Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי 206 שנת 2001 מנוע 1400 ידנית.

הרכב התחיל לרעוד בהילוך סרק והטורים קופצים בין 1000 ל 2500 סל"ד ובכל העברת הילוך הטורים היו נתפסים עקב זאת צריכת הדלק של הרכב הפכה מ1:15 למצב שצריכת הדלק היא 1:9 במהירות של כ90 קמ"ש.

כאשר מפעילים את המזגן ולוחצים על כפתור ה AC נשמעת מין דפיקה מוזרה כזאת הרכב עושה רעש כאילו הרכב עומד להתכבות אך לאחר כמה שניות הרכב עומד על פחות טורים עדיין לא כמו בכל רכב רגיל אבל מרגישים שיש שיפור...

מהאגזוז כאשר הרכב עומד על הילוך סרק יוצאות מן מכות רוח כאלה מהאגזוז.

ד"א הרכב לאחר טיפול של פלאגים שמנים פילטרים וכו'...

לאחר בדיקה במוסך של חבר של אבא שלי שלי הוא נראה די חאפר הוא אמר שזהו מנוע צעדים ולפי מה שקראתי כאן בפורום לא כל כך ממהרים להחליט שזהו מנוע צעדים לפני שבודקים מספר דברים לפני כן, עקב היותי חייל רציתי לדעת האם לפי דעתכם זהו באמת מנוע צעדים בכדי שאני לא יקנה סתם שזאת יותר מכל המשכורת החודשית שלי.

בעל המוסך שלח אותי לקנות מנוע צעדים ולחזור אליו איתו והוא יבצע את ההרכבה.

בבקשה מי שמבין ויכול לעזור להגיד לי על פי תאור הבעייה אם אכן הבעייה היא מהמנוע צעדים,ואיפה זה נמצא ב206 כי הבנתי שברוב הפעמים מצטבר פיח ואפשר לנקות את זה עם ספריי קרבורטורים.

ואם יש כאן מישהו באיזור הדרום אני גר ליד באר שבע שיודע על מקום שאפשר לקנות מנוע צעדים במחיר זול יחסית אשמח לשמוע כי לפי מחירים ששמעתי המחיר נע בין 800 ל 1200 שקלים.

בכל אופן תודה רבה רבה לכל העוזרים.

אביחי.

פורסם

שלום, תוכל לבוא אלי למונדיאל מכון לבדיקות רכב בעמק שרה באר שבע רחוב הבדיל פינת המכונאי , אבדוק לך ללא חיוב כי פנית לסיוע דרך הפורום. חבר פורום הוא אוטומטית חבר גם שלי !.

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אביחי , חיפשת אותי? :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...