Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוב בעלי המוסך יכולים לסדר לעצמם ולחברים להעביר טסט כל רכב כל עוד יש להם קשר כלשהו עם עובד כלשהו של מכון טסטים ואני יודע מקרוב על בעל מוסך שסידר לכמה מבני דודינו להעביר את המכוניות המשופרות שלהם שכוללות טורבו לא חוקי וקסנון ומה לא טסט. ועוד הרכב כן הופיע ועוד הבוחני רכב שאלו מה אם יעלו עלינו המוסכניק אומר להם להגיד שהרכב היה במצב תקין.

אז לשלם 50 שקל?? למה לטרוח8)

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

כמוסכניק אני יוכול להעיד שפה ושם בוחן בטסט שנתי העלים עין על לוח מס' רישוי לא מושלם או על מגב וישר קרוע אך לא יותר מזה !!, בוחן לעולם לא יעביר רכב עם פגם בטיחותי !.

מקרה השוחד הוא נגע רע שיש לעוקרו מהשורש על ידי עונשים כבדים "בכיסם" של העבריינים וזה הכי כואב ומרתיע !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
מחיר זול.

אני חושב שלטובת הפורום צריך לפרסם היכן ניתן להעביר את האוטו טסט במחיר זה.

בגוף הכתבה צויין שם המקום ומיקומו.

הפרסום כבר לא יעזור לאף אחד, וטוב שכך, כיוון שהנוגעים בדבר נעצרו והוגשו נגדם כתבי אישום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

וואלה באמת מחיר זול אני מסכים שלטובת חברי הפורום צריך לפרסם איפה ניתן להעביר רכבים במחיר כל כך זול.

ובנימה קצת יותר רצינית... אם הטסט היה מבחן אמיתי לתקינות הרכב ולא דרך של מכוני הרישוי לסחוט כסף מהתושבים הייתי מתרגש מזה אבל מגב יבש, איתות לא עובד, לוחית דהוייה או שאר השטויות החסרות תועלת שמשמשות תירוץ להכשלה של אנשים זה לא סיבה לגרום לבן אדם לשלם על טסט חוזר.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
מקרה השוחד הוא נגע רע שיש לעוקרו מהשורש על ידי עונשים כבדים "בכיסם" של העבריינים וזה הכי כואב ומרתיע !

אני חושב שמאסר לתקופה של 2-3 שנים ירתיע הרבה יותר מאשר קנס כספי של 50,000 שקל. בן אדם צריך לזכור שאם בבצע כסף הוא מוכן לקפד חיי אדם, מן הסתם ראוי שחירותו תישלל ויהיה לו זמן לחשוב על צעדיו ודרכיו לשנים הבאות. כמו כן נראה לי שסביר לשלול את הסמכתו או לפחות להורידו בדרגת הסמכה כך שלא יוכל להיות מנהל מקצועי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בדרך כלל , מי שלוקח שוחד הוא אדם רודף בצע ואוהב כסף , פגיעה בכיסו של הנגוע הינה מכה כואבת ביותר , יעילה ומתקנת !!

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המשטרה סגרה את תיק החקירה נגד "מבדק" פ"ת בשל חוסר ראיות מספיקות.

ימים יגידו מה יהיה עם שאר תיקי החקירה(מכון הדרום ובוחני משרד הרישוי).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...