Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עם מנוע חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן.

היתרון ברכב עם דלת חמישית הוא קבלת חלל הטענה גדול על ידי קיפול המושב האחורי.

חלל זה מתחיל מאחורי מושב הנהג ומסתיים בסוף הרכב, והוא גבוה לכל אורכו.

ברכבי "כאילו סדאן" עם דלת חמישית (כמו האפלאוז והאוקטביה) יש אמנם יתרון בנוחות ההעמסה, אולם בגלל שתא המטען מוגבל לגובה על ידי דלת אחורית המורכבת מחלון וממכסה תא מטען, לא מנוצל פוטנציאל הרכב עד סופו.

ברכבים כאלה קיפול המושב האחורי מאפשר הכנסת חפצים ארוכים, אולם זה המצב גם ברכבי סדאן אמיתיים, למעט נוחות ההעמסה הפחותה.

כמובן שהפתרון הטוב ביותר הוא סטיישן, וכנראה שזו הסיבה שרוב המכוניות הקטנות בנויות במבנה דמוי סטיישן, עם דלת אחורית. כך אפשר לפצות על תא המטען הקטן (שבדרך כלל מספיק לשימוש יומיומי) באפשרות של הגדלת נפח ההטענה על ידי אותו קיפול של המושב האחורי.

בברכה.

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
:?:

נהגת בכולם שאתה אומר את זה?

205 1.4 שמורה, עולה איתה לירושלים פעמיים בשבוע, הילוך חמישי, אפילו לא חצי גז, נשאר בשמאלי רוב הדרך (לפעמים משפחומטים חדשים תופסים לי אותו אז אני צריך לעקוף מימין...)

כן, נהגתי בכולם.

לא אמרתי ש205 לא יכולה לעשות יופי את העליות לירושליים. היתה לי אחת במשך יותר שנתיים ואני יודע טוב מאוד מה היכולות של הרכב בעליות, בירידות, בסיבובים, בפקקים. הרכב אמנם זריז ומנוע ה1400 סוחב לא רע, אבל חזק הוא לא. 75 כוח חמור זה לא חזק בשום סטנדרט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רכב קטן עם מנוע חזק? הייתי ממליץ לך ללכת על משהו שהרוב לא היו ממליצים...

רובר 214, מנוע 1400 עם 103 כ"ס וגיר קצר, בשנים הללו אין למצוא רכב כזה חזק בקטגוריה של 1.4 ותקנו אותי אם אני טועה.

נסעתי על הרבה רכבים קטנים וזה החזק ביותר שהיה ברשותי עד היום (וגם הכי אמין לכל הספקנים).

בכל אופן אם אתה מתעניין תריץ חיפוש בפורום ותמצא הרבה בנושא.

פורסם

75 כוח חמור זה לא חזק בשום סטנדרט.

לא יודע מה היה המצב של ה205 שלך, ואני לא יודע כמה אתה משווה אותה לרכבים אחרים מתוך נסיון, אבל אם אתה משווה אותה לסדרה 5 עם מנועה 3 ליטר אז היא לא חזקה, אבל אם אתה אומר ש-160 "בסבבה" ו-180 בלחץ וסבלנות בכביש 6 או לחילופין לשמור על ה- 100-120 בדרך לירושלים (כשהאוטו לא חף מציוד) זה לא חזק אז אשרייך, כנראה שכולם מסביבי על הכביש עם AMGימים.

דרך אגב, 75 כ"ס, גיר רגיל, רכב שנת 94', בלי ABS ושאר "שטויות" של בטיחות שמוסיפות למשקל העצמי שלו, בלי אלף ואחת ממירים קטליטים שגונבים מהכוח ובלי תיבה אוטומטית שמסרסת אותו, שווה ערך מבחינת הכח לכמעט כל משפחתית מודרנית כיום.

מנסיון.

אז 100-110 כ"ס במשפחתית עם כל הסירוסים והמשקל, גם שהיא חדשה, לא בהכרח נותן לך הרבה יותר כח, אם בכלל.

העולם האמיתי הוא לא מספרים על הנייר.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

• תוכן חדש...