Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לדעת האם אפשר להוסיף למערכת אזעקה/נעילה או מה שלא יהיה, שברגע שאני נועל את הרכב שהחלונות ברכב יעלו לבד?

מדובר באיביזה 3 דלתות 2007

ויש מערכת אזעקה מקורית עם איתוראן

האם אפשרי לעשות את ההוספה גם לבד? או שזה כבר מסובך מדי?

רמי

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

אני די בטוח שאם תלך לחשמלאי רכב ותגיד לו שאתה רוצה "מרים חלונות" אז הוא יסדר לך

לגבי הוספה לבד קטונתי מלעזור בזה.

פורסם

לא מציע לך לעשות את זה לבד

בגדול זה "מוח" שצריך לקנות + לדעת להתקין את זה לאזעקה כמובן

יש כל מיני סוגים של "מוח", מומלץ שתקנה משהו ייעודי לרכב שלך

ד"א אם אתה גר במרכז אני ממליץ על ברק מ "רדיו שרון" בכפר סבא

פורסם

בכריזמה אייר שקנינו לפני שנה ,היה את האפשרות של העלעת החלונות אבל לחיצה רגילה רק סגרה את הדלתות,כדי להעלות את החלונות היה צריך לחיצה רצופה של 3 שניות ואז גם החלונות היו עולים,תיקנתי את זה שיהיה בלחיצה רגילה בחנות ששם גם התקנתי את הקודן(על הדרך) והוא לקח על זה 100 שקל,מה שכן אני לא יודע אם זה ק היה צריך לכוון משהו או שגם הוסיפו איזה חלק,בעיקרון זה רק חלק קטן שנקרא RELLAY ככה שהמחיר שלו אם אני לא טועה כמה עשרות שקלים והוא נותן מתח חשמלי,עצה שלי בתור אחד שגם מתעסק ואוהב לתקן לבד בשביל סכום כזה גש למתקין מורשה.

פורסם

נשמע מוזר שהרכב לא בא עם מרימי חלונות.

ראשית הייתי ממליץ לבדוק האם יש מרימים מקוריים שאולי מנותקים/ מקולקלים.

לכל התקנה שקשורה לקבוצת VAG, הייתי הולך אך ורק לרדיו מילאנו (סמוך לקניון איילון).

הם מתקינים את כל הרכבים של צ'מפיון, ויודעים בדיוק איך להתממשק לאזעקות המקוריות, ובכלל לבצע את העבודה ברכבים האלה.

אם כבר התקנה מקומית, אז אצל אלה שיש להם את הנסיון.

ולא, אין לי שום אינטרס. פשוט פתרו לי שם בעיות באזעקה מקורית של שני הרכבים הקודמים שלי, פעם אחת בחינם ופעם אחת ב100 ש"ח , כאשר בכל מקום אחר המליצו לי להתקין אזעקה+אימובילייזר חדשים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...