Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טס ללונדון ואני אצטרך לשהות במלון ל-3 לילות והכוונה היא רק לישון מכיוון שאני מתכוון לטייל במשך כל היום.

חברת איסתא הציעו לי את המלון: Royal National שהוא דיי יקר.

עכשיו מצאתי באינטרנט בית מלון למטיילים 2 כוכבים שמיועד באמת רק לשיינה והוא זול בחצי המחיר מה-ROYAL,

רציתי את דעתכם בנושא, המלון:

http://www.findlondonhotel.com/county.htm

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

שמע

הרויאל הוא יופי של מלון, אבל כמו שציינת אם זה רק לישון אז באמת חבל להוציא כסף על ""פאר"".

אני מציעה שתגוגל B&B באזור שאתה מתכוון לשהות בו, קרי המרכז אילו בתים בהם משכירים חדרים En-Suite שכוללים שירותי וםמקלחת + ארוחת בוקר אנגלית, המחירים נעים בין 50-70 פאונד ללילה, וודא אם יש מעלית או אם החדר בקומת קרקע במקרה ויש לך הרבה לסחוב.

וודא אם יש שרותי תחבורה ציבורית טובים קרי קרוב לטיוב וזהו.

יש בתים יפים מאד ואני אישית מעדיפה את ה B&B באנגליה ובכלל על פני בתי מלון.

אירית

פורסם

אירית תודה על ההמצלמה כמו שאמרתי זה באמת רק לשינה הרויאל והקאונטי נמצאים אחד מהשני במרחק הליכה של כ-4 דקות יחד עם זאת שני המלונות האלה נמצאים בבמרכז לונדון לפחות לפי שאני חושב(קרובים לביג בן,גם מרחק הליכה).

ישנה תחנת רכבת קרובה מאוד לשני הבתי המלון האלו. במלון הקואנטי ישנם שרותים לכל 4 חדרים, ככה שבחדר קיים מיטה וכיור.

עכשיו עניינת אותי בנושא של B&B לא מכיר את זה, אז אם אפשר קצת הסבר בנושא הזה, והאם אפשר להזמין אתה זה בכלל מהארץ, תודה!

המחיר של הרויאל הוא 99 פאונד ללילה

המחיר של הקואנטי הוא 68 פאונד ללילה ומכיוון שאנחנו 2 המחיר מתחלק

הפאונד נמכר היום כ-6.7 שקל

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

כפי שציינתיאילו חדרים מושכרים בתוך בית, בחלק מן החדרים יש מקלחת ושירותים משלהם וחלק מהחדרים חולקים שירותים ומקלחת אחת, אם תגוגל ערך B&B לונדון ותציין את שמות הרחובות המרכזיים תקבל רשימת כתובות.

נתן להזמין בטלפון או בדוא"ל אבל התשלום יהייה מראש ובכרטיס אשראי, יש מצב שהם יבקשו רק את פרטי הכרטיס, והתשלום יתבצע במזומן ביום ההגעה.

הנה דוגמא אחת:

http://www.gowerhousehotel.co.uk/

מנסיון הבית הספציפי הזה הוא דיי פשוט אבל שוב, אם זה רק לשינה זה מספיק טוב.

יש בתים יפים מאד כמובן זה פונקציה של מחיר.

באיזורים שמחוץ לערים ישנם בתי בני 500 שנים ומעלה ואני אישית מעדיפה אותם על פני כל מלון, היחס אליך הוא אישי ארוחת הבוקר פנטסטית (לא כשירה) למרות שיש תחבורה ציבורית (רכבות ומונית) במקרה כזה עדיף לשכור כלי רכב.

יש דיל לאל על הכולל גם רכב שכור וגם את הרויאל, במקרה ואתה מתכנן לצאת מחוצה לה אז זה בהחלט מומלץ.

אירית

פורסם

הדוגמא שמצאת היא בדיוק באזור שאני צריך!

לא מסוכן לשלם מראש ואז להגיע ויגידו שלום מי אתה וכ'ו?!

אני צריך את אזור העיר כיוון שמהרויאל יוצא טיול שרכשנו הנקרא CONTIKI והוא גם מסתיים ברויאל.

ככה שהאזור הזה מצויין לנו. התחבורה ממש קרובה לאזור הזה.

ובאמת הבית\מלון הוא אך ורק שיהיה לנו מקום לאחסן את הדברים בביטחה ושיהיה מקום לישון את הלילה!

לגבי הדיל של אלעל, לא טוב לנו משום שכבר יש לנו טיסה יש לנו טיול רק חסר מלון לסוף הטיול ועד הטיסה שזה ה-3 ימים

האלה 24.6 ועד ה-27.6.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אל חשש, הכל חוקי ובטוח, עצתי לך שתבקש להשתמש בכרטיס האשראי רק כערבון ושאתה תשלם במזומן ביום ההגעה, רובם מסכימים.

בכל מקרה כאשר אתה משלם בכרטיס האשראי הם שולחים לך קבלה ואישור.

ה- CONTIKI TRAVEL זהו משרד נסיעות, מה מהות הטיול?

בכל מקרה המלצה חמה על טיולי הלילה הרגליים של London Walks האוריגינלי, הטיולים לוקחים אותך בעיקבות ג'ק המרטש, דר הסימטאות האפלות והמפחידות של העיר העתיקה כאשר הערפל הוא כל כך עבה שאתה רק שומע את המדריך אבל לא רואה אותו, כדאי ללכת יד ביד עם מישהו, כי בקלות אפשר ללכת לאיבוד, וג'ק המרטש זו לא פיקציה.

יש את טיול הרוחות בעיר העתיקה, ואת טיול הפאבים לאורך הטיימס.

http://www.walks.com/Homepage/Timetable/default.aspx

נסיעה טובה

אירית

פורסם

ה-contiki travels אולי זה משרד נסיעות אבל ככה נקרא הטיול שאנחנו עושים זה מן טיול מאורגן לחבר'ה צעירים

בגילאים 18 עד 35 למידע נוסף: http://ph.contiki.com/

אירית אני ישמח אם תוכלי לעזור לי לגבי כל מיני מקומות מעניינים שאפשר לטייל בשלושה הימים האלה, אני פעם ראשונה בלונדון

ורוצה למצות אותה עד כמה שאפשר בימים האלה, כי לא חושב שאני אחזור לשם ב-4 השנים הקרובות!

תודה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

גש לחנות המוכרת מדריכי טיולים. חנות שמכבדת עצמה תחזיק מדריכים שונים ליעדים זהים.

הקדש לעצמך זמן נרחב לעיין במדריכים בחנות ולראות איזה מדריך נותן לך הסבר התמצאותי טוב יותר.

רוב המדריכים מכוונים לאותם אתרים אך בהסברים שונים. המדריך שדיבר אליך ברור יותר ומפורט יותר- קנה אותו.

עם מדריך טוב העיר ממש לא מסובכת. גם השימוש באנרגראונד יעיל מאוד, מהיר מאוד ומומלץ להעזר בו. כדי שזה יהיה אפקטיבי מבחינתכם, קנו כרטיס חופשי בהתאם לאזורים בהם תטיילו. אין טעם לקנות כרטיס חופשי יקר יותר הכולל אזור מרוחק יותר רק בגלל שתקפצו לשם פעם אחת.

להגביל עצמך לאזור מגורים מסויים רק בגלל שהטיול יוצא משם ובגלל זה לשלם יותר עבור מלון, לא בהכרח זה מהלך נכון.

לפעמים לגור מרחק דקות אחדות נסיעה באנדר-גראונד עושה הבדל משמעותי. אם אתם בלאו הכי קונים כרטיס חופשי, אל תהססו לקחת מלון קצת יותר רחוק.

רוב האנדרגראונד מגיעים בהפרשים של דקות אחדות אחד מהשני כך שאפשר להתיחס בביטול לזמן המתנה.

מצד שני - כל מה שאני אומר לך לגבי האנדרגראונד, נכון לתקופה שלפני הפיגוע שהיה שם, מאז האבטחה והבקרה הוגברה ויכול להיות שהיום רק להיכנס למתחם לוקח זמן ועצבים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מסכים איתך שזה קצת לא נכון להגביל את עצמו באזור הקרוב לבית המלון שממנו יוצא הטיול

אבל מצד שני כמו שאתה אומר שיכולים עיקובים ברכבות ויכול להיות שליד הבית המלון הקצת מרוחק שנרצה לקחת

לא יהיה לו תחנת רכבת ליד.

ההצעה שאירית הציעה הוא מצויין לדעתי משום שהוא קרוב לביג בן ולעוד הרבה מוזיאנים ואתרים מענייינים.

אם יש לכם המלצות לתת לבתי הארחה\מלון נוספים עד יום ראשון אני אשמח לשמוע כמובן!

את האמת ביום הראשון שאנחנו מגיעים אנחנו נשהה בנמל התעופה כמה שעות ומשם נקח רכבת לרויאל נטיונל להתחלת הטיול ושם הוא גם מסתיים. את האמת יכול להיות שאתה צודק לגבי מלון הקרוב שזה לא כל כך קריטי!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

כשאני בלונדון, גם אני לוקח מלון בשביל לישון ולא בשביל הספא.

בד"כ אני בוחר מלון שנמצא מרחק דקות הליכה מהתחנה של "האקספרס". השיקול שלי הוא שכשצריך לחזור, לא צריך לשרוף יותר מידי זמן. אאל"ט כרבע שעה נסיעה ואני בטרמינל. נכון שהאקספרס יקר, אבל הוא שווה את הענין.

אני מעדיף לא לבזבז יותר מחצי שעה לכל כיוון מרגע היציאה מהטרמינל/מלון ועד למלון/טרמינל.

בכל אופן, תיקח בחשבון שיש מלונות חסכוניים שאפילו ימליצו לך עליהם ב"טוריסט-אינפורמיישן" שבטרמינל, והמלונות האלה הרבה יותר גרועים מכל אכסניית נוער שאתה מכיר כאן בארץ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כמו שהצעתי

B&B באזור, טיולים רגליים של London Walks ספר של פודור על בריטניה ולונדון, טיולים עצמאיים, מהרגע הזה כל הצעה שלי עולה כסף זו הפרנסה שלי:lol:

אירית

פורסם

לפני כ-5 שנים היינו בלונדון במשך 10 ימים.

הגענו לאישה ישראלית נחמדה מאוד שמחזיקה מלונית קטנה עם כ-20 חדרים (חדרים בגדלים שונים, בכל חדר מטבחון וכל הדברים הרגילים).

המלון במרחק הליכה של 2 דקות מרחוב קנסינגטון (תחנת אנדרגראונד סמוכה, גני קנסינגטון והארמון של דיאנה, לא זוכר מה עוד).

במשך רוב היום היינו מטיילים, בבוקר ובערב היינו מכינים אוכל ממצרכים שקנינו.

מהטיול הזה הגעתי למסקנה שהחלב בארץ ובאנגליה שונה, הקורנפלקס שקנינו שם והבאנו לארץ סופג מהר יותר את החלב בארץ מאשר שם.

אני אנסה לחפש את הטלפון שלה אם אתה מעוניין, יש שם גם שירותי מוניות של ישראלים לשדה תעופה.

פורסם

אירית שיחקת אותה, תודה רבה על השיתוף החינמי עד כה!

עזרת לי המון ואני כנראה באמת יקח 3 לילות ב-B&B שהצעת לי, והטיולים ב-london walk באמת מעניינים וממש לא יקרים!

אם למישהו יש עוד מידע להוסיף אשמח לשמוע(לקרוא). ותודה לעוזרים עד כה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

השאלה איפה אתה בלונדון .. לונדון גדולה מאוד ..

תלמד קצת את ה TUBE , ובעקרון באיזור השחור יש לך את GOLDERS GREEN שזה המושבה הישראלית (עברית חופשי)

ויש לך באיזור המרכז את לסטר סקוויר, ואת פיקדילי סקוויר, שם בשבת תמצא מסיבות

תלך ל DUNGEN , ולמדאם טוסו כמו כולם .. כל השאר זה כבר עניין של גיגול.

אגב אני הייתי ב B&B במשך חודשיים, עלה 50 פאונד לשבוע עם חבר (או 70 פאונד לבד אם רצינו) באיזור לא יקר של לונדון.

עוד אתר שיעשה לך את החיים קלים מאוד (ואם היה כזה בישראל מי שיצור אותו יעשה הרבה כסף ..)

http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en

פשוט תכניס מאיפה אתה, ולאן אתה רוצה לנסוע , וזה כבר יתרגם לך את מה שאתה באמת צריך.

• תוכן חדש...