה על תאריך שעולה על שלושה חודשים,

הרי לאחר שלושה חודשים EBAY מוחקים עיסקאות,ולא ניתן לראותן באתר.

אז תוכל לשחק על זה ואם קצת כאב ראש לשחרר את החלק ,אם או בלי תשלום זו כבר שאלה של מזל...

אתה מתכוון שאני יבוא לדרוש את החלק בעוד 3 חודשים?

אשמח אם תסביר את עצמך יותר ואם תוכל לעשות זאת בפרטי זה יהיה מעולה תודה רבה לך :)

אם אני אשנה את התאריך בקבלה היא עדין יכולה להכנס ולבדוק והעסקה תהיה מוצבת באתר כי לא עברו 3 חודשים כמו שאמרת,

מה בדיוק עלי לעשות ?

• תוכן חדש...