Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

ראשית אומר שעשיתי כבר חיפוש לפני כן, שעזר לי מאוד אך נותרו לי כמה שאלות. הרכב המדובר הוא פיאסטה, 1300, ידנית, 98 לבנה.

אני רוצה לעשות לראשונה ווקס לרכב, קראתי הרבה שרשורים בנושא, כולל המדריך. החלטתי בעצת חברי הפורום ללכת על הווקס של קאר פלאן - אוטופיניש עם טפלון.

1)האם יש עוד חנויות חוץ מאוטו דיפו בהן ניתן למצוא אותו (ניסיתי הום סנטר ואייס ושם אין)? עד כמה שידוע לי אוטו דיפו הם גנבים רציניים לא..?

2) לא ממש הבנתי כמה ווקס בסופו של דבר אני אמור לשים? כלומר איזה עובי השכבה צריכה להיות? מילימטר? אשמח אם מישהו יוכל לרשום על כמויות ולא רק על סוג הבדים שאיתם צריך למרוח. האם חבילה כזו של אוטופיניש אמורה להספיק ליותר מווקס אחד?

 

3)רציתי לשאול בכל זאת האם יש חשיבות לשמפו עם ווקס לרכב? ואם כן האם יש מוצר מועדף כזה?

 

תודה רבה,

גיא

פורסם

אוקיי אז היום המשכתי בחיפושים בפורום קצת. תודה לרפי על העזרה.

מכיוון שלא עשיתי עדיין ווקס- מישהו יכול לומר לי האם אוטופיניש אחד מספיק לפעם אחת של ווקס? ראיתי שזה 500 מ"ל ואין לי מושג בכלל איזה עובי שכבה שמים- אני ממש אודה לבעלי הנסיון כאן אם תוכלו לומר לי איך בדיוק זה הולך.

וכמו כן, האם יש למישהו המלצה על שמפו ספיציפי או שגם הסוג *** שמוכרים בהום סנטר מספיק לדעתכם (תוצרת הום סנטר)?

 

תודה רבה.

גיא

פורסם

שכבה ממש דקה.

המלצתי- נסה למרוח חלקים קטנים ממכסה המנוע, כל חלק בעובי אחר.

לאחר שהחומר ייתיבש, הסר אותו בעזרת מטלית.

אני בטוח שבסופו של תהליך (ניסוי וטעייה) תדע בדיוק מהו עובי השכבה הרצוי.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

×
×
  • תוכן חדש...