Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבירות תנועה ישנו מושג שנקרא עבירה אבסולוטית.

ז"א הכוונה היא לא שהשוטר הוא גם שופט אלא שישנן עבירות תנועה שהעונש עבורן הוא ברירת קנס שהנושא הוא קבוע בחקיקה.

ישנו ספר עבירות שלצד כל עבירה ישנו העונש לגבי העבירה.

עבירה שנמצאות בתוספת השניה שכוללת עבירות קשות אין עונש של ברירת קנס אלא הזמנה לדין ששם השופט באמת מחליט לגבי עונשו של הנאשם.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. עבירה אבסולוטית היא עבירה שהיסוד הנפשי, הנדרש בכל מעשה המהווה עבירה פלילית, אינו מרכיב ממרכיבי העבירה.

2. דו"ח ששולם מהווה באופן חריג מכלול של ביצוע העבירה, כתב אישום בגינה, הודאה בביצוע העבירה, הרשעה, ענישה ונשיאה בעונש. מכאן נובע הבילבול בין שוטר לשופט במקרה של דו"ח.

3. קיים בהחלט מושג של תלונה אזרחית שההבדל בינו לבין דו"ח של שוטר, הוא קיומה של מסננת נוספת בדמות ענף התנועה של המשטרה וטוב שכך. כמובן שמרגע שהענין מגיע למשפט, דין המתלונן כדין שוטר המגיש דו"ח. ברגע שמגיע שלב ההוכחות שניהם ייקראו להעיד.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עדכון לדורות הבאים, כמעט שנתיים אחרי המקרה.

זומנתי להקראה ב- 18.12.2008 ושם הוקראו בפניי ההאשמות. כפרתי. מכיוון שמדובר בתלונת אזרח קיבלתי התייחסות שונה מאשר כאלה באולם שכפרו באותו אישום כאשר דובר בשוטר שזיהה אותם מדברים - להם פשוט נקבע לשלם את הקנס ולי נקבע דיון לאחר כשנה. נשאלתי אם אני רוצה שהשוטרת שרשמה את ההצהרה שלי תוזמן - אמרתי שלא.

היום, ה- 10.1.2010 התקיים הדיון. התובע לקח אותי החוצה באחת ההפסקות ואמר שהבחור שהתלונן הוא שוטר לשעבר שזומן והגיע (היה מדובר באדם מבוגר). הוא אמר לי שבגלל עברי (עברה אחת ב- 11 שנים ללא נקודות) הוא מוכן לעשות עסקת טיעון של 500 ש"ח קנס ללא נקודות על עבירה מופחתת של נהיגה ללא שתי ידיים על ההגה או משהו בסגנון. שאלתי אותו מה יקרה אם לא אסכים ואמר שאחכה לדיון שלי (עניין של כמה שעות, למרות שזומנתי ל- 9:30) ושכנראה אוזמן שוב על מנת לקבל את הכרעת הדין. כבר נמאס לי לבזבז על זה זמן והסכמתי (מניח שיהיו אנשים שהיו לוקחים את הסיכון, אבל לי כבר לא היה כוח להתעסק עם זה).

דבר מעניין נוסף - במכתב התלונה לא אוזכרה שום נהיגה בפראות ושום עקיפה - אך ורק שדיברתי בטלפון. אם כך, למה עו"ד אסף שמיר ניגש אלי לאחר שנכנס אל החוקרים ואמר "הורדתי את עניין הנהיגה הפרועה וידברו איתך רק על הטלפון"? שאלה מצויינת.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

דבר מעניין נוסף - במכתב התלונה לא אוזכרה שום נהיגה בפראות ושום עקיפה - אך ורק שדיברתי בטלפון. אם כך, למה עו"ד אסף שמיר ניגש אלי לאחר שנכנס אל החוקרים ואמר "הורדתי את עניין הנהיגה הפרועה וידברו איתך רק על הטלפון"? שאלה מצויינת.

כי תמיד טוב לזקוף לזכותך כמה שיותר קרדיט, גם כשהוא לא מגיע לך כנראה :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...